Lj džamija - klic k molitvi bo!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
avstrija imobilizira vojsko na svoje meje!! mi pa rdeci kriz, karitas in ostale "humanitarne" organizacije.

KRASNO!!

Samo da nekaj "imobilizirajo" pa bo ok...
bonk.gif
Sej so tudi v vseh drzavah "imobilizirali" vojsko oziroma vojaske enote ,ker za taksno maso lahko poskrbi samo vojska. Zagotovo si opazil dolge cevi na slikah iz Makedonije in Srbije?

V Sloveniji bo sotore postavilo Gasilsko drustvo Spodnji Vuhred, kajnede....
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa moški dojenčki? ...

Obrezovanje moskih je prisotno na vecini planeta... Tudi v najbolj demokraticnih drzavah in omejeno na Islam ali muslimane.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Povej mi še, kako gledaš na zadevo, ki se ji reče spolna nedotakljivost:

obrezovanje spolovil dojenčkov in pohabljanje deklic

Je to kje v Koranu al zakaj si to verjetno naredil svoji deci (ziher vsaj moški populaciji)

To pa me res zanima, kaj je v glavi človeku, da pohabi lastnega otroka in se izživlja na dojenču z obrezovanjem.

In taki psihopatom bomo sedaj dovolili "obrezovalnico" ?
pa to o moški populaciji razširi še na žide...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa moški dojenčki? ...

Obrezovanje moskih je prisotno na vecini planeta... Tudi v najbolj demokraticnih drzavah.

Izognil si se in posplošuješ.

Kje mate to zapisano in zakaj pohabljate dojenčke?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ce bi imeli jajca, bi zaceli graditi zid pol leta nazaj tako kot madzarska,

ne-ne-1.gif

Pred 60 leti. Vsaj tako je rekel intelektualec in razgledan človek iz poznane slovenske družine Ježek Miličinski
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ce bi imeli jajca, bi zaceli graditi zid pol leta nazaj tako kot madzarska,

ne-ne-1.gif

Pred 60 leti. Vsaj tako je rekel intelektualec in razgledan človek iz poznane slovenske družine Ježek Miličinski
grin1.gif

se strinjam, par sto tisoc taksnih so pa rdeckarji pobili po vojni ali jih izgnali v druge drzave...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Povej mi še, kako gledaš na zadevo, ki se ji reče spolna nedotakljivost:

obrezovanje spolovil dojenčkov in pohabljanje deklic

Je to kje v Koranu al zakaj si to verjetno naredil svoji deci (ziher vsaj moški populaciji)

To pa me res zanima, kaj je v glavi človeku, da pohabi lastnega otroka in se izživlja na dojenču z obrezovanjem.

In taki psihopatom bomo sedaj dovolili "obrezovalnico" ?

Glavni problem je, ker so ti ljudje nekje 400 let za civilizacijo. In ne bo nič drugače.
Njih civilizirati je tako (star pregovor), kot da "bi zamorca žajfal in pričakoval, da bo na koncu bel".

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.305
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Leta 2001 si po zda potoval brez resne kontrole. Na meji je bila kontrola enaka kot v slo. Nic kamer, biometricnih potnih listov in prstnih odtisov. Vem, ker sem leza 2000 stal na razgledni ploscadi dvojckov. Tko da nehaj ze lagat in prirejat resnico. Oziroma magar pocni to sam ne podpirat pobijanja drugace mislecih. Al si proti sriatskemu pravu in pobijanju nevernikov?

Res? Pa verjetno ves da je bila vlada ZDA veckrat iz zelo jasno (spet po zgodbi Zahoda) opozorjena na napad. Kljub temu da ni bilo kamer, biometricnih listov ali potnih odtistov? So slogali?
smirk-1.gif

p.s.: ne uporabljaj izraze za katere nimas blage veze kaj pomenijo
Ej laznivko...prvo pises o super potnih listih...potem te postavim na laz...in ze trobezljas naprej... kok jih bos sprejel v svoj dom?

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje je samo vprašanje časa, kdaj bomo tu imeli kake muso napade, Maoæo itd.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Par dni nazaj sem bil na športnem centru v Lj., kamor je azilantom omogočil dostop tudi zoki. Eno uro fuzbala na dan zastonj.
Videl sem jih, ko so se stepli med sabo.
Sicer jih naslednji dan ni bilo (verjetno sankcija), pa vseeno ni normalno.
Jih je pa okoli 30 - set.
Če bi jih bilo pa okoli 3.000, se pa verjetno ne bi stepli med seboj. Kakor je razvidno iz posnetkov, ki jih je nalimal Fadil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pod stresom so. Verjamem, da je večini beguncev hudo, ampak pridejo pa ziher tudi teroristi, potencialni.

Sicer pa kaj dela UN da ne počisti ISISa

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ma ne.
Te kekci so tu že leta.
Nekaj jih je zaplodilo Slovenke.
Mentaliteta je pa ostala.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa moški dojenčki? ...

Obrezovanje moskih je prisotno na vecini planeta... Tudi v najbolj demokraticnih drzavah.

Izognil si se in posplošuješ.

Kje mate to zapisano in zakaj pohabljate dojenčke?

Kaj ti ni jasno? Bova se enkrat.... Obrezovanje moskih je praksa na celem planetu. Tudi v najbolj razvitih in demokraticnih drzavah. Obrezovanje zenske je afriski plemenski obicaj in nima nobene veze z vero (katerokoli). Obicaj je STAREJSI od Islama je danes prisoten v drzavah raznih verskih skupnostih. Stekas?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kaj bo ko bodo njegovi zacel napade po eu je vprasal en.

Mar jih ze niso?

V Parizu so že skoraj v večini

So pa klali po neki časopisni hiši

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Ej laznivko...prvo pises o super potnih listih...potem te postavim na laz...in ze trobezljas naprej... kok jih bos sprejel v svoj dom?

Ajej..
Sherlock

Ti moram narisati kaj vecina misli pod "super potni listi" v primeru 9-11? Pa to ni moja poguntavscina ampak vedo prav vsi vsaj priblizno razgledeni glede te zadeve.

Namig: ogenj