Fora je, da na liderpnevmatik.si nikjer ne piše, do kakšne starosti se gume prodajajo kot nove - izgubljeno s prevodom, na angleški strani piše 36 mesecev. Potem piše še, da se eno ali dve leti stare gume prodajajo s popustom, na angleški strani, recimo, tega ne piše.
Zato je, zaradi nepopolnih prevodov, bil Andy zaveden in zato ga v Andori ne šmirglajo prav dosti, ker se najbrž niti ne zavedajo, da imajo na svoji slovenski strani drugačne splošne pogoje, kot si oni mislijo.
Je pa res, da je tudi Andy nastopil kar malo oholo z mislijo "vi ste nategatorji, jaz sem kupec - kralj". Seveda pa ne obstajajo samo nategatorski trgovci, pač pa tudi nategatorski kupci in zato je treba vedno, če hočemo kaj doseči, komunicirati vljudno in z mislijo, da gre za nesporazum, ne pa takoj govoriti o nategu.
Če bi bil jaz v tem zosu, bi lepo razložil in pokazal, da imajo na slovenski strani neustrezen prevod, zaradi česar sem bil zaveden in sem naročil dražje gume, sicer bi cenejše ter bi se poizkusil dogovoriti, da gume plačam po ceni cenejših. Šele, če se ne bi bilo moč dogovoriti, bi šel v refundacijo od kartičnega ponudnika.