Lepote multikulturnosti 4

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem vedel, da boš izpostavil kulturo, nekaj kar hribci ne boste štekali. In ko so naši športniki uspešni, ste vsi najbolj glasni s pivom in žganico in kdor ne skače ni slovenc.
To kulturo, ki nam jo servirajo, si plačujte tisti, ki jo "štekate"
Ko bo športnik tisti, ki bo sponzor meni, bom pa tud jaz vpil, kdor ne skače ni slovenc hoj hoj hoj...

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Take primitivne objave,
Hja, debatable. Ti to očitno vidiš kot primitivno objavo, jaz kot navajanje dejstev.

strah pred nekom, ki mu povečini itak ni v interesu da bi ostal tukaj.
Tega strahu je res preveč ampak verjetno obstaja razlog, da je temu tako. Pri nekaterih gre za čisto ksenofobijo, ki je v mnogo primerih povsem neupravičena/nesmiselna/nepotrebna, pri kakšnih drugih pa gre lahko tudi za povsem druge razloge. Kot vedno IMHO tudi v tem primeru ni smiselno posploševati in posledično vzeti takšne objave kot nekaj slabega, primitivnega, nezaželjenega in nepotrebnega.

P.s. Sem še malenkost dopolnil post

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj jo podpiramo, na način, da obiščemo kako prireditev, razstavo, kupujemo lepe stvari... Kaj pa je zate sploh kultura? Razen pijanskih vaških veselic?
Vaška veselica se "pokrije", ker jaz na njej tud kupim lepe stvari, kot je odojek itd...Tvoj obisk razstave pa se ne. Če bi bila razstava kaj prida, bi se tud pokrila.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Saj jo podpiramo, na način, da obiščemo kako prireditev, razstavo, kupujemo lepe stvari... Kaj pa je zate sploh kultura? Razen pijanskih vaških veselic?
Primitivizem prve vrste. Kultura je tisto, kar se greš ti, tisto, kar se gre tvoj sosed, pa ne.

P. S.: Ne hodim na veselice, sem pa vesel, da obstajajo ljudje, ki so zadovoljni v tem. Res pa je, da veselice praviloma niso plačane iz proračuna, razen kakih občinskih sredstev. Zato mogoče res niso kultura za take kot si ti, ki mislijo, da jim moramo njihov "kulturo" ostali izdatno doplačati.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Primitivizem prve vrste. Kultura je tisto, kar se greš ti, tisto, kar se gre tvoj sosed, pa ne.

P. S.: Ne hodim na veselice, sem pa vesel, da obstajajo ljudje, ki so zadovoljni v tem. Res pa je, da veselice praviloma niso plačane iz proračuna, razen kakih občinskih sredstev. Zato mogoče res niso kultura za take kot si ti, ki mislijo, da jim moramo njihov "kulturo" ostali izdatno doplačati.
Veselice v večini primerov polnijo proračune gasilcev, zato če kje, tam dam z veseljem 10+ EUR za čevape.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A si mislil na tole kulturnico?

1689247639166.png

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.892
-1.344
63

Kje sem že napisal, da se ne sme zabavati in pijančevati na veselicah?
Meni ti ne plačuješ nič. Ok? Kaj je zate kultura, je pa povsem tvoja stvar.