Vsaka kislica pa res ni vrhunsko vino no.Tud jaz delam vrhunsko vino. Pa zato ne zahtevam od države, da mi plačuje zanj višjo ceno, ker se pač taki kot si ti, ne razumete na vino.
Če ti v življenju nisi kupil nobene knjige, ne pomeni to da je ni nihče drug. Tebe itak samo alkohol zanima.Jebeš ti njeno bibliografijo, če je nihče noče kupit.
A je mene tud država dolžna živet, če mojega vina ne bi nihče maral kupit?
Kot tudi Svetlanin performans "jebo ti pas mater" ni kultura. Ampak njej država za jebo ji pas mater plača, za mojo "kislico" pa ne.Vsaka kislica pa res ni vrhunsko vino no.
In v čem je pol problem? Naj prodaja knjige in naj živi od prodaje teh svojih knjig. Čordič naj prodaja pa tisti svoj rap, al kaj že počne. Jenul pa naj prodaja ples v gatah. Al pa una, ki je dojila psa itd...kupuj in glej ti to, če hočeš, jaz tega nočem kupit, pa moram vseeno plačevat..Če ti v življenju nisi kupil nobene knjige, ne pomeni to da je ni nihče drug. Tebe itak samo alkohol zanima.
No saj štekaš. Ne rabiš pizdakat nad vsem kar tebi ni všeč.In v čem je pol problem? Naj prodaja knjige in naj živi od prodaje teh svojih knjig. Čordič naj prodaja pa tisti svoj rap, al kaj že počne.
Jaz pač prodajam alkohol in to laufa.
Jaz štekam. Ti si tisti, ki ne štekaš.No saj štekaš. Ne rabiš pizdakat nad vsem kar tebi ni všeč.
In eni se temu da je bil policist ubit z mačeto smejijo.( pod komentarji)Nekam znano....
Demoniziranje policije in opravičevanje nasilnih protestov v Franciji nam je znano tudi v Sloveniji - Demokracija
Piše: Tanja Brkić (nova24tv.si) Francija se je že tretjo noč borila z divjaštvom protestnikov zaradi smrti najstnika, ki je bil tragična žrtev incidenta. Dejstvo je, da podobno, kot to počnejo osrednji mediji pri nas, tudi francoski osrednji mediji ostro obsojajo dejanje policista, molčijo pa o...demokracija.si
Joj no, saj se ne rabiš obremenjevat s komentarji hribcev.In eni se temu da je bil policist ubit z mačeto smejijo.( pod komentarji)
jonny je hribec?Joj no, saj se ne rabiš obremenjevat s komentarji hribcev.
Mi muslimani
tole da hribci zagovarjate kao neke tradicionalne vrednote ala pitje alkohola in žretja odojka, ja pa naravnost smešno.
A nisi videl tiste objave, na katero se je to nanašalo?pa tu ne smatram pitja pod to da se ga uliješ na mrtvo, ampak tisti drugi način uživanja, pitja....
ti je to čudno? Dost je že če tu gor preletiš različna mnenja, če pogledaš poročila, prebereš kak forum, pa vidiš v ktero smer se svet vrti, pa kakšen je domet nekaterihIn eni se temu da je bil policist ubit z mačeto smejijo.( pod komentarji)
A jagnje pa ni mastno?Jebeno preveč nas je, da bi nas desničarji lahko počastili. Pa ne nam z mastnim odojkom in kislico.
Bi rad vidu bosanca da prosperira še v kakem drugem športu razen "đe ima lopte"......Sem vedel, da boš izpostavil kulturo, nekaj kar hribci ne boste štekali. In ko so naši športniki uspešni, ste vsi najbolj glasni s pivom in žganico in kdor ne skače ni slovenc.
Tud vsaka rakia ni rakia no.Vsaka kislica pa res ni vrhunsko vino no.
Sm posodil nekoč enmu bosancu knjigo.....še celo v njegovem jeziku je bila.....me kliče zadnjič kdaj bi se dobila da mi jo vrne....neprebrano....Če ti v življenju nisi kupil nobene knjige, ne pomeni to da je ni nihče drug. Tebe itak samo alkohol zanima.
Sem počaščen, da si se tolikokrat spomnil name z lajki in komentarji na moje objave.Sm posodil nekoč enmu bosancu knjigo.....še celo v njegovem jeziku je bila.....me kliče zadnjič kdaj bi se dobila da mi jo vrne....neprebrano....
Tko da ne glumi gljive okol knjig....ker to je zadnje kar bosanca zanima (njegova izjava)