Lepote multikulturnosti 4

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Evo vam asimilirane tretje generacije
Čistokrvni ljubljanĆani

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Evo vam asimilirane tretje generacije

IMG-e3845e0d510fbac30d880a52121ec1d8-V.jpg

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.850
2.633
113
Migrantski center označen za nehumanega – ker je Wi-Fi počasen in nima frizerskega salona, pravijo inšpektorji

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Resno no, a je sploh vredno odgovora?
Zakaj ne? Kaj nismo tu na tabli med drugim zato, da debatiramo o zadevah na katere imamo več kot očitno različne poglede?

Še bolj bizarno je to, da se je treba hvalit z alkoholizmom, ker kdor ne pije ni Slovenc, pa take primitivne fore.
Kje si našel hvaljenje z alkoholizmom pa to drugo? Jaz osebno dojemam izpostavljanje pitja vina & piva ter uživanje svinjine zaradi tega, ker je to nekaj nesprejemljivega za islam kamor spada večina ekonomskih migrantov in begincev ter jim gre potem izvajanje te dejavnosti na jetra, "oglas" pa to prikazuje kot nekaj normalnega na naših tleh in da morajo prišleki to pač sprejeti pa to ne v smislu, da začenjo piti tudi sami ampak da naj se enostavno ne jezijo čez domorodske običaje. Če jih pa to toliko moti, da je niso zmožni tolerirati pa lahko brez problema migrirajo dalje v druge države.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zakaj ne? Kaj nismo tu na tabli med drugim zato, da debatiramo o zadevah na katere imamo več kot očitno različne poglede?

Kje si našel hvaljenje z alkoholizmom pa to drugo? Jaz osebno dojemam izpostavljanje pitja vina & piva ter uživanje svinjine zaradi tega, ker je to nekaj nesprejemljivega za islam kamor spada večina ekonomskih migrantov in begincev ter jim gre potem izvajanje te dejavnosti na jetra, "oglas" pa to prikazuje kot nekaj normalnega na naših tleh in da morajo prišleki to pač sprejeti pa to ne v smislu, da začenjo piti tudi sami ampak da naj se enostavno ne jezijo čez domorodske običaje. Če jih pa to toliko moti, da je niso zmožni tolerirati pa lahko brez problema migrirajo dalje v druge države.
Tudi jaz se jezim čez domorodske običaje, kadar pijejo vino in pivo in gredo potem za volan. :fredi:

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Mi muslimani
tole da hribci zagovarjate kao neke tradicionalne vrednote ala pitje alkohola in žretja odojka, ja pa naravnost smešno.
Zagovarjamo dobro kulinariko. In odojka ne žremo ampak jemo. In zraven odojka se v kulinariki prileže kozarček dobrega vinca.
Verjamem pa, da vi muslimani, bolje da ne pijete vina, ker se ne znate kontrolirat in ste že brez vina precej "čudni". Ni hujšega kot pijan musliman.
Kaj pa ti ješ in piješ, da takšne kozlarije ven mečeš?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.892
-1.344
63
Zagovarjamo dobro kulinariko. In odojka ne žremo ampak jemo. In zraven odojka se v kulinariki prileže kozarček dobrega vinca.
Verjamem pa, da vi muslimani, bolje da ne pijete vina, ker se ne znate kontrolirat in ste že brez vina precej "čudni". Ni hujšega kot pijan musliman.
Kaj pa ti ješ in piješ, da takšne kozlarije ven mečeš?
Pa nisi no tak hribec, da ne veš kaj jemo mi "muslimani". Mi, brezdelni levaki, ne hodimo na poceni mastne odojke in kislico. Če ni vsaj mišelinke, nas ne zanima.

• Všeč mi je
Reactions: jest5