Lj džamija - klic k molitvi bo!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zakaj? a je to pomembno? vsi bi pristopili k muslijem, ko bodo tukaj, ker so zakon, rkc pa sovrazite iz dna duse.
confused-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ne ti men predal , ti je jasno ! Od nekdaj opozarjam na problem tujcev,torej se zavedam problema, kaj se bom predal ?
Za muslimane obstaja zdravilo katero bo zaleglo , kos svinske pečenke ali svinsko hrenovko v usta potem pa metek v čelo, ga alah tud povohal ne bo več , kaj da bi mu dal 72 devic,torej mu bo ostalo edino da naprej živi kolikot dolgo bo lahko...potem ga itak čaka pekel...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Vsi tisti, ki pravite, da je islam vera miru, očitno ne poznate islama. Islam je vera, ki zahteva popolno in brezkompromisno podreditev človeka bogu in njegovi volji. Vsi tisti, ki tega niso pripravljeni storiti pa niso vredni življenja in se jih lahko pobija. To prihaja v Evropo.

Si si pa zelo ocitno velik poznavatelj Islama...Vsake vera zahteva podreditev Bogu in njegovi volji. To je pri Zidih se najbolj ocitno (ze po imenu svete knjige). V Evropu prihajajo Sirijci o katerih ti kakor velik poznavalec ves toliko da ne pises neumnosti o tem kako prihajajo kogarkoli pobijati.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:mimogrede,

Tukaj je v igri Sirija & Irak, hebe se vsem vpletenim za Evropo. Sploh pa za k. Balkan. To driskanje o hordah teroristov pred vrati je ze rahlo moteno. Govorimo o beguncih ,ki so ze NEKAJ LET begunci. Vecina beguncev je se vedno v islamskem svetu, v Evropo je prisel drobiz. Nekaj tisoc od nekaj miljonov. V "muslimanski" Turciji je vec beguncev kakor v celi Evropi skupaj. To je bila ves cas ukana kajnede
stupid-1.gif

Da ponovimo se enkrat za vse tiste z problemom pri razumevanju.
V Evropi malo beguncev, drobiz... V tisti regiji ogromno pa beguncev. Tam so ze nekaj let (3+). Po najslabsem scenariju (zelo verjetnem) bo se 15mio beguncev.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pogoj za sprejem v EU bi moral biti svinjski zrezek. Poješ zrezek in dobiš status begunca, alah te itak ne mara več, devic ne bo tudi če se razstreliš, v nasprotnem deportacija ali morda kaj trajnejšega...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Si si pa zelo ocitno velik poznavatelj Islama...Vsake vera zahteva podreditev Bogu in njegovi volji. To je pri Zidih se najbolj ocitno (ze po imenu svete knjige). V Evropu prihajajo Sirijci o katerih ti kakor velik poznavalec ves toliko da ne pises neumnosti o tem kako prihajajo kogarkoli pobijati.

ne-ne-1.gif
jaz sem kristjan z vsemi zakramenti pa mi dol visi za Boga, papeža(čeprav mi je od vseh dosedanjih največji car), še bolj pa za škofe in pedofilske duhovnike. Na veliki petek ( al kater dan že) obvezno jem meso iz principa, ne hodim več že dolgo v cerkev da bi molil mi pa niti na misel ne pride.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

ne-ne-1.gif
jaz sem kristjan z vsemi zakramenti pa mi dol visi za Boga, papeža(čeprav mi je od vseh dosedanjih največji car), še bolj pa za škofe in pedofilske duhovnike. Na veliki petek ( al kater dan že) obvezno jem meso iz principa, ne hodim več že dolgo v cerkev da bi molil mi pa niti na misel ne pride.

In to je z trenutno krizo povezano kako? begunci bezijo od "IS" in ne da bi od Evrope naredili "IS". Edini resen nasprotnik "IS" sta trenutno "muslimanska" SAA in Hezbollah.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Pogoj za sprejem v EU bi moral biti svinjski zrezek. Poješ zrezek in dobiš status begunca
Fajn ja
bonk.gif

domač delavec še za črn kruh nima ko plača položnice, svinjske zrezke bi pa kr tak okoli talali
jezen.gif

A res misliš, da ga ne bo požrl?.....se jih spomnim v vojski, če je bil sam med nami, da ni blo nobenega njegovega blizu, bi požrl pol prašiča naenkrat pa z alkoholom zalil.
Vprašaj easyja kolk prešičev je že zmazal varno skrit pred pogledi svojih
evil.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Rusi podpirajo Asada -> SAA, Šiitski Iran skozi Hezbolah, ZDA/EU Kurde, potem je tu Iraška vojska (šiitski del, suniti so v glavnem prestopili k sunitskemu isilu), ki ima občasno kakšen preblisk.

Še vedno nisi pojasnil, zakaj bežijo v Eu in ne bogate zalivske petrol države, kjer bi odpadle vsake težave z jezikom, integracijo v družbo, vero, podnebjem, nevarnim prečkanjem Sredozemlja, plačevanjem tihotapcem.

eazy
Citat:

begunci bezijo od "IS" in ne da bi od Evrope naredili "IS
Tole te demantira, vedno znova.
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5CE90236716A3C27

V Nemčiji družine z otroki protestirajo skupaj z desničarji proti beguncem, tako da je vrag vzel šalo.Poln [cenzura] jih imajo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ah ti spet po komunajzarsko razmišljaš, spet bi nekaj skrival,pusti šiptarje pa svinino saj vsi vemo da jo jedo tudi če ne priznajo, jaz sem demokrat zato govorim o azilni pisarni, javno , ne nekaj na skrivaj, poješ kos zrezka....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Kot pričakovano, jodlarji in mađari bodo svoje meje zaprli, migranti bodo ostali v Slo, potem se bosta Kahl in Cmerar spet čudila.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Rusi podpirajo Asada -> SAA, Šiitski Iran skozi Hezbolah, ZDA/EU Kurde, potem je tu Iraška vojska (šiitski del, suniti so v glavnem prestopili k sunitskemu isilu), ki ima občasno kakšen preblisk.

Še vedno nisi pojasnil, zakaj bežijo v Eu in ne bogate zalivske petrol države, kjer bi odpadle vsake težave z jezikom, integracijo v družbo, vero, podnebjem, nevarnim prečkanjem Sredozemlja, plačevanjem tihotapcem.

eazy
Citat:

begunci bezijo od "IS" in ne da bi od Evrope naredili "IS
Tole te demantira, vedno znova.
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5CE90236716A3C27

V Nemčiji družine z otroki protestirajo skupaj z desničarji proti beguncem, tako da je vrag vzel šalo.Poln [cenzura] jih imajo.

Kako nagradim tale post. 20k altov dam za najpametnejsi post alterja

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
mimogrede, tkole so se armade ljudi iz arabskih drzav svercali pod krinko beguncev na takratno ozemlje evrope ze med krizarskimi vojnami zaradi cesar so se kasneje fajn spopadali...ker se je izkazalo, da so pravzaprav vojaki... pogooglajte sami katere.

grims-1.gif

a je ze nasel kdo?!
smirk-1.gif
ce bi imeli jajca, bi zaceli graditi zid pol leta nazaj tako kot madzarska, ki se ji lahko klanjamo. ampak se prodamo za trideset srebrnikov, ane?