Citat:
Banka je ugovor banki, s katero ima trgovec sklenjeno pogodbo, zavrnila in postopek še ni zaključen.
Jaz ga takole berem.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Danes sem vprašal MC, kako daleč je postopek, glede na to, da je 45 dni preteklo.
Dobil sem sledeč odgovor:
Citat:
Trgovec je banki poslal ugovor (pred-arbitražo) in si s tem podaljšal rok (zdaj je novi rok 13.6.2017). SKB banka je ugovor BLABLA banki, s katero ima trgovec sklenjeno pogodbo, zavrnila in postopek še ni zaključen.
Kako naj berem zadnji stavek? Katera banka je kateri banki ugovor zavrnila? Ugovor prodajalca?
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
V predarbitraži banke merijo med sabo katera ima daljšega oz kateri reklamacijski oddelek bolje pozna Mastercard pravila. V tem primeru je SKB oz teta na Bankartu zavrnila ugovor trgovca oz njegove banke. Arbitraža pa je, ko se v merjenje moči vmeša Mastercard in pove svoje.
Če postopek chargebacka ni bil peljan po pravem členu oz razlogu v arbitražnem postopku mirno popušiš brez možnosti ugovora.
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Kje si jih dobil potem DOT 2017? Si še na zimskih potem?
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Torej Banka , ki tebe zastopa je zavrnila ugovor Banke, ki jo ima trgovec, ki ti je prodal gume.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
V predarbitraži banke merijo med sabo katera ima daljšega oz kateri reklamacijski oddelek bolje pozna Mastercard pravila. V tem primeru je SKB oz teta na Bankartu zavrnila ugovor trgovca oz njegove banke. Arbitraža pa je, ko se v merjenje moči vmeša Mastercard in pove svoje.
Če postopek chargebacka ni bil peljan po pravem členu oz razlogu v arbitražnem postopku mirno popušiš brez možnosti ugovora.
Hvala za razlago!
Sej, tudi ce popusim. Ampak, poskusiti je pa treba. Si vsaj lahko recem, da sem naredil vse, kar je v moji moci in da se nisem predal na prvo zogo.
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Andy, daj povej na kratko, kaj pričakuješ? Torej, kakšen razplet?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Kaj, da mu dajo dnar nazaj, 7x bo prelagal gume, ki jih bo moral nazaj transportirati nekako. Vozil se bo dalje z rabljenimi,na meji legalnega in varnega. Slovenska zmaga pač. NOT: