Lj džamija - klic k molitvi bo!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Rode je pa več dedca, kot boš ti kadarkoli. V času trdega komunizma je v neogotski cerkvi v centru ljubljane neustrašno krizitiral rdeče.
jebeštrga, pa tak dedec, ki ne upa svojega otroka priznati..upam, da ga bo njegov bog za ušesa zaradi take "načelnosti".
rolleyes-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Sem proti vsem verskim objektom.
Kaj jih je, naj ostanejo kot kulturni spomenik če jih hoče kdo gledati, da bi na podlagi tujega denarja gradili nove objekte je čisto mimo.
Mokra želja demokratičnega&multikulti
hysterical-1.gif
SA in Katarja je vsaj 10 mošej v Slo.

Zaradi mene jih lahko čisto vse po vrsti podrejo (cerkve, đamije, templje, verske pasje ute, hleve ) in tam zgradijo javno hišo ali strelišče.
smem vprašat koliko si star da take pokaš ?
Če si več kot 15 se resno zamisli nad svojo dozorelostjo ker to kar ti predlagaš je točno tisto kar oni neandertalci počnejo po Siriji ko uničujejo spomenike svetovne dediščine !
Se pa strinjam mošeja v Slovenijo ne paše in pika, mi smo katoliški narod in tako naj tudi ostane !

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mi smo poganski narod in tako naj ostane... aja ne čaki... mah lahko smo tudi müslimanski narod nima veze...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Oni neandertalci v Siriji so skrajni suniti (muslimani) (mecen ZDA, Izrael, Katar, Savdska arabija), ki bi radi v zgodovinske knjige kot prvi, da pred njimi ni bilo ničesar.
Zato uničujejo oz prodajajo na črnem trgu.Enako so počeli afganistanski talibani, ko so pred leti razstrelili več tisoč let stare spomenike Bude.

Spomenike svetovne dediščine me ne ogrožajo, verstva me ogrožajo.

Če bi religije spadale v kategorijo "nedeljski hobi" bi bil planet veliko lepši.Tako pa imaš na sporedu klanje med njimi.
V 21 stoletju je recimo moderno, da muslimani množično derejo katoliško/protestansko/neverniško Evropo.

Kot kaže jim v njihovem sedanjem "kalifatu" le ni tako po godu.
Samo potem pridemo do enega paradoksa, bi namreč radi enake razmere, zaradi katerih so v prvi vrsti "emigrirali" iz svojega "kalifata"..

Citat:

Se pa strinjam mošeja v Slovenijo ne paše in pika, mi smo katoliški narod in tako naj tudi ostane !
Prvotno pogani http://sl.wikipedia.org/wiki/Pokristjanjevanje_Alpskih_Slovanov .

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Politeizem je verovanje v več bogov. Najbolj znani so grški in rimski. Bilo je pa tudi pri Slovanih (vera v več bogov namreč).

Ateizem nima veze s tem. To je namreč neverovanje v boga/bogove.

Monoteizem pa je vera v enega boga.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
eazy bo 'strokovno' ugotovil, da gre za fotomontažo...

Eazy bo ugotovil da je danes lahko kdorkoli novinar... in da je mozno debilizme ovckam se vedno prodajati za (vsaj upam) dober denar.

Je pa cela zgodba dobra lekcija vsem filozofom glede dzamije v LJ. Slovenski "teroristi" (kakorkoli je ze v tej zgodbi) nimajo veze z dzamijo, slovenskimi muslimani (ali bosanskimi), islamsko skupnostjo ali uradnim Islamom.

Profil "terorista" je torej:
- Slovenec
- katolik
- sektas
- turist

Veliko srece pri iskanju