Lj džamija - klic k molitvi bo!

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
hysterical-1.gif
d.ebil

Erm... verjetno ves da za muslimane ni razlike?

St. Mary's Catholic Church

St-Marys-Catholic-Church-Al-Ain.jpg

Ti se kaj ni jasno?

Stari, namenoma sem napisal "katedralo", ker je visoka. Nisem napisal "cerkev".
2279394-The_Zagreb_Chatedral_2.jpg

Priponke

• 2279394-The_Zagreb_Chatedral_2.jpg
    2279394-The_Zagreb_Chatedral_2.jpg
    65,3 KB · Ogledi: 155

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Kolk so Benečani vnaprej mislili.
evil.gif

2279397-Muslims-in-Venice.jpg

Priponke

• 2279397-Muslims-in-Venice.jpg
    2279397-Muslims-in-Venice.jpg
    107,6 KB · Ogledi: 165

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Za muslimane ni razlike med kristijani (katolik, evangelican, katedrala, cerkev, visoko, nizje, srednje, belo, zeleno, okroglo). Ce ze dlakocepimo na prvi sliki ni "cerkev" ampak je CENTER. Ekvivalent IKC v Ljubljani.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
eazy, kot vidim se še vedno goreče v vsaki temi BORIŠ za svojo vero... pa zakaj te to tok užiga??? si fanatik al kaj? res mi ni jasno.
Na vsak tok mesecev pogledam alter in vsakič vidim, da si reeeees pravi "said al islam"... očitno ti tvoj mozak ne da, da bi dojel, da itak nima veza kaj ti pišeš tu, ker ne boš nikogar spreobrnil.......... ali je prav to tvoj namen, tako kot pravi koran, da vsak pravi in dober musliman "širi svoju veru"...

pa ok, BMK...

dej ti men raj to pokomentiraj: https://www.facebook.com/240638706109428/videos/479634978876465/?pnref=story

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Je še kakšno upanje, da se te bedarije ne bo zgradilo do konca in predalo v uporabo?

Recimo, če zokana pohopsajo v zapor, potem se zna projekt ustavit, ker je jasno da si spet samo polni lastne žepe in forsira to realizacijo...

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Prokleta svojat. Pride v drugo deželo in že maha s svojo vero in kako se je treba prilagoditi njim. Naj zgine nazaj in v svoji veri brani deželo, ki mu vse v kar verjame omogoča. Ne, on ******, da bo sedaj blejal o svojih pravicah, na koncu pa v nekem getu s somišljeniki delal sranje v deželi, ki ga je sprejela.
Najhuje je pa to, da politiki itak nimajo pameti in za krinko humanitarnosti veselo sprejemajo sranje v lastne države. Trpel bo pa narod, ki se bo na kocu boril za svoje življenje.

Če bi bil jaz begunec sigurno ne bi mahal o svojih pravicah, pač pa poizkusil poskrbet zase in za svojo družino kar najbolje. In to pomeni tudi sprejeti paket pomoči, ki pomaga men, ženi in otroku da prebrodimo najhujše. Da mi nekdo maha v faco, da tega noče, ker mu pač ni (ne ti meni z vero) in je Alah car, potem ****** od koder si prišel in uživaj z Alahom še naprej. Kje v kurcu je bil Alah, ko so tvojemu očetu odrezali glavo, ti pa si spizdil?

Verovanje v namišljene stričke bo poguba sveta. Velja za vsa verovanja, samo trenutno so Musliči še posebej glasni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Je še kakšno upanje, da se te bedarije ne bo zgradilo do konca in predalo v uporabo?

Recimo, če zokana pohopsajo v zapor, potem se zna projekt ustavit, ker je jasno da si spet samo polni lastne žepe in forsira to realizacijo...

Jaz tudi mislim, da islamski center ne sodi v našo državo. Naj gredo drugam, tu pa nas pustijo lepo pri miru.

