Torej stvar se zgodi, zamahnemo z roko in nikome nista, bo to ok?Uau, zadržim naj se In kaj bo drugače? Imam kak vzvod, da rešim to?
In ti, si že skočil v luft ali samo tu na forumu?
Torej stvar se zgodi, zamahnemo z roko in nikome nista, bo to ok?Uau, zadržim naj se In kaj bo drugače? Imam kak vzvod, da rešim to?
In ti, si že skočil v luft ali samo tu na forumu?
Torej, kaj si TI naredil glede tega?Torej stvar se zgodi, zamahnemo z roko in nikome nista, bo to ok?
Saj sem te vprašal, kaj si ti konkretno naredil? Tole zgražanje na forumu in stiskanje palcev dol, a ne medvedek pu, ne šteje.Torej stvar se zgodi, zamahnemo z roko in nikome nista, bo to ok?
Nic, cakam, da vodilni prevzamejo pobudo, kot cakajo vsi, ki jim nekaj ne pase. Vi ze imate vodilne, razne nike, jenulle, jarčevke...mi pa nimamo. Še.Saj sem te vprašal, kaj si ti konkretno naredil? Tole zgražanje na forumu in stiskanje palcev dol, a ne medvedek pu, ne šteje.
Nic, cakam, da vodilni prevzamejo pobudo
Potem še ni tako hudo, če ne gre noben v luft. In ne štekam vas, forumskih nergačev, da vedno čakate nekoga drugega, da bo naredil nekaj namesto vas.Nic, cakam, da vodilni prevzamejo pobudo, kot cakajo vsi, ki jim nekaj ne pase. Vi ze imate vodilne, razne nike, jenulle, jarčevke...mi pa nimamo. Še.
Dovolj sem star, da me vsaka x sprdačina ne spravi iz tira. In imam tudi druge pomembnejše stvari v lajfu, ki me osrečujejo. Probaj še ti kdaj, med ljudi, v naravo in ne 24/7 viset na forumu in se zgražat.Bolj me zanima, kako dosezes, da ti je vseeno, torej da brez problema zamahnes z roko jbg?
Tega pa ne štekam kaj si mislil.Kaj ze zdaj posojas okoli?
Torej pocakamo na x10. Ok.Potem še ni tako hudo, če ne gre noben v luft. In ne štekam vas, forumskih nergačev, da vedno čakate nekoga drugega, da bo naredil nekaj namesto vas.
Taksna novica je zate x sprdacina. Tudi ok. Dokler se ne dotakne tebe.Dovolj sem star, da me vsaka x sprdačina ne spravi iz tira. In imam tudi druge pomembnejše stvari v lajfu, ki me osrečujejo. Probaj še ti kdaj, med ljudi, v naravo in ne 24/7 viset na forumu in se zgražat.
Tega pa ne štekam kaj si mislil.
Kaj meni jokaš, ukrepaj. Od koga pa pričakuješ da bo tebe in podobne brcnil v rit, da boste nekaj naredili? Kdo pa je tvoj šef? Ta primerjava s službo je pa naravnost smešna.Torej pocakamo na x10. Ok.
Tudi v sluzbi je neka hierarhija. Glavnih odlocitev ne sprejmes ti, vilicarist, ampak nadrejeni. Ce je nadrejeni budalo, menjas sluzbo. Ti pa ne zacnes robantit okoli, ker imas samokontrolo in nisi anarhist, bos pa nadrejenemu predlagal oz. ga vprasal, kdaj misli kaj storit v zvezi s tem. Zato je tam. Ce ne, bos menjal sluzbo.
Taksna novica je zate x sprdacina. Tudi ok. Dokler se ne dotakne tebe.
Primerjava s sluzbo je odlicna l.Kaj meni jokaš, ukrepaj. Od koga pa pričakuješ da bo tebe in podobne brcnil v rit, da boste nekaj naredili? Kdo pa je tvoj šef? Ta primerjava s službo je pa naravnost smešna.
Sem že napisal, da se ne rabiš zaradi vsake novice toliko sekirat, saj se ti bo na zdravju poznalo, če se ti že ne.
Nisem na borzi, imam službo in delam.Primerjava s sluzbo je odlicna l.
Tudi ce je nimas, si lahko priblizno predstavljas, ce si na borzi, tud imas "sefa", kateremu se moras javit na raport vsake toliko...da ti nadomestila ne vzamejo... vedno je neka hierarhija, anarhisti tega seveda ne razumejo.
Ko se je pričelo sranje, še nič od tega ni bilo potrjeno.Ireland stabbing suspect—what we know as Dublin riots
Anti-immigrant riots erupted in Ireland's capital after an Algerian man allegedly stabbed young children outside a school.www.newsweek.com
Riots sweep Dublin after Irish children allegedly stabbed by Algerian immigrant
A 50-year-old male is the prime suspect in the stabbings which injured five people, including a 5-year-old girl, a 5-year-old boy and a 6-year-old girl.abc3340.com
Suspect in Dublin crèche attack was in court on knife charge earlier this year
Sources told us he watched as a group of children aged around five lined up at the entrance to the school – before pouncingwww.irishmirror.ie
Thursday riots in Dublin most serious in years: Irish police
Despite the violent nature of the riots, no one was seriously injured.tvpworld.com
Vsi si izmišljujejo, le tisto kar je natisnjeno v Komunistu je vse res...
Če ti kdo omeni kolesarjenje, pa praviš, da moraš delati.Nic, cakam, da vodilni prevzamejo pobudo, kot cakajo vsi, ki jim nekaj ne pase. Vi ze imate vodilne, razne nike, jenulle, jarčevke...mi pa nimamo. Še.
Bolj me zanima, kako dosezes, da ti je vseeno, torej da brez problema zamahnes z roko jbg?
Kaj ze zdaj posojas okoli?
Protestirajo naj pa tisti, ki imajo čas, kajne? Ti si z njimi samo v duhu.Delat je treba.