Ja lej, izvajalec je zmagal na razpisu, poleg tega pa še skrbi za javno dobro.Če je res tako, je potrebno prijaviti, ker je to res podkupnina. Samo krepko dvomim, da se je res tako zgodilo.
Zavednim SDS Slovencem to ni problembajdeuvej, zakaj se pa nič ne piše o tem, kako se deli madžarski denar na dvojezičnih področjih? Tisto pa nikogar ne moti?
kaj bi ti prijavil? da je podjetje A dalo donacijo nekemu društvu? da je podjetje B z investitorjem (MOL) sklenilo aneks k pogodbi in za podizvajalca dodatnih del najelo podjetje A? ali morda to, da je bil človek že malo nabasan in je povedal malo več, kot bi smel?Če je res tako, je potrebno prijaviti, ker je to res podkupnina. Samo krepko dvomim, da se je res tako zgodilo.
Imam enako vprašanje kot sass zgoraj....ksz...
Po mojih najnovejših podatkih, do katerih sem se dokaj naključno dokopal na podlagi interesa ter poizvedovanja po nekem poslu s podjetjem, ki ima v LJ čez vodovodne in kanalizacijske storitve, je Gospod 10% napredoval in se po novem imenuje Gospod 15%. Sicer pa... če gredo povsod cene gor pa naj gredo še tu a ne?
Imam enako vprašanje kot sass zgoraj.
Jaz ga pa tebi. Nisem bila dovolj jasna?Zelo lepo da ga imaš ampak ne vem pa zakaj mene citiraš, če imaš enako vprašanje kot saas zgoraj, ki je vprašanje zastavil biziju.
Jaz ga pa tebi. Nisem bila dovolj jasna?
Bom ponovila.Ne. Niti približno, kot v večini primerov. Opomba - to NI žalitev.
Bom ponovila.
Zanima me, na kakšen način poteka realizacija po novem 15 %?
Imam enako vprašanje kot sass zgoraj.
Bom ponovila
kaj bi ti prijavil? da je podjetje A dalo donacijo nekemu društvu? da je podjetje B z investitorjem (MOL) sklenilo aneks k pogodbi in za podizvajalca dodatnih del najelo podjetje A? ali morda to, da je bil človek že malo nabasan in je povedal malo več, kot bi smel?
Bom ponovila.
Direktno njemu ali društvom in organizacijam v mestu, ki dejansko delajo za meščane?Donacije
Seveda razumem, prav tako nikjer ne trdim, da to zagovarjam.A se delaš neumno ali si...
Najprej, če zmagaš na razpisu v katerem NI postavke donacija je čudno da moraš karkoli donirat a ne?
Drugače pa
Doniras x podjetju organizaciji kateri prelije denar do y... Vse samo da se zamegli zadevo. Ampak najbrž ne boš razumela.
Jankovič ni nikoli skrival, da pričakuje donacijo, ampak šele PO sklenjenem poslu in ne PRED njim, kot iz šankarskih pogovorov trdi sass. Iz teh donacij se je uredilo en kup otroških in športnih igrišč, ter prenovilo kar nekaj šol. Kdor pa trdi, da gre to v županov žep, naj pa izvoli in to dokaže ali pa vsaj prijavi ustreznim organom.ne gre za to, da bi kdo kaj dokazoval, ampak za to, da se mi je človek pohvalil, kako je najprej dal donacijo, potem pa je sklenil dober posel.
to, da neko društvo (ni bilo športno) ni v županovi lasti, še ne pomeni, da denarja ne more ven kanalizirati