Fenomen razvite civilizacije, da po eni strani pusti svobodno veroizpoved, po drugi strani pa dopušča takšne goljufije in prevarantske ideologije, ki kradejo in lažejo ljudem ter jim celo pomaga, da bi si zgradili kompleks za takšno zadevo.

Organizirana veroizpoved je katastrofa in tega država ne bi smela kar tako tolerirati.

Naenkrat imaš množico ovc, ki bo streljala za svojo Rdečo kapico in ubija sosede zaradi laži.

In eazy@ to podpira.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Vsi tisti, ki pravite, da je islam vera miru, očitno ne poznate islama. Islam je vera, ki zahteva popolno in brezkompromisno podreditev človeka bogu in njegovi volji. Vsi tisti, ki tega niso pripravljeni storiti pa niso vredni življenja in se jih lahko pobija. To prihaja v Evropo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Izi s kolegi je izvidnica, ki pripravlja teren in obrača javno mnenje v njihov prid.

Mi se morda kje malo pošalimo, a v tvojih besedah je žal veliko resnice.

Eazy bi me za svojo Rdečo kapico brez pomisleka pritisnil.

Pa saj vidimo, kakšna je situacija sedaj po svetu, pa bomo kar dopustili islamski "turizem" pri nas?

Zadnjič grem v park, pa bilo cel kup žensk, ninje, vse zakrite... saj to ni normalno.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Res je kot je napisal Apolo, samo iskrica manjka in pojavil se bo novi Adolf kateri bo vodil v dokončno rešitev problema...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zgodovina je spet obnila krog. bomo pac spet poprijeli za orozje, tiste, ki so tole zakuhali pa v prve vrste. kaj a bos raje picka in se predal? sem mislil sicer, da tega v svojem zivljenju se ne bom dozivel ampak nimas kaj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Kaj bodo naredili nekateri smo lahko že brali v drugih temah, eni so celo sugerirajo da se komot spreobrnejo v islam, samo da ne bi bilo vojne, itd.

Snecer, zato pa se realizira projekt v lepi naši žabarščini, kjer je edini župan, ki bo realiziral to bedarijo. No..mogoče bi še popovič tudi bil za to. Drugje pa ne bi šlo skozi, ker bi bil to politični samomor, ampak zokiju se stoje ploska, karkoli naredi, samo da je center ljubljane lep.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
zgodovina je spet obnila krog. bomo pac spet poprijeli za orozje, tiste, ki so tole zakuhali pa v prve vrste. kaj a bos raje picka in se predal? sem mislil sicer, da tega v svojem zivljenju se ne bom dozivel ampak nimas kaj.
Kot v vsaki vojni so tisti, ko jo zakuhajo, v zadnji vrsti (betežni starci in nori (verski) voditelji press).

Če bi bilo drugače, vojn kmalu nebi bilo več.
Naj se betežni starci in nori (verski) voditelji dobijo na nekem polju in obračunajo med sabo, narod narode naj pustijo pri miru s svojimi spori.
Častim kokice in coca kolo !

Info zamaščenka, kjer koli se pojavi, vem da bo neka pizdarija, prvo kot odvetnica zapravljivih profesorjev iz UL, sedaj je že pri Rdečem križu in opleta z ilegalnimi ekonomskimi migranti.Naj jih sama vzame vsaj 10, bo vsaj shujšala.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
mimogrede, tkole so se armade ljudi iz arabskih drzav svercali pod krinko beguncev na takratno ozemlje evrope ze med krizarskimi vojnami zaradi cesar so se kasneje fajn spopadali...ker se je izkazalo, da so pravzaprav vojaki... pogooglajte sami katere.

grims-1.gif

average joe ala gatto in ostali partizani in eu alternativci razpihujejo srd in sovrastvo nad lastnim narodom pod puhlicami vsi enaki ali kako ze...ker sami ne premorejo dovolj kriticnega razmisljanja, ker so vec ali manj zaostali. o pravi zgodovini se tako ali tako ne poducijo, najebemo pa nazalost vsi.