Leto 2007

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Bom pa še jaz na tvoj način opisal svoje leto..

Imel 2 "punci", z obema se skregal na smrt, naredil izpit za avto, kupil avto in ga prodal, kupil drug avto, imel probleme s starimi, začel zadnji letnik v gimnaziji, dosti delal, dosti zaslužil, veliko kupoval in še več prodal, postal državni prvak na tekmovanju iz angleščine, bil v Trstu, Dunaju, Munchnu, Celovcu, Španiji (kjer sem se imel najboljše do sedaj), obiskal veliko fešt, en me je pošteno nategnil od katerega sem kupil telefon, bil 2x fizično napaden brez razloga - a se je zmeraj končalo v moj prid
grims-1.gif
, spoznal precej novih prijateljev.

Leto 07 je bil zame en miks dobrih in slabih stvari, tako kot vsako leto... nič posebnega.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Postala absolventka, naredila izpit za avto, gradnja fino napreduje (vse stene, streha, okna...), s sodelavko sva postali pravi prijateljici, ...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz
Leto je bilo zame odlično. Kar nekaj potrditev na fotografskem področju- pa to ne mislim nage fotke, ki se je kotala okoli. Hec hec. Drugač pa- skregala sva se s partnerjem...
za dva dni in pol, pol sva se pa pobotala in ne, nisem si našla za 15 let mlajšega, tako, da sem še vedno poročena.
Sem si pa tudi našla redno službo, ki me ful osrečuje. Odprli smo tudi prodajno galerijo, tako, da si zapolnim urnik, da ne bi slučajno doma sedela križem rok. :D

Hčerka hodi sedaj v šolo, bi preskočila razred, če ne bi bila občutljivo bitje, ki se po nepotrebnem večkrat razjoče in to za njo ne bi bilo dobro. Je izredno likovno nadarjena in njena risba krasi šolsko publikacijo ob 100 letnici šole na kar sem ful ponosna.

In še nekaj- ko je začela hoditi v šolo, smo prvi teden imeli stojnico z umetniškimi izdelki je po čistem slučaju prišla mimo ravnateljica in kupila njeno risbico. Že prvi teden šole je razturila in sedaj nadaljuje. Zakon!

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Leto 2007... leto prelomnic
poroka, otrok na poti, gradnja stanovanja, narejen zadnji izpit, končujem diplomo, iskanje nove službe...

Pestro ni kaj, življenje postavljeno na glavo v primerjavi s prejšnimi brezskrbnimi leti. Ampak je bilo tudi po svoje lepo, samo živcev je šlo veliko

zogica

Pripravnik
21. sep 2007
36
0
6
Največji dosežek v tem letu je to, da sem kupila svoj prvi avto in našla sanjsko službo.. Slabih stvari se niti ne želim spomnit.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Menjal službo, posledično padla plača
cry12bpy.gif
. Se poročil, kupil avto s katerim je bl kot ne sam križ in pričakujemo dojenčka. Lepo leto, se ne bom pritoževal.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Hehe, naredil maturo, končal gimnazijo, bil 1 mesec na morju, nekaj delal, bolj feštal, se vpisal na fax in zdej sem tuki. 4 mesece počitnic je pa pasalo hudoooo.
cheer.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Hmmm kako si ga bom zapomnil?

Grenak priokus pusti predvsem 4 mesece garanja v Umagu, ki se mi je zameril do amena. To je velika črna pika letošnjega leta...
Drugače pa dosti pozitivnih stvari...
Potepanje po Ameriki, dosti novih poznanstev, poroka sestre in rojstvo nečakinje
roza.gif

Naslednje leto upam, samo da se izboljša poslovno področje, da najdem eno 'normalno' službo, pa da se vrnem nazaj na faks, pa sem zmagal
wink-1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
A ti si tota, ko te "Schumi" prodaja?
smile-1.gif

Madona za leto 2007 pa moram kar dobro premislit kaj vse se je zgodilo? Najprej že hotel napisati, da nič takega potem pa le nekaj izbrskam. Nov avto, novo stanovanje, skoraj končani podiplomc, pretečen maraton in en kup malih maratonov, nekaj dobrih projektov v službi, tri zamenjane tajnice (
grin1.gif
)...

Večinoma je res vse tiktakalo tako kot švicarska ura, vsaj meni osebno. Razen nekaj "političnih" prepirov (ki so me tako ali drugače prizadeli) pod slabe točke ne bi pisal ničesar.

Verjetno bo že res držalo kar sem nekje slišal " Človeška dobra lastnost je ta, da s časoma pozabimo vse slabe stvari, ki so se nam zgodile tako, da ko se ozremo v preteklost nam ostanejo samo lepi spomini.".
smirk-1.gif

Also, mit Gas in 2008!
cheer.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kdo koga prodaja? Sem samo napisal da sta za vkup. Sej je se par taksnih tle gor.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
well....nič posebnega tole leto, no skoraj nič, "veliki dogodek" je bilo to,da sem bila na TV-ju
grin1.gif

pričakujem pa da bo leto 2008 še zelo posebno
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mater, kako sm pa to lahko pozabil - Siddharta Maraton! v cast mi je bilo, da sem lahko z nekaj fotografijami ovekovecil ta koncert.

no, pa se cisto zadnja stvar, se cisto frisna... da sem koncno nasel nekoga, s komer sem resnicno srecen.

leto bondovo niti ni bilo tko slabo - slab zacetek, dober konec.
grin1.gif