Kaj pa se zagovarja? Kulturno pitje?zgresil si bistvo ... ne zagovarja se alkoholizem ...
toliko o primitivizmu ...
Kaj pa se zagovarja? Kulturno pitje?zgresil si bistvo ... ne zagovarja se alkoholizem ...
toliko o primitivizmu ...
To sva že obdelala danes. Penzičev vas je premalo, da bi bil sistem vzdržen.No ja. Kar koli že levaki jeste in pijete, dejstvo je, da jeste in pijete na račun desničarjev.
Penzičev ni premalo. Premalo je delavcev, ki bi ustvarjali dodano vrednost.To sva že obdelala danes. Penzičev vas je premalo, da bi bil sistem vzdržen.
Ni lepšega kot da mi, brezdelni levaki, cuzamo kar vi ubogi desničarji ustvarjate. Res neverjetno, da vse skupaj že tako dolgo traja. Od konca druge svetovne vojne, pa do danes, pa ni videti konca. Naj traja.Penzičev ni premalo. Premalo je delavcev, ki bi ustvarjali dodano vrednost.
Ker je preveč takih, ki samo molzete iz državnega preračuna.
Nič se ne zagovarja temveč se izpostavlja uživanje (in ne zlorabo) takšne pijače in hrane kot nekaj normalnega na slovenskih tleh, ki kot takšno ne bi smelo biti moteče ljudem, ki so prišli iz drugačnega kulturnega okolja in želijo tu z nami sobivati.Kaj pa se zagovarja? Kulturno pitje?
Kje častiš, da pridemo?No ja. Kar koli že levaki jeste in pijete, dejstvo je, da jeste in pijete na račun desničarjev.
Ko bo nehalo trajat, boste pa spet skoz kolesarili.Ni lepšega kot da mi, brezdelni levaki, cuzamo kar vi ubogi desničarji ustvarjate. Res neverjetno, da vse skupaj že tako dolgo traja. Od konca druge svetovne vojne, pa do danes, pa ni videti konca. Naj traja.
Častim ti z državnim proračunam. Ker ti iz tega proračuna jemlješ, ne vlagaš vanj.Kje častiš, da pridemo?
Sem mislil, da si vsaj ti na višjem nivoju kot objava nekega hribca.Nič se ne zagovarja temveč se izpostavlja uživanje (in ne zlorabo) takšne pijače in hrane kot nekaj normalnega na slovenskih tleh, ki kot takšno ne bi smelo biti moteče ljudem, ki so prišli iz drugačnega kulturnega okolja in želijo tu z nami sobivati.
Jebeno preveč nas je, da bi nas desničarji lahko počastili. Pa ne nam z mastnim odojkom in kislico.Si v zmoti. Tko da še enkrat, kje častiš, da te ne označimo za lažnivca?
Kaj me spušča na nižji nivo? Kje v zapisanem mnenju o zadevi sem zgrešil oz. kateri del si po tvoje napačno razlagam?Sem mislil, da si vsaj ti na višjem nivoju kot objava nekega hribca.
Nisem rekel da v javnem sektorju nihče ne dela. Dejstvo je da javni sektor živi na račun gospodarstva in ne obratno.Ma ta bebec misli, da je komplet javni sektor leglo levih brezdelnih hipijev, med tem pa po božje časti osebek, ki je že tri desetja prisesan na proračun.
In kako naj bi bilo drugače?Nisem rekel da v javnem sektorju nihče ne dela. Dejstvo je da javni sektor živi na račun gospodarstva in ne obratno.
Imas prav to je dejstvo. Ti si rekel da častiš lene levicarje, ne da plačuješ storitve. No bo kaj? Več kot zadovoljen bom s cvičkom in odojkom.Nisem rekel da v javnem sektorju nihče ne dela. Dejstvo je da javni sektor živi na račun gospodarstva in ne obratno.
Take primitivne objave, strah pred nekom, ki mu povečini itak ni v interesu da bi ostal tukaj.Kaj me spušča na nižji nivo? Kje v zapisanem mnenju o zadevi sem zgrešil oz. kateri del si po tvoje napačno razlagam?
Tako, da se razne kulturnike, NVOjevce, športnike itd...izloči iz javnega sektorja. Naj se prodajajo na trgu.In kako naj bi bilo drugače?
Kaj pa, če bi za spremembo enkrat častil ti? Saj bi itak častil s proračunskim denarjem.Imas prav to je dejstvo. Ti si rekel da častiš lene levicarje, ne da plačuješ storitve. No bo kaj? Več kot zadovoljen bom s cvičkom in odojkom.