Leto 2007

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Aja. Sedaj razumem. Hvala za pojasnilo.
wink-1.gif

platium

Zelenc'
20. nov 2007
18
0
1
Do začetka decebra je blo vse super in tako kot more bit, popolnoma nč mi ni falil :p.
Zej v decembru se je pa vse sesul, pa se bomo že pobral
wink-1.gif

V letu 2008 pa pričakujem, da diplomiram v kratkem in da grem počasi v svoje stanovanje. Pa da mi bo zdravje služilo, druga pa itak nenucam kej....

Pa vesel Božič vsem!

Lp

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Leto 2007 si bom jaz zapomnila predvsem po tem, da sem dobila službo za nedoločen čas. Po zaslugi Suxa sem spoznala dve zares super osebi.
roza.gif
Mislim, da sem veliko bolj odrasla kot leto prej. Preživela sem ene super počitnice in vroče poletje v katerem sem razčistila določene stvari.
Sploh pa si bom leto 2007 zapomnila tudi po tem čarobnem decembru
smile-1.gif
Nekako sem si po sili razmer vzela več časa za svoje misli in si postavila prioritete. Naučila sem se, da dobiš tisto kar daješ, zato pri meni ni niti malo prostora za zahrbtnost, hinavščino in maščevanje. V glavnem sem vesela, da sem bolje spoznala samo sebe in ljudi okrog sebe in veliko bolj cenim samo sebe in osebe/stvari, ki me obkrožajo, predvsem pa gledam na svet skozi rožnata očala :D
"Materialno" ni bilo večjih premikov, osebnostno sem se pa ogromno naučila in mislim, da bo življenje le še lepše.
cheer.gif

Srečno v prihajajočem letu!

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Leto 2007 je bilo skoraj prelomno za nekatere dogodke.

Željena fakulteta, začela & končala se je neka "love story", spoznala sem nove ljudi ki so res v redu tako in drugače, spoznala sem tudi nekoga, ki mi je dal ponovno vero v to, da so na svetu še pošteni in nepokvarjeni fantje. Nekako sem našla samo sebe, nisem več razvajeno dete ki se joka, če ni vse po njegovo -naučila sem se sklepati kompromise in dojela sem, da ne morem biti vedno jaz prva pri vsem. Ugotovila sem, da se ne obnašam vedno primerno do ljudi, ki jih imam rada -in tukaj se popravljam.

Umirila sem svoje vedenje, ne igram več nekaj kar nisem ampak sem to kar sem. To se vidi tudi na tem forumu, ampak ne bi o tem.
evil.gif
Oh in -januarja grem končno delat izpit za avto, tokrat resno.

Ja, 2007 je bilo posvoje krasno leto. Upam da bo 2008 samo še boljše nadaljevanje.

Nazadnje urejeno:

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Hmmm.... leto 2007. Zapomnila si ga bom po samih lepih dogodkih, slabe pa štejem samo kot bogate življenske izkušnje
smile-1.gif

Med dobrimi naj samo omenim končane vse izpite na magisteriju, nove igračke kot so avto, telefon, ipd., nepozabni dopusti v Turčiji, Franciji in Avstriji, ter navsezadnje splet naključij, ki me je privedel do sladkega pričakovanja ponedeljka, 7.1.2008.

Happy happy 2008, Alter
roza.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
hmm, leto 2007... najbolj si bom sigurno zapovnu poplav in odplaknjenega avtomobila. Pa tud po tem, da sem se ponovno vpisal na faks, po izjemno prežuranem decembru (ki še kr traja :D ), pa še en kup dobrih stvari se je zgodlo!
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Mah meni se ni nič pretresljivega zgodilo letos, bolj delovno leto je bilo. Službo imam zakon, frende itq, izpite na faksu sem vse opravila do konca, mogoče je blo spešl to, da sem šla prvič s svojim avtom na dopust v tujino (to bom ponovila naslednje poletje). Zdejle konc leta se šele začenja "nekej" mogoče je to uvod v super 2008?

majč

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
V bistvu je bilo zelo dobro leto zame. Postala sem notranje močnejša oseba, naučila sem se marsičesa o sebi,za sebe in o življenju.
zmaga.gif

Dosti sem potovala, imela sem čudovito DIVJE poletje (upam,da bo tudi naslednje tako super),spoznala sem nekaj zelo v redu ljudi
aplauz.gif

In pa ja, Mobisux je odigral svojo vlogo zame v tem letu,hehe. (ne Alter...prav ste prebrali...razlage pa ne bom pisala)

Nazadnje urejeno:

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz si bom leto 2007 zapomnil po kar nekaj hudih uničujočih dogodkih ... poleti udar strele v našo hišo ...(uničen PC, 2xTV, Videorecorder, hladilnik) in pred kratkim se je še avto pokvaril, (strošek popravila presega vse vrednosti avta, na kratko se ne splača popravljat) .

Lepe stvari ki bodo od 2007 ostale v spominu, pa so: poletni dopust na morju in kasneje še v Nemčiji. (WRC) In upam da bo letošnje silvestrovanje v Parizu tudi super.

S prijatelji smo februarja ustanovili svoj forum. (za božič se je registriral 1000i član :)) In spomnil se bom še na prvo plačo v Evrih :)

Pa še na Alter sem se prijavil, točno kot 1200-ti :) Tudi nepozabno :)

Lepe praznike in upajmo da bo leto 2008 vsaj enako kot 2007, če ne že boljše :)

Nazadnje urejeno: