Lepote multikulturnosti 4

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.013
9.536
113
Ti se tako lažeš da sam sebi verjameš. Kdo ima še sedaj sužnje? Katere države ne napredujejo? Velika večina je neprilagojenih,kaj šele da bi bili sposobni delati,učiti .. Ja ne rečem. Svoj čas prva generacija je imela težave s predsodki naslednja manj današnja nič. Ampak je treba rit premakniti,babe bi morale delati, ne pa živeti na sociali pa bi bilo drugače.
Pomoje imaš ti težave, ker si pretrd da bi razumel nekatere stvari, pol te pa še fajmoštr mal spere, pa si kar si. Imamo pri nas na Dolenjskem populacijo, ki dela točno to, kar opisuješ, pa nekak ni interesa ne levih ne desnih, da bi zadevo začeli reševat v bistvu, in sicer da bi otroke začel pošiljat v šolo in se zadeva nadaljuje iz generacije v generacijo, z božanjem pa eskalira v to kar majo v Kočevju.

B81

22. jul 2007
37.721
10.986
113
In ti volis in s tem pripomores, da damo vse otroke v sole, kar je po tvoje zacetek resevanja?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.926
113
40
MB
Ja? Vprašaj se, kakšen tip mladine je najlažja tarča za pranje možganov? Revna in neizobražena, ki nima kaj počet. Sej če bi videl dlje od svojega nosa in svojih bebavih :D, bi mogoče dojel kar pišemo, sam čustva so težava in to tvoja.
neizobražen v državi kot je francija? tretja generacija? zakaj?

daj no. ;)

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.013
9.536
113
In ti volis in s tem pripomores, da damo vse otroke v sole, kar je po tvoje zacetek resevanja?
Dej tole prevedi, ker ne razumem kaj hočeš vprašat. Ja, pri romski problematiki je rešitev, da se od njih zahteva to, kar se zahteva od vseh državljanov, da pošljejo otroke v šolo. Poizkusi ti ne poslat otrok v šolo in štopaj, kok časa bo preteklo, da boš imel socialno za vratom. In ja, to je začetek reševanja težav, ker bo od vsake generacije določen procent socializiran. Sam izplačilo otroškega dodatka naj ustavijo, pa bo mali cigo opran in zlikan vsak dan v šoli. Poleg tega naj se se pa seveda zahteva od njih točno to kar od ostalih sodržavljanov, registracijo avta, pridobitev GD za hišo ITD.... Vsega tega zdaj ni.

PS: Ker aveš, ti že zdaj plačuješ dodatne učitelje v OŠ zaradi romske problematike, sam hint, otroc so v šoli prve dva dni, potem pa konec. Da o 13 letnih deklicah s trebuhi niti ne začnem in se zadeva zapelje v naslednji krog.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.397
113
Vedno slabše bo, cela Evropa gre vedno proti slabšemu.
Jaz sem 2020 prijavil mučenje in poizkus umora iz diskriminacije v Avstriji.

Avstrijska policija ni sposobna najti niti tožilca v lastni državi...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.013
9.536
113
Podobno, kot se popušča cigotom, se pa zdaj oziroma že kar nekaj let v imenu človekovih pravic boža vso to razvajeno in naveličano mladino, ki se vali sem gor od vsepovsod in zanalašč odvržejo dokumente, da se jih ne da poslat na avion in nazaj v matično državo.
Spet naj nekdo od teh, ki se tako zelo zavzema za človekove pravice poizkusi sprehajat se po UAE brez dokumentov.....pomoje nobenmu to ne pade na pamet, razlogi so jasni. Tko da stališča imamo podobna, samo za razliko od 8888 so to zame še vedno ljudje in ne opice.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.013
9.536
113
To niti slučajno ni res, sem za to, da se jih neha božat in se od njih zahteva spoštovanje zakonov.

Mene moti povezovanje štale v Franciji z rednimi migracijami mladcev. To dvoje ni povezano med sabo, seveda po mojem.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.996
6.224
113
blizu močvirne prestolnice
Pomoje imaš ti težave, ker si pretrd da bi razumel nekatere stvari, pol te pa še fajmoštr mal spere, pa si kar si. Imamo pri nas na Dolenjskem populacijo, ki dela točno to, kar opisuješ, pa nekak ni interesa ne levih ne desnih, da bi zadevo začeli reševat v bistvu, in sicer da bi otroke začel pošiljat v šolo in se zadeva nadaljuje iz generacije v generacijo, z božanjem pa eskalira v to kar majo v Kočevju.
Prva generacija in taka potem to prenaša na svoje . Pa boš rekel,saj drugi so tudi taki recimo Slovenci v Argentini. Ja so, samo so tudi zgledni državljani ne pa tako kot tvoje opice.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.857
2.634
113
Bog ne daj, da jim predlagaš, da gredo tja od kod so prišli, ali tja ker jim bo lepše.
Velja za VSE došiljake.

B81

22. jul 2007
37.721
10.986
113
To niti slučajno ni res, sem za to, da se jih neha božat in se od njih zahteva spoštovanje zakonov.

Mene moti povezovanje štale v Franciji z rednimi migracijami mladcev. To dvoje ni povezano med sabo, seveda po mojem.
Kdo pa vzgaja to mlado svojat v domovih teh "francozov"?
Drzava? Ne.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.671
3.944
113
Ljubljana
hmpg.net
Francija je zanimiva država.

Nima niti enega zlatega rudnika.

"Which Countries Have the Largest Gold Reserves in the World?
The holders of the largest gold reserves in the world are the
U.S. (with 8,133.5 tons),
Germany (with 3,359.1 tons),
Italy (with 2,451.8 tons),
France (with 2,436.5 tons),
Russia (with 2,301.6 tons).

Mali (ex Francoska kolonija) ima nekaj malega zlatih rudnikov:
"As the fourth largest goldproducer in Africa, Mali is home to over 350 artisanal gold-mining sites alongside multiple corporate mining projects."
Mali nima zlatih rezerv. (Slovenija ima 3,8 t)

Očitno, kljub nekaterim trditvam, da Francija nima nič več z Afriko in naj gredo Afričani kar lepo nazaj, še vedno vlečejo nekaj k sebi.
Od jan 2022 do jan 2023 so povečali rezerve za cca 400 kg zlata.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.311
3.924
113
Francija je zanimiva država.

Nima niti enega zlatega rudnika.

"Which Countries Have the Largest Gold Reserves in the World?
The holders of the largest gold reserves in the world are the
U.S. (with 8,133.5 tons),
Germany (with 3,359.1 tons),
Italy (with 2,451.8 tons),
France (with 2,436.5 tons),
Russia (with 2,301.6 tons).

Mali (ex Francoska kolonija) ima nekaj malega zlatih rudnikov:
"As the fourth largest goldproducer in Africa, Mali is home to over 350 artisanal gold-mining sites alongside multiple corporate mining projects."
Mali nima zlatih rezerv. (Slovenija ima 3,8 t)

Očitno, kljub nekaterim trditvam, da Francija nima nič več z Afriko in naj gredo Afričani kar lepo nazaj, še vedno vlečejo nekaj k sebi.
Eh, to jim izpraznijo žepe ob prihodu.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ountry-list/gold-reserves[/URL]

a francozi?

to je če se pr vseh nulah nisem kej uštel 0,006 grama na prebivalca

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Francija ima okoli 70 milijonov ljudi...
Torej 70 milijonov ljudi ima v enem letu po tvojih podatkih 400 kil zlata....kar znese v € polovico pufa katerega je Slovenija odpisala srbjancu jankoviĆu.