In to zastonj, pa meni ni treba placat kot se je 2 leti nazaj...Noge verjetno še imaš.
Boš pa s transparentom skakal naokoli
In to zastonj, pa meni ni treba placat kot se je 2 leti nazaj...Noge verjetno še imaš.
Boš pa s transparentom skakal naokoli
Ti stalno jamraš tu in se zgražaš. Mene se pač take stvari ne dotaknejo v taki meri kot tebe. In kaj zdaj? Se bova prepucavala ko je jaći?Kaj imas s tem jokom, te vznemirja al kako?
Jaz se sprasujem kako to, da se te tak primer nic ne dotakne. Tam en malo ljudi nastiha na ulici, tebe pa moti, da se o tem pise in se sprasujes, ce moramo zdaj vsi v luft zaradi tega.
A ce bi bil zraven kak tvoj sorodnik, bi se isto spraseval?
Ti boš skočil edino na ukaz.In to zastonj, pa meni ni treba placat kot se je 2 leti nazaj...
Pa smo spet pri Niki, Jenullu, Udbi, tajkunih, pecillistih....nidani je krivo, sam presvetli ne.Nic, cakam, da vodilni prevzamejo pobudo, kot cakajo vsi, ki jim nekaj ne pase. Vi ze imate vodilne, razne nike, jenulle, jarčevke...mi pa nimamo. Še.
Bolj me zanima, kako dosezes, da ti je vseeno, torej da brez problema zamahnes z roko jbg?
Kaj ze zdaj posojas okoli?
Ti si takrat imel čas....bila je korona...in bil si že v peMziji...in bil si za proteste...Protestirajo naj pa tisti, ki imajo čas, kajne? Ti si z njimi samo v duhu.
No, ne čakaj. Pokaži drugim, kako se to delaIn to zastonj, pa meni ni treba placat kot se je 2 leti nazaj...
Ko se je pričelo klanje?Ko se je pričelo sranje, še nič od tega ni bilo potrjeno.
Ti skrajnodesničarski izgredniki naj se sedaj opravičijo za prezgodaj začeto razgrajanje.Ko se je pričelo sranje, še nič od tega ni bilo potrjeno.
Policija ga je pognala v hladno smrt.Foto: 20-letni Albanec med begom pred policijo dvakrat skočil v ledeno reko in umrl
V bolnišnici v Salzburgu je umrl 20-letni moški, ki so ga v nedeljo rešili iz reke Salzach.novice.svet24.si
Dr.kaj dalje ko misliš name.Aljo Akbar
Med Hamasovimi teroristi tudi slovenski državljan – aretirali so ga v Sofiji | Nova24TV
V Bolgariji so aretirali 37-letnega slovenskega državljana, osumljenega kriminalnih aktivnosti in povezav s palestinsko teroristično organizacijo Hamas, je v petek sporočilo bolgarsko državno tožilstvo. V Sofiji so ga pridržali na podlagi evropskega naloga za prijetje, ki ga je izdala Avstrija...nova24tv.si
Če ga ne bi lovili...Darwin, ne policija