Lj džamija - klic k molitvi bo!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.222
113
blizu močvirne prestolnice
Očitno so ti res, ker niso tokrat ne prvič verjetno tudi ne zadnjič skupaj stopili Katoliška cerkev, Pravoslavna cerkev, Protestantje ( pri tej stvari za njih nebi dal roke v ogenj, so pa povsod drugje ) in Islamska skupnost.
Problem so mediji, saj drugih pri takih stvareh ne blatijo, skoraj ne omenjajo, le RKC pribijajo na križ, loleki pa padejo na to!

Nazadnje urejeno:

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Ja ja, 2% muslimanov je sabotiralo referendum, 60% katolikov pa je "slučajno mimogrede, počelo sploh nič".

Jaz mogoče ne vem, kaj so sosedi počeli pred tremi nočmi, ti pa ne veš, kaj imaš pred nosom.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Ja ja, 2% muslimanov je sabotiralo referendum, 60% katolikov pa je "slučajno mimogrede, počelo sploh nič".

Jaz mogoče ne vem, kaj so sosedi počeli pred tremi nočmi, ti pa ne veš, kaj imaš pred nosom.

si me prehitel ampak vseeno.... neumnost je vsekakor vredna ilustracije

30.000 muslimanov je zagotovo bilo kljucnih pri referendumu v 2.000.000 drzavi
bonk.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Za kar se dogaja v Sloveniji pa res ne.
To so bolj eni drugi fanatiki in zblojenci odgovorni.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Jaz nisem glasoval proti omenjenemu zakonu, fantek.
priden.gif

Žalitve pa obvladaš. In valjenje krivde na druge. Po več tisoč let prakse gre že tekoče, kajne?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Brez skrbi, sem ves čas pri sebi, za razliko od tebe, ki si malo v tujini, malo v luftu, malo v domišljiji, nikoli pa pri sebi.

Si opazil, da sem prej vprašal, kaj so mi kao baje vsilili, pa ne ti, ne drug ni znal povedati?

Ja, izmišljene izgovore ste dali. Pravih pa ne.
In dokler bo tak, so taki zame samo idioti, ki slučajno obvladajo tipkanje po tipkovnici.

Pa prijetne blodnje.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

bonk.gif

Ne zavajaj. Muslimanov je bilo 30 000 ob popisu leta 91. Leta 02 jih je bilo 50 000. Leta 2012 - kdo ve? Na referendumu o DZ je glasovalo cca 500 000 ljudi. So bili glasovi muslimanov ključni? Ob rezultatu 55% NE in 45% DA, povsem mogoče. Taka masa ima vsekakor možnost vplivati na rezultat in to ve vsak voditelj. Tudi tisti, ki jim je z nasmeškom do ušes podaril Center.

Pa si ilustriraj tole.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

bonk.gif

Ne zavajaj. Muslimanov je bilo 30 000 ob popisu leta 91. Leta 02 jih je bilo 50 000. Leta 2012 - kdo ve? Na referendumu o DZ je glasovalo cca 500 000 ljudi. So bili glasovi muslimanov ključni? Ob rezultatu 55% NE in 45% DA, povsem mogoče. Taka masa ima vsekakor možnost vplivati na rezultat in to ve vsak voditelj. Tudi tisti, ki jim je z nasmeškom do ušes podaril Center.

Pa si ilustriraj tole.

2.000.0000?

Koliko tocno sem ze veckrat napisal na tej tabli. Sama stevilka ni niti najmanj vazna ,ker vsi dobro vemo (vsaj upam?!) da gre za konkreto manjsino. Torej, cisto vseeno ali je 30.000, 50.000, 250.000. V bistvu cisto vseeno ce je 700.000 muslimanov ,ker je nemuslimanov se vedno bistveno vec in je "vecja" stran odgovorna za rezultat referenduma. Stekas?

Seveda je primerjati udelezbo in celo populacijo je pa zelo brihtno
bonk.gif
Je pa populacija tako majhna da je tudi v taksnem scenariju vloga muslimanov stranska. Predstavljajo le 10% udelezenih.

Da ponovimo:
1991, 29361 muslimanov
2002, 16135 muslimanov
2012, vsaj 700.000
stupid-1.gif

Vir: KLIK

Kot si mogoce opazil se populacija ni bistveno spremenila, sploh pa ne navzgor (v bistvu se je konkreto zmanjsala ampak vseeno). Razlog za zmanjsanje je pa predvsem gospodarsko stanje v SLO.

Sicer ce peljemo tvojo (sicer izjemno debilno logiko do ekstrema)... ce je rezultat 999.999 ZA in 999.999 PROTI bi se ti obesil na zadnjega (po moznosti Eskima) in bi on bil odgovoren za propad ali zmago
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Em, ne mojega posta vzeti dobesedno!

