Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Vsi tisti, ki pravite, da je islam vera miru, očitno ne poznate islama. Islam je vera, ki zahteva popolno in brezkompromisno podreditev človeka bogu in njegovi volji. Vsi tisti, ki tega niso pripravljeni storiti pa niso vredni življenja in se jih lahko pobija. To prihaja v Evropo.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:mimogrede,
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Si si pa zelo ocitno velik poznavatelj Islama...Vsake vera zahteva podreditev Bogu in njegovi volji. To je pri Zidih se najbolj ocitno (ze po imenu svete knjige). V Evropu prihajajo Sirijci o katerih ti kakor velik poznavalec ves toliko da ne pises neumnosti o tem kako prihajajo kogarkoli pobijati.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Si si pa zelo ocitno velik poznavatelj Islama...Vsake vera zahteva podreditev Bogu in njegovi volji. To je pri Zidih se najbolj ocitno (ze po imenu svete knjige). V Evropu prihajajo Sirijci o katerih ti kakor velik poznavalec ves toliko da ne pises neumnosti o tem kako prihajajo kogarkoli pobijati.
jaz sem kristjan z vsemi zakramenti pa mi dol visi za Boga, papeža(čeprav mi je od vseh dosedanjih največji car), še bolj pa za škofe in pedofilske duhovnike. Na veliki petek ( al kater dan že) obvezno jem meso iz principa, ne hodim več že dolgo v cerkev da bi molil mi pa niti na misel ne pride.
Fajn jaCitat:
Pogoj za sprejem v EU bi moral biti svinjski zrezek. Poješ zrezek in dobiš status begunca
Tole te demantira, vedno znova.Citat:
begunci bezijo od "IS" in ne da bi od Evrope naredili "IS
pomoje je govoril o vonti...Citat:
Uporabnik softi pravi:
A musarjeva je na rk zdej?
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Nope,
http://www.rtvslo.si/slovenija/natasa-pirc-musar-bo-po-novem-vodila-rdeci-kriz/368627
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Rusi podpirajo Asada -> SAA, Šiitski Iran skozi Hezbolah, ZDA/EU Kurde, potem je tu Iraška vojska (šiitski del, suniti so v glavnem prestopili k sunitskemu isilu), ki ima občasno kakšen preblisk.
Še vedno nisi pojasnil, zakaj bežijo v Eu in ne bogate zalivske petrol države, kjer bi odpadle vsake težave z jezikom, integracijo v družbo, vero, podnebjem, nevarnim prečkanjem Sredozemlja, plačevanjem tihotapcem.
eazy
Tole te demantira, vedno znova.Citat:
begunci bezijo od "IS" in ne da bi od Evrope naredili "IS
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5CE90236716A3C27
V Nemčiji družine z otroki protestirajo skupaj z desničarji proti beguncem, tako da je vrag vzel šalo.Poln [cenzura] jih imajo.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
mimogrede, tkole so se armade ljudi iz arabskih drzav svercali pod krinko beguncev na takratno ozemlje evrope ze med krizarskimi vojnami zaradi cesar so se kasneje fajn spopadali...ker se je izkazalo, da so pravzaprav vojaki... pogooglajte sami katere.