Leto 2007

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Leto se bliža koncu. Pa malo razmišljam po čem bi bo ostalo to leto v spominu. Pa se nič kaj posebnega ne spomnim. Ena izmed pozitivnih zadev je praksa, potem pa selitev v novo (študentsko) stanovanje. Pa Alter seveda.
smile-1.gif

Moram še malo bolj razmisliti, kaj se je v tem letu zapisalo v mojo zgodovino.

Po čem pa se boste vi zapomnili to bondovsko leto 007?

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Leto 2007 si bom zapomnila po spremembah. Veliko dobrih in slabih stvari se je zgodilo. Končala sem nekaj letno zvezo
cheer.gif
, no en mesec nazaj pa,.....eh vsega pa tut ne smem povedat.

Upajmo, da bo leto 2008 samo pozitivno.
cheer.gif

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
letošnje leto je blo zakon.. razni koncerti, festvali, zadnji letnik faxa, pol pa cvetka vsega, pol leta erazmusa v Gentu, pa en teden nepozabnega absolventskega jadranja..

naslednje leto na vrsti finska
grin1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Leto mi je ostalo v spominu po tem, da sem dobil službo za nedoločen čas in da sem imel poleti najboljši dopust do sedaj
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hm... po čem si ga bom zapomnil jaz?

definitivno po naši akciji Zapelji me s poljubom. tisto je blo res...noro. ma tako bom rekel - to, da sem letos resnično začel delat na Anteni, je nekako ena najboljših stvari, ki so se mi zgodile. pa tudi, če me zaradi tega že od 1. decembra vse boli in spim po par uric na noč, ampak december je tako ali tako mesec, ko se ne sme nič zamudit. to bi bila pozitivna stvar.

negativna - verjetno smrt Tošeta Proeskega.

še ena pozitivna stvar - tvegal sem in se resno vrgel v fotografijo. sicer sem zaradi tega vedno brez denarja, ker vsak cent, vsak euro vložim v opremo, pa je ta še vedno en navaden crap... :p ampak - da si postavim kariero, bo čisto okej.
grin1.gif

po čem še - po zgodnjem vstajanju - v življenju nisem nikoli ustajal ob 4:40 in tudi nikoli si nisem mislil, da mi bo pasalo, da se mi bo organizem navadil. a se vseeno je.

če bo naslednje leto ravno tako uspešno, bom čisto zadovoljen - tako ali tako je pa vse na meni.
grin1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Razlagat osebne dosežke folku, ki ga ne poznam, je bedarija. Mi pa bo leto ostalo v spominu po EP v košarki in porazu naših z Grki v negativnem smislu ter debaklu vladajoče garniture na volitvah v pozitivnem. Takole na hitro iz glave.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
lahko si pa malo ego nafilas.

2007 je blo zakon, in tako bo tudi dalje
wink-1.gif
druge ni

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
je blo kr fino leto ja ... ponovno začel hodit na fax
grin1.gif

upajmo, da bo 2008 spet ok

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Meni sam minus
Celo leto delal in se ne spomnim da sem šel en vikend pohajat.
V 2008 pa dam odpoved, ker 3 al 4 sobote fraj v celem letu
stupid-1.gif

Na banki sem ugotovil, da mi ne dajo dovolj kredita za hišo
cry12bpy.gif

...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Preselil v svoje (lastniško) stanovanje, pogodba v kar dobri službi se mi je spremenila iz določenega v nedoločen čas.

Zame kar dobro leto.
priden.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Pri pogodbi za določen čas si vsaj vedel do kdaj imaš službo.
evil.gif

Sicer pa-glavno da letos ni zmagal tačrni tako v F1 kot na predsedniških volitvah.
aplauz.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
hm.. po tem da sm doživela najbolše poletje do zdej, spoznala par vredu osebkov, pridelala svojo prvo plačo itd.
kul leto, nimam pritožb. če bo 2008 vsaj pol tolk dobro bo supr!

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
2x zbit motor, posledično zlomljena ključnica in strgana sprednja križna vez (poleg ostalih "manjših poškodb"),
Po novi R1....
srce-1.gif

Po New Yorku
cheer.gif

Pa da se mamo radi....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Si ne "beležim" letnic, saj mi to pri ničemer ne pomaga, in česar ne rabim, se ne obremenjujem z njim.

Nemislim bit kot moja baka ki jo vprasas "kako kaj danes", pa začne odgovor, "Veš, leta 43...."
rolleyes-1.gif

To leto mi je zmanjkalo časa za šolo, dobil sem parezo živca na obrazu, pustle so me 3 punce, avto mi je

2x crknil, na radar so me dobili 6x, v veko na očesu me je trofil model na airsoftu in to z sniper puško, tako

da sem bil plav po obrazu cela 2 tedna, zvil sem si prst, bil 3x pošteno bolan, nisem bil na pravem dopustu,

ckrnil mi je LCD, crknil mi je mobitel, zgubil sem ene 5x denar, Spike si je zlomil krempelj, nato bil operiran na

obeh očesih v enem mesecu, na piko na i, da je leto še bolj v qrcu, pa mi model umre v naročju.

Mislim da bom to leto raje pozabil kot pa se ga spominjal, bo leto 08' boljše.

Nazadnje urejeno: