glava je del kadavra in se ne sme metati kar naokoli. jo je treba strokovno uničiti... aja pri nas ne bo delovalo, ker zidajo slovenci in bi glavo skrili. saj veš da jo dobijo muslimani in potem odpovejo posel... preveč škode za podjetje.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Pomojem ti nic ne bi smeli dati, saj samo recikliras odpadke, glava je itak organska zadeva. Kvecjemu pohvalo.kamelarji bi pa itak izbrali pomojem siviljske skarjice in ti odrezali glavo s topim delom . Ampak zdaj so se fini, ko bo zadeva zgrajena se bo malo obrnilo in postali pogumni.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kaj potem, prašičja glava učinkuje vsepovsod, samo pri nas ne?
Čez dva meseca lahko ene dve, tri prispevam.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ni albanska stvar, samo v njihovem stoletja starem pravu (kanunu) je predvidena...kaj je kdo v črni gori delal, sicer ne vem, vem pa, da tam živi (in je živelo) veliko albancev...celo ženska, ki velja za eno do top 3 'herojk' albanske zgodovine, je živela na ozemlju današnje črne gore
Pa to, da za krvno osveto obstaja tudi lep avtohton albanski termin 'gjakmarrja', nima zveze z ničemer, kajne.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
niso, niste, mi vsec. ok? ne maram jodlanja iz minareta, vonja po smrdljivh stumfih, ne maram vere. pac subjektivno mnenje. ne maram vase ideologije, kaksne osebe ste v povprecju raje ne pisem.
zdaj, ce ste se preselili sem se prilagodite. preprosto.
ampak spet samo zalis. tle ste na obisku, a je tezko doumeti?!
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, sedaj pa ne govoriš več o krvnem maščevanju in albancih, marveč o islamu in krvnem maščevanju...in ja, to je res, to, vsaj kar se albancev tiče, ni islamska zadeva, glavni 'izvajalci' so še danes katoliška plemena z višavij
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kje je kaksna ksenofobija? a ti imas rad vse svoje sosede in vse ljudi? ze mene ne maras in razglasam te za ksenofoba! patriota z veseljem povabim na odojeka, ceprav se politicno sploh ne strinjava pa se papeza mi pljuva. ti si pa priliznjenec imas kao rad papeza, ampak osnovne vrednote...