Lj džamija - klic k molitvi bo!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
kakšne uspehe to?

drugače sem pa prepričan, da bo ISS pošteno plačala izvajalce in ne bo prišlo do novih stožic. Če nič drugega, odgovarjajo bogu in tu pač ni šale.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
75 planeloads, 3000 tons of weapons have been shipped from Croatia to be funneled through Turkey and Jordan and into Syria.This way they bypass the Euro arms embargo and leave no obvious trail back to US origin.

Saudova Arabija je kupec tega orožja afaik, ali ne?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
75 planeloads, 3000 tons of weapons have been shipped from Croatia to be funneled through Turkey and Jordan and into Syria.This way they bypass the Euro arms embargo and leave no obvious trail back to US origin.

Saudova Arabija je kupec tega orožja afaik, ali ne?

no... USA... no ja, v tem primeru je slo za darilo USA od sosedov
smirk-1.gif

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
@moderator, ki je brisal zadnje objave: ne mi rečt da tisto žaljenje ni bilo zrelo za ban, ker vidim da dsf še kar naprej driska po forumu...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
@moderator, ki je brisal zadnje objave: ne mi rečt da tisto žaljenje ni bilo zrelo za ban, ker vidim da dsf še kar naprej driska po forumu...
he he
evil.gif

baziran

Zelenc'
16. maj 2014
12
0
1
Naj zgradijo đamijo čeprav sem nasprotnik verskih ustanov in vere na splošno, nočem biti nestrpen, vendar kdo bo poslušal klice k molitvi, isto mi gre na k***c ko zvonijo iz cerkva po cele dneve, naj svoje zadeve opravljajo diskretno pa bo volk sit in koza cela.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.961
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Seveda si bil, vsaj tako je pisalo, razen če se je moderator zmotil, tako kot pri DSFju.

Še eno vprašanje, kaj misliš o tistih ugrabljenih dekletih v Nigeriji?