Lj džamija - klic k molitvi bo!

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In kakšna je moja stran
confused-1.gif
Selekcioniranje znanosti - če bi raziskava pokazala, da je motiv za samomorilskimi napadi islam, bi bila to 'prava' znanost, sedaj ko je pokazala, da je motiv politika, gre za goljufijo. Tega se poslužujejo vsi ekstremisti.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:S tem se strinja tudi znanost.
Jap, vendar pripisuje možnost obstoju matrike izjemno majhno številko.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In kakšna je moja stran
confused-1.gif
Selekcioniranje znanosti - če bi raziskava pokazala, da je motiv za samomorilskimi napadi islam, bi bila to 'prava' znanost, sedaj ko je pokazala, da je motiv politika, gre za goljufijo. Tega se poslužujejo vsi ekstremisti.
A to je moja stran? Sej lahko dokažeš ane. Znanstveno
smirk-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Tule:
Nalimal sem študijo, ki pravi, da samomorilske napadalce v večini primerov motivira politika. lovelove je tej študij nasprotoval, razlog je tule:
Citat:
Ja, tile znanstveniki iz Yalea so šli v Libanon, Beirut, Teheran, Kabul, Islamabad in se pogovarjali z njihovimi voditelji (političnimi in verskimi) in njihovim življem.
ti si odgovoril:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tvoja pristranskost te ne dela nič kaj znanstvenega
smirk-1.gif
Pravi znanstvenik sprejme vse dokaze, ne le tiste, ki so njemu všeč.
Razen, če se je tvoj odgovor nanašal na kaj drugega (na kar nisi opozoril).

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Znova...
Citat:
Izjavil si, da so YT filmčki enakovredni znanstveni študiji.
Kje? Prosim pokaži.

Citat:
Razen, če se je tvoj odgovor nanašal na kaj drugega (na kar nisis opozoril).
Odgovor se nanaša nate. Na to in 100+ ostalih tem v katerih sodeluješ.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Prej je bilo govora o YT filmčkih kot dokazih za islamsko nasilje. Tvoja izjava

Tvoja pristranskost te ne dela nič kaj znanstvenega Pravi znanstvenik sprejme vse dokaze, ne le tiste, ki so njemu všeč.

je sovpadla v kontekst te debate (če si nisi prebral, o čem teče debata, je to tvoj problem), na kar sem te tudi opozoril z repliko, da YT filmi niso dokaz. Glede na to, da si ob tej repliki ostal tiho, vzamem, da si se z njo strinjal. Torej po tvoje je YT bolj verodostojen kot znanstvena študija.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
In ko smo že pri logiki, s katero se tako rad hvališ
hysterical-1.gif

Citat:
na kar sem te tudi opozoril z repliko, da YT filmi niso dokaz. Glede na to, da si ob tej repliki ostal tiho, vzamem, da si se z njo strinjal. Torej po tvoje je YT bolj verodostojen kot znanstvena študija.
Če bi ostal tiho, ker bi se z repliko strinjal(pa se mi v resnici le ne da odovarjati na vsako sporočilo), bi strinjanje pomenilo, da YT NI bolj verodostojen, kot znanstvena študija.

Zdej se pa spet hitro vleči ven
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi: A misliš, da bi lahk dr, Dolenčeva žena se sprehajala brez rute po Ardebilijevi domovini enako mirno in brez strahu, kot se Ardebilijeva žena sprehaja v svoji opravi po Sloveniji????
Ruto bi morala imeti, strah je pa ne bi bilo, ker je Iran precej varna država (bolj kot mariskatera zahodna).

Zakaj pa bi morala imeti ruto?

confused-1.gif

Pa dajmo še enkrat citirat, morda ti je večkrat uspelo spregledati vprašanje... torej - zakaj bi pa MORALA imeti ruto? Resno me zanima.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Razumem ja, kako mi hočeš v usta polagati besede, ki jih nisem izrekel/napisal. Ampak to ni nič novega pri tebi.
Prav tako je zate nična možnost, da si prebrano razlagaš narobe. Kot kaže imaš samo ti v debati privilegij, da napišeš nekaj na splošno(in to brez opozorila
smirk-1.gif
), vsi ostali pa se moramo do potankosti držati zaporedja postov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
OK, Hvala. Pa saj tudi nisem spraševal po tvojem mnenju temveč po vzroku, da je ruta obvezna. Torej, če nadaljujemo, zakon pravi, da je ruta obvezna and nobody bats an eye... V Franciji pa zakon pravi, da je prepovedano biti zakrinkan tako, da identifikacija ni mogoča in hitro vsi musliji, MuHahaji in zagovorniki človekovih pravic pokonci pa v jok in na drevo. Čemu takšna dvojna obravnava?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Razumem ja, kako mi hočeš v usta polagati besede, ki jih nisem izrekel/napisal. Ampak to ni nič novega pri tebi.
Prav tako je zate nična možnost, da si prebrano razlagaš narobe. Kot kaže imaš samo ti v debati privilegij, da napišeš nekaj na splošno(in to brez opozorila
smirk-1.gif
), vsi ostali pa se moramo do potankosti držati zaporedja postov.
Osebno nimam nobene čustvene afinitete do svojega avatarja, tako da se ti opravičujem, če sem te napačno razumel. Iz napisanega sem sklepal, da se strinjaš z uporabnikom lovelove.Še vedno pa ostane dejstvo, da je tvoj argument zoper študije, ki podpirajo moje mnenje, da je določen promil študij ponarejenih - torej selekcioniraš znanost.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Citat:
Še vedno pa ostane dejstvo, da je tvoj argument zoper študije, ki podpirajo moje mnenje, da je določen promil študij ponarejenih - torej selekcioniraš znanost.
Znova ne razumeš

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Čemu takšna dvojna obravnava?
Pomoje lahko razloge iščeš v našem racionalizmu - jaz nasprotujem prepovedi nošenja burk zato, ker menim, da država ne more posamezniku diktirati načina oblačenja. Vsi vemo, da je 'varnost' zgolj izgovor.

Iran pa ima tradicijo nošenja rut, tako da vpeljava takšne zapovedi ni bila težka.

Nazadnje urejeno: