Lj džamija - klic k molitvi bo!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
http://dalje.com/hr-svijet/u-sandzaku-zenama-obrezuju-klitorise/16278

Citat:
Obrezivanje žena više nije rezervirano samo za Afrička plemena ili za radikalne muslimane Saudijske Arabije – događa se ovdje, u središtu Europe .

Ocitno bo treba risati....

1. Kaj kdo to na lastno roke nekje pocne ni mozno generalizirati na celo vero ali narod. Ce je nek cudak v Avstriji imel suznje je debilno trditi da so vsi Avstriji suznje lastniki. Ce nek Slovenec posiljuje zenske po Srbije je zelo debilno trditi da so vsi Slovenci posiljevalci. Nobena uradna islamska skupnost v Evropi (in tudi sirse) nikoli ni propagirala/izvajala/opravicevala FGM. Nikoli. Kaj nekdo na lastno roko pocne je pa stvar posameznika in ne njegove vere ali naroda.

2. Ce ti uporabis besedo "Alah" nisi zaradi tega muslimani in ni to ,kar pocnes avtomaticno v njegovem imenu. Sploh pa ne ce je ze v startu strogo prepovedano, recimo darovanje. Tukaj je se stvar tako debilno zapisano da je darovanje (sicer prepovedano) odvisno od geografske lokacije
stupid-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Se ti kaj gnusi tale vahabiti al ka je že, mu želiš smrtno kazen in takojšen odhod v pekel? si ves besn ker vse druge muslimane na slab glas spravlja?.........
boli te džoka a? mal ga serje s totimi svojimi ampak klinc, naš je , ne bom po svojem pljuval.......neverniki pa sploh ne bodo, zato ga bom branil s kontranapadom......nikoli pod nobenim pogojem pa ne priznam, da je gnoj, ne to pa ne, ker je naš
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni pa protestirala!

Ali RKC protestira za vsako neumnost vsakega katolika (ali kogarkoli) kjerkoli na svetu?! Namesto RKC lahko uporabis katerkoli skupnost/organizacijo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Glej, ti si izjavil:

Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Obrezovanja v Evropi NI, tudi precej sirse od Evrope ga NI. Nikoli ga tudi ni bilo, tudi v turski casih ne.

Jaz sem ti dokazal nasprotno.

Se še ne strinjaš?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Glej, ti si izjavil:

Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Obrezovanja v Evropi NI, tudi precej sirse od Evrope ga NI. Nikoli ga tudi ni bilo, tudi v turski casih ne.

Se še ne strinjaš?

NE. Dokazal si da je nekdo nekje nekaj storil.
Jaz lahko dokazem da je Slovenec posilil nekoga, ustrelil nekoga, preprodajal drogo... To bo seveda pomenilo da so Slovenci...?
priden.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Glej, ti si izjavil:

Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Se še ne strinjaš?

NE. Dokazal si da je nekdo nekje nekaj storil.
Jaz lahko dokazem da je Slovenec posilil nekoga, ustrelil nekoga, preprodajal drogo... To bo seveda pomenilo da so Slovenci...?
priden.gif

Torej se strinjaš, da obrezovanje žensk v Evropi obstaja?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sem ti že napisal, da me ne zanima dogajanje v afriških vukojebinah.

To so navade iz afriskih vukojebin.... Tudi ce se izvedene v centru Pariza. To nima nobene veze z Islamom ali vero. Tudi ce tako osebo preselila med Eskime bo pocela isto.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:Torej se strinjaš, da obrezovanje žensk v Evropi obstaja?

NE. V Evropi in sirsi okolici ni organiziranega obrezovanja zensk. Nikjer. Nikoli ni bilo. Tudi v turskih casih tega ni bilo.

2. sep 2007
1.535
832
113
Dolenjska
A zdaj mora biti pa že organizirano al kaj? A če je takole spontano par ducatov (karikiram) primerov pa ne šteje?

V Evropi obrezovanje s strani muslijev obstaja. Dokazano.

Nehaj bluzit.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
A zdaj mora biti pa že organizirano al kaj? A če je takole spontano par ducatov (karikiram) primerov pa ne šteje?

Nehaj bluzit.

Ne, obrezovanje moskih (naprimer) se izvaja v fast-foodih
stupid-1.gif

2. sep 2007
1.535
832
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:

Nehaj bluzit.

Ne, obrezovanje moskih (naprimer) se izvaja v fast-foodih
stupid-1.gif

Ti si trdil, da v Evropi obrezovanja s strani muslijev ni. Dokazano ti je bilo, da obstaja. So dokumentirani primeri. Torej si lažnivec.

»Bodite iskreni, ker iskrenost vodi v dobro, dobro pa vodi v Džennet. Človek, ki bo nenehno iskren in ki išče iskrenost bo pri Allahu zapisan kot iskren. Pazite se lažnivci, ker laž vodi v greh, greh pa vodi v ogenj. Človek, ki bo nenehno lagal in iskal laži bo pri Allahu zapisan kot lažnivec.«

»Ali hočete, da vam povem komu prihajajo šejtani? Prihajajo vsakemu lažnivcu, grešniku, oni prisluškujejo – in večinoma lažejo.«

In ne, če par Slovencev posiljuje to ne pomeni, da so vsi Slovenci posiljevalci. To samo pomeni, da so med posiljevalci tudi Slovenci.

In če so med posiljevalci tudi Slovenci (dokazano, so dokumentirani primeri) so tudi med musliji, ki živijo v Evropi taki, ki dajejo svoje hčerke obrezovat (dokazano, so dokumentirani primeri).

Če je kdo
stupid-1.gif
si to ti, ki si navaden islamski fundamentalist!

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Tako je.

Tip je zaslepljen z mišljenjem, da je za vse probleme tega sveta kriva USA in posredno mi, ki jih naj bi financirali. Islam pa naj bi bil uboga manjšina, ki si s težkimi koraka skuša uveljavljati svoj prostor pod soncem v tej grdi kapitalistični sredini. Fuj.

easy, ko se bodo začele pizdarije po Sloveniji, boš ti tisti, ki bo bežal, ne jaz.
10.gif