Govor je bil o čefurjih, tukaj sigurno ni vzporednice z ilegalnimi migranti. To se verjetno strinjava.
O fašistih je govorila že na začetku, če je kamarman tukaj našel JJ na sliki še ne pomeni, da je SM mislila na njega (seveda je, ampak to ni evidento in je lepo zapakirano). Tudi tukaj se verjetno strinjava?
Na kancu je pa res pogledala na JJ ko je jebala pas mater. Ta del mi je res ušel in sem še sedaj enkrat pogledal. Sovražni govor? Če je, naj odgovarja.
Ni dvojnih meril pri meni.
Če je govorila o JJ, potem to ni sovražni govor, ampak kvečjemu razžalitev določene osebe.
Še ena izmed definicij pravi:
O sovražnem govoru govorimo takrat, ko gre za izražanje mnenj in idej, ki so po svoji naravi ksenofobični, diskriminatorni, rasistični in naperjeni predvsem zoper razne manjšine (etnične, verske, kulturne) in zajema tako govorno, pisno kot nebesedno (parade, insignije, simboli, ipd.) komunikacijo.
http://www.varuh-rs.si/medijsko-sre...tavi-zakonih-in-konvencijah/?cHash=6221528166
Vse tri definicije ki sem jih linkala pravijo enako. O sovražnem govoru govorimo v zvezi s skupino ljudi, se pravi pripadnikih določene vere, naroda, rase ali manjšine, o pripadnikih določene usmeritve ali gibanja, ne pa ko žalimo posameznika.
Tako vsaj jaz razumem definicijo sovražnega govora. Popravite me, če se motim.