Lj džamija - klic k molitvi bo!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
V razvitemsvetu imas neobrezane moske. V islamu nimas.

V razvitem obrezejo iz zdravstvenih razlogov v islamu zarad vere.
V vero je prislo pa iz zdravstvenih razlogov. Pomankanje vode in higiene sta nevarna zato obrezovanje.
Podobno alko in svinja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Ej laznivko...prvo pises o super potnih listih...potem te postavim na laz...in ze trobezljas naprej... kok jih bos sprejel v svoj dom?

Ajej..
Sherlock

Ti moram narisati kaj vecina misli pod "super potni listi" v primeru 9-11? Pa to ni moja poguntavscina ampak vedo prav vsi vsaj priblizno razgledeni glede te zadeve.

Namig: ogenj

Eazy, se te moramo bati, skupaj s tvojimi, ki so raje tukaj v Sloveniji kot v lepi idealni islamski državi...kjerkoli je to...

Najbrž samo v sanjah

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
V svojem enoumju si precej blizje "IS" od mene. Sicer pa nikoli in nikjer nisem napisal niti eno pozitivno stvar o "IS". Gre za pogruntavscino ,ki najbolj skodi prav muslimanom.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa moški dojenčki? ...

Obrezovanje moskih je prisotno na vecini planeta... Tudi v najbolj demokraticnih drzavah.

Izognil si se in posplošuješ.

Kje mate to zapisano in zakaj pohabljate dojenčke?

Kaj ti ni jasno? Bova se enkrat.... Obrezovanje moskih je praksa na celem planetu. Tudi v najbolj razvitih in demokraticnih drzavah. Obrezovanje zenske je afriski plemenski obicaj in nima nobene veze z vero (katerokoli). Obicaj je STAREJSI od Islama je danes prisoten v drzavah raznih verskih skupnostih. Stekas?

In ti se s tem strinjaš? S pohablanjem dojenckov?

Ajde, da cujemo, kaj se zmotavas?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
V svojem enoumju si precej blizje "IS" od mene. Sicer pa nikoli in nikjer nisem napisal niti eno pozitivno stvar o "IS". Gre za pogruntavscino ,ki najbolj skodi prav muslimanom.

Obrezovanje deckov, dajmo tto resit...

Da vidim pol enoumje...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Obrezovanje deckov, dajmo tto resit...

Da vidim pol enoumje...

Poseg ,ki je prisoten na celem planet. Ze tisoce let in nic pretirano pretresljivega. Poleg tega da prisoten samo pri muslimanih. V ZDA (in ne samo ZDA) je skoraj obvezen tudi pri kristijanih. Se kaj?

Ce se zmenis z Zidi za prepoved sem cist za prepoved. Ok?
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne mi teorije razlagat.

Človek se rodi kot ga je evolucija naredila.

In ni nobene potrebe, da se mu kaj odstranjuje, če je zdrav in normalno rojen.

Sprašujem te kot človeka, če že ne moreš drugače, se ti zdi normalno, da se zaradi nezdravstvenih razlogov obreže dojenčka.

Ker si je pač to nekdo izmislil zaradi nečesa, ki je še bolj izmišljeno.

Očitno se torej strinjaš s pohabljanjem dojenčkov. Grozljivo.

ISIS al IS al karkoli je tisto, ni pogruntavščina, ampak idealen islamski svet očitno.
V islamu je polno skrajnežev od nekdaj, sedaj pač imajo svojo državo, kjer se obrezujejo, režejo, glave, posiljujejo itd.

Ne vlači not Židov, glede obrezovanja so isti, tu zame ni dileme.

Skratka ti odobravaš in očitno na svoji deci izvajaš pohabljanje, ki je nerazumljivo normalnemu človeku.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Obrezovanje moskih je praksa na celem planetu. Tudi v najbolj razvitih in demokraticnih drzavah.

Je, (kot si omenil v razvitih in DEMOKRATIČNIH državah),če je problem, da je kožica na penisu preozka in se je ne da potegniti čez glavico.

Ni pa (pri demokratičnih in razvitih državah) to petkrat večji obred od poroke.

I

Izbrisan uporabnik #488

A še vedno, normalen človek ne bo šel obrezovat spolovila svojemu dojenčku.

To mora biti nekaj hudo narobe v glavi? tudi če ti "nekdo" nekaj pravi, da moraš narediti, ne pomeni, da sam ne smeš razmišljati s svojo glavo.

Obrezovanja najbrž v Koranu ni.

Pomeni, da je eazy 2x nategnjen.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Obrezovanje moskih je praksa na celem planetu. Tudi v najbolj razvitih in demokraticnih drzavah.

Je, (kot si omenil v razvitih in DEMOKRATIČNIH državah),če je problem, da je kožica na penisu preozka in se je ne da potegniti čez glavico. Ni pa (pri demokratičnih in razvitih državah) to petkrat večji obred od poroke.

Sicer to ni pravi del foruma ampak zagotovo ves da se to ne resuje z obrezovanjem?
smirk-1.gif
V "DEMOKRATICNIH" drzavah je to stvar predvsem ESTETIKE.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ti se kr zmeni z Zidi in potem sem cisto za prepoved... Velja? Tam si pa ne upas saj mi smrdelo na nekaj, kajnede?
aplauz.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Obrezovanje zenske je afriski plemenski obicaj in nima nobene veze z vero (katerokoli). Obicaj je STAREJSI od Islama je danes prisoten v drzavah raznih verskih skupnostih. Stekas?

Torej primerjaš islam z osamljenimi ljudožerci na nekem zakotnem delu planeta?
Ja ti že veš.

Sicer je pa vsem normalnim jasno, da ste 400 let nazaj.

In mi ne želimo nazaj.

ps
Zakaj se pa vozite z avtomobili, če imate kamele in uporabljate gsm-je namesto selov in računalnike, ki jih itak ne rabite?
Aja,ker denar teče iz zemlje in ste "in".

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ti se kr zmeni z Zidi in potem sem cisto za prepoved... Velja? Tam si pa ne upas saj mi smrdelo na nekaj, kajnede?
aplauz.gif

Kje si pa sedaj Žide našel?

So kje pri nas, tu kakšen na forumu, da ga vprašam?

Tebe se sprašuje, ti pa okolišiš in kažeš s prstom na druge

Zadeva je simpl.

Ti se strinjaš s pohabljanjem dece, ZA ZABAVO

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Je, (kot si omenil v razvitih in DEMOKRATIČNIH državah),če je problem, da je kožica na penisu preozka in se je ne da potegniti čez glavico.

Ni pa (pri demokratičnih in razvitih državah) to petkrat večji obred od poroke.

No vidis. Kle ostanes brez dela tica, ob poroki pa brez tica, dnarja in sebe.

Bo ze prav, da je huda festa.
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Mont pravi:Torej primerjaš islam z osamljenimi ljudožerci na nekem zakotnem delu planeta?

Narisem? Ce je nekaj starejse od Islama je malce debilno trditi da je to zaradi Islama. Bo slo? Ta obicaj se je izvajal predej so muslimani obstajali. Obicaj je prisoten v tudi vecinsko krscanskih drzavah (Eritreja, Etiopija, itd.)