Citat:
Uporabnik ggg pravi:
rekel sem ti, da se vrni. diagram? nauci se slovensko sam, ne poznam bosanca, ki bi znal pogovorno slovensko. ostalo so mokre sanje.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
baje izraelci najprej 'opozorijo' z 'betonsko bombo', kako minuto kasneje pa začnejo leteti prave
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
KSZ Danes v prestolnici.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Malo sem se vprašal, zakaj imajo to foro in ugotavljam, d amorda niti ni tako slaba...teroristi zdaj že vedo, da betonski sledi pava bom ba in zadnje trenutke življenja preživijo v strašni paniki, zaman skušajoč pobegniti
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Še vedno nisi pojasnil, kaj je narobe s tem, da teroristi po betonski bombi cvilijo od strahu in čakajo na neizogibno...aja, mogoče pa ti zagovarjaš teroriste?
No, saj terorizem je izredno težko iztrebiti, ampak v zadnjih letih so z dokaj natančnimi napadi iz zraka izraleci uspešno eliminirali precej terorističnih vodij. Žal se le-ti zelo radi skrivajo med ženskami in otroci (tudi transvestitsko oblačenje v ženske jim ni tuje), zato prihaja tudi do civilnih žrtev...pač strahopetci, ki pošiljajo svoje pdoanike, da se v izraelu razstreljujejo med civilisti, potem pa hočejo svet prepričati kako nasprotniki kao pobijajo civile...
samo teli raz.fuki hiš hamasovih teroristov so pa tudi epic...ponavljam pa, da žal včasih nastradajo tudi nič krivi
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kako hudo moten mora biti šele nekdo, ki zagovarja teroristične zločince, ki namerno ubijajo civiliste, tudi otroke in se strahopetno skrivajo za ženskami in kot sem dejal, pogosto oblačijo kot ženske? Mogoče pa res niso teroristi, ampak transseksualci
K sreči je normalnim ljudem že uspelo kar dobro razviti tehnologijo, ki omogoča eliminacijo terorističnih vodij z zelo malo kolateralne škode, še hellfire so zamenjali z manjšo raketko, tako da gre v 'džeheno' z malo sreče samo terorist...tako uspešno, kot so odstranjevali teroristične vodje v zadnjem času, jih še nikoli niso...
sem videl posenetk, kako razgoni avto v katerem se pelje eden od terorističnih vodij...zagotovo je med vožnjo delal načrte, kako bo ubiojal ženske in otroke, pa ga je lepo raketa razstrelila na prafaktorje...ta zloæinec pač ne bo več ubijal otrok...