Pa saj sem že prej enkrat napisal, da bi moralu ukiniti praznike, zaradi katerih se (predvsem) priseljenci čutijo diskriminirane.
![evil.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/evil.gif)
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa saj sem že prej enkrat napisal, da bi moralu ukiniti praznike, zaradi katerih se (predvsem) priseljenci čutijo diskriminirane.![]()
Astinor? Jaz rabim ponedeljek, da predelam vse šunke, jajca, hren, vina, potice in kar je še ostalih nebeško dobrih in nujno nepotrebnih jedač.Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Ker je v Sloveniji cerkev (in verske skupnosti na splošno) ločena od države, bi lahko takoj brez problema ukinili tudi velikonočni ponedeljek, veliki šmoren in božič. Ker bodo potem kmalu na vrsti tudi kakšen bajram, yom kipur in in bogvekaj še.
Če je komu nujno to praznovati, pa se mu lahko omogoči dopust.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
jamra tisti, ki dela za minimalca
ne jamra tisti, ki ne dala in ima dobro plačo
nekje sem zasledil, da tajkuni niso vsega krivi.... štos stoletja. Jih je recesija ulovila in niso mogli več nabrat.
Kot bi rekli, da vlomilec, ki je vlomil v 100 objektov ni kriv za vse svoje vlome. aja... recesija ga je ujela....
Kar se praznikov tiče....mislim, da ni v njih problem.... res je, da treba varčevati... država še najbolj... ampak denar treba zaslužiti. Samo s čim, če so pa vse dobrostoječe firme iz preteklosti propadle. in tukaj so je lahko pobiral davek.... na proizvedeno.... na kupljeno..... danes se malo proizvaja, malo kupi, pa še tist ki se kupi (tudi usluge) se ne plačuje. In rezultat je takšen kot je.
In na organ mi gre, ko nekateri primerjate druge države z nami samo po eni stvari. Primerjajte po vsem.
Verjamite mi, da če bi se takšne stvari dogajale v vam nekaterim primerljivim uspešnejšim državam, bi bili zapori hitro polni takšnih "exbiznismenov".
Pri nas se pa dela po principu " ko bo zmanjkalo, bomo pa raji vzeli" Samo kmalu ne bo več komu vzeti.
Slovenija ni samo Ljubljana
Citat:
lanos !! delat in delat da bo še za kruh![]()
![]()
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
lanos !! delat in delat da bo še za kruh![]()
![]()
ali v prevodu...: delat in delat da bo še za jurgata![]()
....drugič počakaj kako uro , ....ni treba da vsi vedo de med ,,delom,,????,, alteriraš![]()