Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Jz sm se tud zajebu ker sm dal že prejšn teden letne gume nazaj gor
Februar je statistično mesec z daleč največ snega. Ti jih greš pa na konc januarja dol dat.
Citat:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Februar je statistično mesec z daleč največ snega. Ti jih greš pa na konc januarja dol dat.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Dajte si nekaj dopovedat: zima je zima. Cestarji so plačani in opremljeni za povprečne zime, ne pa za tako špico, kot je bila danes. Celo Brnik je bil zaprt, pa tam res obvladajo. Če bi hoteli, da jih je dovolj za take padavine, kot so danes, bi nas stvar stala 3x več. To pa nima smisla.
Predvsem bi bilo pa treba najprej pucat pločnike in šele potem ceste ...
No tak odgovor oz. post sem čakal. Spet so policisti kriviCitat:
Uporabnik sandra pravi:
Mene pa zanima kje so bili včeraj kresalčki? Zakaj niso izločali, pisali kazniza tiste počasneže z letnimi gumami.Me zanima če je imel kateri nataknjene ketne.
Parkirani pred PP, ker imajo letne gume.Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Mene pa zanima kje so bili včeraj kresalčki? Zakaj niso izločali, pisali kazniza tiste počasneže z letnimi gumami.Me zanima če je imel kateri nataknjene ketne.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Zimske gume so letos zakon. Ni mi žal niti 1 centa za njih. Je blo pa zdej res nekaj let ko ble samo za zgago.
Včeraj me je najbolj motil sneg na strehah, ki je potem na AC pri 130 v težkih krpljih odletaval s streh "vestnih" voznikov.
To ni več kaznivo?
Zimska služba naproša da se vozniki sami izločajo iz prometa.