Lepote multikulturnosti 4

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pa še to.
Zanimivo, da je največ kulturnikov v Slovenijo prišlo od dol. Bosanci, Srbi itd...kot kaže so oni najbolj kulturni.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če ti v življenju nisi kupil nobene knjige, ne pomeni to da je ni nihče drug. Tebe itak samo alkohol zanima.
In v čem je pol problem? Naj prodaja knjige in naj živi od prodaje teh svojih knjig. Čordič naj prodaja pa tisti svoj rap, al kaj že počne. Jenul pa naj prodaja ples v gatah. Al pa una, ki je dojila psa itd...kupuj in glej ti to, če hočeš, jaz tega nočem kupit, pa moram vseeno plačevat..
Jaz pač prodajam alkohol in to laufa.

• Všeč mi je
Reactions: delter333

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Nekam znano....
In eni se temu da je bil policist ubit z mačeto smejijo.( pod komentarji)

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
V Sloveniji je na pohodu radikalni perjadizem...golobi...kure...
F06qW2OXsAQ5QVs.jpg

Mi muslimani
tole da hribci zagovarjate kao neke tradicionalne vrednote ala pitje alkohola in žretja odojka, ja pa naravnost smešno.

uživane alkohola..alkohol je tudi hrana ( sladkor), hkrati pa imaš na naših tleh tudi Kras, kjer niso neki hudi pogoji za poljedelstvo, ampak trta tu uspeva in se jo je izkoriščalo...oddojek je pa bolj kot ne neka sveža zadeva, pa mislim da niti ni del naše kulture, amapk je posvojeno.

pa tu ne smatram pitja pod to da se ga uliješ na mrtvo, ampak tisti drugi način uživanja, pitja....

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Če ti v življenju nisi kupil nobene knjige, ne pomeni to da je ni nihče drug. Tebe itak samo alkohol zanima.
Sm posodil nekoč enmu bosancu knjigo.....še celo v njegovem jeziku je bila.....me kliče zadnjič kdaj bi se dobila da mi jo vrne....neprebrano....

Tko da ne glumi gljive okol knjig....ker to je zadnje kar bosanca zanima (njegova izjava)

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.892
-1.344
63
Sm posodil nekoč enmu bosancu knjigo.....še celo v njegovem jeziku je bila.....me kliče zadnjič kdaj bi se dobila da mi jo vrne....neprebrano....

Tko da ne glumi gljive okol knjig....ker to je zadnje kar bosanca zanima (njegova izjava)
Sem počaščen, da si se tolikokrat spomnil name z lajki in komentarji na moje objave.
Za jagnje ne vem ali je mastno ali ne, ne jem ga. Sicer pa tole tvoje posploševanje je na ravni stargadeca.

• Haha
Reactions: Kamele0N