Lepote multikulturnosti 4

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Ne predstavljajo si, za kakšno množico ljudi je šlo. In čez 24 ur še enkrat toliko.

Količina je lepo prikazana v kratkem dokumentarnem filmu Damjana Kozoleta "Meje" (in na plakatih za Brexit).

Damjan Kozole o Mejah: "Brežice so bile kot Casablanca leta 1944"
Saj tega ne razumem. Vsak dan je bilo do osebe točno evidentirano koliko ljudi je prišlo v Slovenijo in odšlo iz nje in koliko jih je v katerem izmed centrov, posnetki so bili v medijih in YT, oni bi pa še vedno rekli BU in množica bi nevidno izpuhtela.

Ciril Jazbec je naredil takrat veliko dobrih posnetkov in fotografij.

http://instagr.am/p/9MZDYgoVRw/

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ilegalci se ustavijo ko zagledajo pištolo uperjeno v njih. Kot jo je imela SLOvenska policistka uprejeno v ilegalce. Ampak so potem zagnali preplah migrantoljuPci češ da to SLOvenska policija ne sme delati. Da ni spodobno.
Torej ni problem da se ne bi ustavilo te podivjane ilegalce ampak so problem migrantoljuPci kateri so povečini švercarji in služijo s temi ljudmi in jim kažejo pot preko Kolpe kjer jih veliko utone ampak to njih ne zanima saj jih zanima samo denar obenem se pa po spletu predstavljajo kot največji zaščitniki človeških pravic.
Dejansko pa imamo že 4 leta na oblasti migrantsko svercarsko mafijo. Najdejo enih deset ilegalcev in zraven priklopijo čredo 50 ljudi da se ukvarjajo z njimi. Denar za njih je zagotovljen takoj in brez problema in brez omejitve višine. Za ilegalce takoj in vse pa nobeden ne ve kdo je in iz kje naj bi priletel čez Kolpo. Magična beseda AZIL reši vse. Po drugi strani pa hčerki visoko izobražene mamice ne dovolijo na šolski zaključni izlet ker mamica ni porovnala nekaj evrov položnic šoli. Ker je Slovenka ker ni podivjana ilegalka.
Slovenija.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.144
113
Ti govoriš o majhni skupinici. Kaj pa ko gre za 1500 ljudi? Koliko jih sploh opazi pištolo?

Tudi pri visoko izobraženi mamici zmanjšuješ količino na "nekaj evrov". Gre za slabih 400 evrov. Se pa strinjam, da zaradi težavne mamice ne bi smela imeti težav hčerka. Ampak saj ti imaš rad kapitalizem in mantro, da mora vsak poskrbeti zase?

• Všeč mi je
Reactions: Peter Klepec

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
Ma jaz tudi mislim, da jih mi organizirano sprejemamo pod pretvezo clovekoljubnosti. Denar zanje nekam gre in "vsak" ima nekaj od tega...

• Všeč mi je
Reactions: membrain

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Ti govoriš o majhni skupinici. Kaj pa ko gre za 1500 ljudi? Koliko jih sploh opazi pištolo?

Tudi pri visoko izobraženi mamici zmanjšuješ količino na "nekaj evrov". Gre za slabih 400 evrov. Se pa strinjam, da zaradi težavne mamice ne bi smela imeti težav hčerka. Ampak saj ti imaš rad kapitalizem in mantro, da mora vsak poskrbeti zase?
Ti sploh razumeš poanto, ki jo je izpostavil 123: za ilegalca denar je, za slovenca ga ni. Če bi se tako skrbelo za nas, slovence in se nam namenjalo toliko denarja kot se tem ilegalcem, ta mamica ne bi bila težavna....Pyzda, pa vzdržujte to hordo izkoriščevalsko s svojim kešom ne našim. Ta naj bo za naše reveže, jih je tako ali tako že preveč...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.005
3.701
113
Celo množice zajetih vojakov so pohlevno marširale iz Avstrije v Jugoslavijo leta 1945. Najbrž veseli z mislijo, da se vračajo domov. Ne vem kako bi tistih nekaj beguncev lahko divjalo samo 60 let kasneje.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

?
Imamo vojsko 5 tisoč oboroženih ljudi plus oboroženo policijo. Če jih je še premalo jih treba dodatno vpoklicat. Če je še to premalo je možnost da se zaprosi iz drugih držav vojsko da pride pomagat. In se da.
Ampak glavni problem ste migrantoljuPci kot je bosnian tomićka & Co katera je šla žico rezat na Kolpo.
Take migrantoljuPce bi bilo potrebno takoj zapret. Vse.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
Ampak res, kako to, da ni nihce posledicno kriv za utopitev? Ce bi se utopil kdo povezan s politiko, bi bilo nekaj taglavnih pri rezanju zice ze zaprtih.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.144
113
Zdaj pa primerjaj ta tvoj scenarij s tistim, ki se je dejansko zgodil leta 2015. Kakšen bi bil strošek, učinek, razvoj dogodkov?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Italija je zagonila zaradi ilegalcev že 15 milijard €. Če ilegalcev ne bi bilo tega stroška ne bi bilo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.786
113

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.786
113