Lj džamija - klic k molitvi bo!

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Primerjali ste se z Reško đamijo,ja đamijo ne pa da ste zastavili zraven še svoje šole, osnovne in srednje, pa stanovanja , pa kaj vem kaj ste še vse naumili.Od vedno sem bil proti,sedaj sem lahko še bolj trdno prepričan da sem imel prav. Ta vaš kompleks bo postal leglo iz katerega ne bo prišlo nič dobrega, ko se bo prvi od vaših pognal v luft, kako boš pa takrat opravičeval njegovo početje ?
Aja rekel boš da ni bil vaš ?
Pred par dnevi sem videl primer ene smrklce od tam dol katero je familija silila obleči minerski jopič, smrklja pa je zbežala.
Pa ne mi rečt da to ni vaš vzorec !
samo eno vprašanje še.... Kaj pri alahu dobi taka mučenka 100 žrebcev al kaj, če vi dobite 100 devic, ali ji morda pripada samo en star desc s kazalcem na pol šest ?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Primerjali ste se z Reško đamijo,ja đamijo ne pa da ste zastavili zraven še svoje šole, osnovne in srednje, pa stanovanja , pa kaj vem kaj ste še vse naumili.Od vedno sem bil proti,sedaj sem lahko še bolj trdno prepričan da sem imel prav. Ta vaš kompleks bo postal leglo iz katerega ne bo prišlo nič dobrega, ko se bo prvi od vaših pognal v luft, kako boš pa takrat opravičeval njegovo početje ?
Aja rekel boš da ni bil vaš ?
Pred par dnevi sem videl primer ene smrklce od tam dol katero je familija silila obleči minerski jopič, smrklja pa je zbežala.
Pa ne mi rečt da to ni vaš vzorec !
samo eno vprašanje še.... Kaj pri alahu dobi taka mučenka 100 žrebcev al kaj, če vi dobite 100 devic, ali ji morda pripada samo en star desc s kazalcem na pol šest ?

Kdo tocno je to primerjal in kako ce je projekt v Ljubljani star cca 40 let, projekt v Rijeki pa 5 (cca). Ti kapne kaksno neumnost si zapisal? Btw, tudi v Rijeki je ISLAMSKI CENTER. Kakorkoli stvar poimenujes je edini smiselno ce je stvar "celota" ze zaradi zaradi stroskov in logistike. Seveda bi bilo pametneje ce bi restavracijo (kaj takega) zgradili v Kopru, sejno sobovo v Kranju, prostore za osebje pa v Celju...
priden.gif

Karkoli bi lahko iz tega legala lahko lazje pride iz kateregakoli stanovanja v katerkoli drzavi na tem planetu. Se ti ne zdi cudno ni nic cudnega prislo iz Zagreba ceprav tam center ze nekaj desetletij?! Kdorkoli se zeli pognati v luft to lahko stori brez IC. Kot zanimovost.
Piloti ,ki so napadli NY (po uradni zgodbi btw) so sestankovali v striptiz klub. Vecina razstreljavanja danes neposredno sponzorira Zahod zaradi svojih interesov.

Ravno te dni so Zahodnjaki zrtvovali 10.000 sicer zelo dobro oborozenih "ekstremistov" ISILa ,ki bodo svoje orozje obrnili na vse okoli sebe... Potem bo pa spet jokcanje o Islamu, muslimanih in devicah.

Ce se SAA vsaj zacasno podpre ISIL (mislim da to ze pocne) bo Zahod dobil vse nazaj Irak&Sirijo + obresti
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Srbi se tega problema že zavedajo. Iz njihovega časopisa.

To su mlade usijane glave, obučene i plaæene da ubiju. Posle rata u Siriji ne možemo očekivati da budu mirne komšije, objašnjava Miroslav Lazanski

http://www.kurir-info.rs/naoru...-clanak-1174461

Miroslav Lazanski je moron ,ki je svoj cas na enak nacin pisal o Slovencih. V Srbiji se iz njega posmehujejo
smirk-1.gif
Ce preberes naslov clanka "stotine se vracajo v Srbijo" in pogledas malce nizje "iz Srbije je slo 123 ljudi" bos ugotovil da ti nekdo prodaja buce.

Dejansko je iz Srbije slo nekaj ljudi, vecina pod sponzorstvom ZDA&Izreala, koncali ISILu.... ISIL so pa te dni zrtovali in je vecina balkanskih borcev ze mrtva. Slike trupel vsak dan sproti objavljajo

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
The CIA has started delivering weapons to rebels in Syria, making good on a pledge made months ago. Rep. Adam Schiff (R-Calif.) tells

KLIK

samo vprasanje casa kdaj bodo zaceli sestreljevati zahodna potniska letala in spet bodo muslimani teroristi
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako to, da bodo gradili Avstrijci?

Vaši niso dovolj dobri?

ce bi prebral tekst bi vedel da bodo center v vsakem primeru gradili "nasi"
priden.gif

V bistvu nikjer ne piše, da so se odločili, kdo bo gradil.

Tisto 300m2 stanovanje je za 70 devic?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Raje povej kaj je s tistimi devicami, babnice torej dobijo dvajsetletne žrebce , ali tudi device:rofl:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako to, da bodo gradili Avstrijci?

Vaši niso dovolj dobri?

ce bi prebral tekst bi vedel da bodo center v vsakem primeru gradili "nasi"
priden.gif

V bistvu nikjer ne piše, da so se odločili, kdo bo gradil.

Tisto 300m2 stanovanje je za 70 devic?

V bistvu ti pise, branje je od nekdaj tvoja sibka tocka.... Pise ti v 7. vrstici (od zgoraj). Sicer je to cisto vseeno, gre za privat investicijo in narocnik izbira izvajalca. Neke hude izbire ni glede stanje gradbenistva v SLO. Da bo kdo pripeljal delavce iz Kitajske za tako majhen projekt pa ni ravno verjetno.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Bez obzira koja æe tvrtka graditi džamiju, Finance, pozivajuæi se na riječi neimenovanog građevinara, navodi da je želja naručioca, a to je Islamska zajednica Slovenije, da u gradnji džamije sudjeluju radnici iz Bosne i Hercegovine.

Zate je to dejstvo, da bodo res gradili vaši?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Bez obzira koja æe tvrtka graditi džamiju, Finance, pozivajuæi se na riječi neimenovanog građevinara, navodi da je želja naručioca, a to je Islamska zajednica Slovenije, da u gradnji džamije sudjeluju radnici iz Bosne i Hercegovine.

Zate je to dejstvo, da bodo res gradili vaši?

Tudi brez tega vem da ga bodo gradili nasi... Kdo pa mislis da preostane? Eskimi? Finci? Kitajci?
stupid-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
samo ne vem zakaj ne reporsto kupijo tisto mariborsko cerkev, ki je na dražbi. malo pobravajo saj je taka zgradba da itak ne veš kaj je noter.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
75 planeloads, 3000 tons of weapons have been shipped from Croatia to be funneled through Turkey and Jordan and into Syria.This way they bypass the Euro arms embargo and leave no obvious trail back to US origin.

Glede na uspehe SAA bo vse to prej ali slej uporabljeno proti Zahodu
smirk-1.gif