Vprašanje je bilo: "ali so muslimani sosedu vsilili kako vrednoto."
Jaz sem rekel da so jo, s tem ko so se opredelili za stran, ki je nekomu vzela možnost, ki je ostalim (tudi muslimanom) samoumevna.
Razlog za to odločitev, so bile neke njihove vrednote, ki naj bi bile zapisane v neki knjigi.

Koliko jih je pri nas, ni važno. Pomebno je, da so se opredelili na podlagi svojih vrednot. Če jih je 30.000, zaenkrat nimajo vpliva na nas, ko jih bo 300.000, potem bo pa problem.
To lahko vidite npr. na primeru, kak vpliv je imela na ta zakonik RKC.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Em, ne mojega posta vzeti dobesedno!

Vprašanje je bilo: "ali so muslimani sosedu vsilili kako vrednoto."
Jaz sem rekel da so jo, s tem ko so se opredelili za stran, ki je nekomu vzela možnost, ki je ostalim (tudi muslimanom) samoumevna.
Razlog za to odločitev, so bile neke njihove vrednote, ki naj bi bile zapisane v neki knjigi.

Koliko jih je pri nas, ni važno. Pomebno je, da so se opredelili na podlagi svojih vrednot. Če jih je 30.000, zaenkrat nimajo vpliva na nas, ko jih bo 300.000, potem bo pa problem.
To lahko vidite npr. na primeru, kak vpliv je imela na ta zakonik RKC.

Ne, niso. Muslimani niso homogena skupnost. Poleg tega da je bil interes muslimanov pri tej zadevi skoraj enak 0. Tudi sam se referenduma nisem udelezil in me niti ni zanimal pa sodi med politicno bolj "aktivne". Tudi ce bi me ali nas zanimal je bila nasa vloga pri tem v startu obsojena na stransko.

Filozofiranje kak vpliv bi imelo 300.000 ce jih je trenutno 16.000 (padlo za 30.000) spada pod tisto "ce bi babica imela k. bi bila dedek".

Ali drugace.... Za zmago je zasluzna stran ,ki je spravila vec ljudi do volisca tistega dne in to zagotovo ni IS SLO.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Opredelili so se uradno do mednarodno gledanega "kršenja človekovih pravic." Govorim o IS. Kaj je posameznik naredil, tu nima veze. Me pa veseli, da ignorirate take zadeve in se odločate sami.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Opredelili so se uradno do mednarodno gledanega "kršenja človekovih pravic." Govorim o IS. Kaj je posameznik naredil, tu nima veze. Me pa veseli, da ignorirate take zadeve in se odločate sami.

Se enkrat... Muslimani niso homogena skupnost, sploh pa ne v SLO in nisem govoril zgolj o posameznikih. Nobene uradnega dejanja/akcije/nagovarjanja ni bilo za taksno ali drugacno "razmisljanje". Pa ne zaradi neke nacelnosti ampak bolj ali manj apaticnost.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.042
438
83
tam ko se terc po tori rola
Sploh ne vem, kako je prišlo tako daleč, da sploh lahko dobijo dovoljenje za gradnjo tega objekta... Muslimani so prišleki, ljudje z začasno delovno vizo. Slovenci vsekakor niso muslimanske vere. V Sloveniji sta edino krščanska in evangeličanska vera. Vse ostalo je... vsiljevanje tuje vere. In zdaj bi še džamije zidali, križ božji! Potem pa tako lahko pride 1000 ljudožercev in zahtevajo uzakonitev svojih žrtvovanj... Treba je reči odločen NE.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Se enkrat... Muslimani niso homogena skupnost, sploh pa ne v SLO in nisem govoril zgolj o posameznikih. Nobene uradnega dejanja/akcije/nagovarjanja ni bilo za taksno ali drugacno "razmisljanje". Pa ne zaradi neke nacelnosti ampak bolj ali manj apaticnost.

res je. Obstajata SMS in ISS in še tisti, ki s e doslednjo držijo korana in sune

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Sploh ne vem, kako je prišlo tako daleč, da sploh lahko dobijo dovoljenje za gradnjo tega objekta... Muslimani so prišleki, ljudje z začasno delovno vizo. Slovenci vsekakor niso muslimanske vere. V Sloveniji sta edino krščanska in evangeličanska vera. Vse ostalo je... vsiljevanje tuje vere. In zdaj bi še džamije zidali, križ božji! Potem pa tako lahko pride 1000 ljudožercev in zahtevajo uzakonitev svojih žrtvovanj... Treba je reči odločen NE.
Saj jim nič ni bilo uzakonjeno (ne muslimanom, ne ljudožercem).