Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Kupujem vozilo, takoj dam 85% zneska, ostalo dajo oni (odplačam v enem letu). Sledi klic, da naj napišem izjavo od kje mi denar....Sej ne da bi bil problem... samo zanima me če je to potrebno, ali je zgolj njihov "firbc".
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
nepismen? Ne gre se za vprasanje zmoznosti odplacevanja ampak kot so napisali zgoraj: preprecevanje pranja denarja in financiranja terorizma
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
nepismen? Ne gre se za vprasanje zmoznosti odplacevanja ampak kot so napisali zgoraj: preprecevanje pranja denarja in financiranja terorizma
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ma to ste napisali enih neumnosti vmes da je joj...
Pogosto delam pogodbe z pologom višjim od 10.000 in 15.000 ,, večinoma 80/20 pa ni nobenih problemov.
Res pa je, da je zakon zadnje pol leta tak, da lizingodajalec mora preveriti kreditno spodobnost stranke.
To pomeni da ima stranka lahko tudi 2 jurja minusa na TRR, nobenih prilivov, pa vseeno dobi lizing, AMPAK lizignodajalec mora preveriti njeno sposobnost/nesposobnost, potem se pa sam odloči, če gre v riziko posoje ali ne.
Realno vse nad 50% pologa je odobreno, če le nisi na kakšni črni listi...
Tole si napisal. jaz pa sem ti odgovoril ce si nepismen. Namrec point avtorja ni v tem, da mu ne bi hotli odobrit lizinga (in bi zato moral menjat lizingodajalca) ampak da ga je zmotilo, da jih zanima od kje denar. Njih ne zanima ali je zaposlen ampak izvor denarja ( ne bos verjel, niso vsi zaposleni, nekateri dedujejo, itd).Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Pri 85% pologu lahko leasing dobiš kjer hočeš, tudi, če nisi zaposlen, zato menjaj leasingodajalaca.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tole si napisal. jaz pa sem ti odgovoril ce si nepismen. Namrec point avtorja ni v tem, da mu ne bi hotli odobrit lizinga (in bi zato moral menjat lizingodajalca) ampak da ga je zmotilo, da jih zanima od kje denar. Njih ne zanima ali je zaposlen ampak izvor denarja ( ne bos verjel, niso vsi zaposleni, nekateri dedujejo, itd).Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Pri 85% pologu lahko leasing dobiš kjer hočeš, tudi, če nisi zaposlen, zato menjaj leasingodajalaca.
Namrec na tak nacin lahko kar lepo operes denar.
Tisto o cepljenem policaju bom vzel kot kompliment cloveka, ki ne dojame poante teme, nato pa ostale prepricuje da oni ne razumejo.
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Pri 85% pologu lahko leasing dobiš kjer hočeš, tudi, če nisi zaposlen, zato menjaj leasingodajalaca kjer te nebodo sprasevali o izvoru denarja
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Kupujem vozilo, takoj dam 85% zneska, ostalo dajo oni (odplačam v enem letu). Sledi klic, da naj napišem izjavo od kje mi denar....Sej ne da bi bil problem... samo zanima me če je to potrebno, ali je zgolj njihov "firbc".
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Uporabnik bero1 pravi:
Namrec na tak nacin lahko kar lepo operes denar.
Tisto o cepljenem policaju bom vzel kot kompliment cloveka, ki ne dojame poante teme, nato pa ostale prepricuje da oni ne razumejo.