Lepote multikulturnosti 4

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.658
113
To je ko pri nas na sodiščih! Ne vem...se ne spomnim....odgovor je enak prejšnemu.... :)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.658
113
Na Alterju se rado dogaja, da se nekateri vedno bolj ukvarjajo z domnevnimi izjavami in domnevnim mnenjem drugih, svojega pa skrivajo kot kača noge. Dogaja se celo to, da mi pripisujejo izjave ki jih nikoli nisem izrekla, kot nasprotne mojim pa navajajo tiste, ki sem jih v resnici napisala. In to se ni zgodilo samo enkrat.
Ti se imaš za "d.o.o.".....ampak za nas ostale si pa vseeno "s.p." ;)

• Všeč mi je
Reactions: Matey

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Kar sem napisal, me en klic moti financiranje iz tujine. Če imaš to za preusmeritev teme, pa ne veš kaj je to. :evil:
Glede na napisano torej veš da je medij financiran iz tujine že dalj časa, torej tudi v času ko si ga ti še bral in imel za kredibilnega?

Ali meniš da je imela takrat mladina plačano agendo glede na to da so bili/so financirani iz tujine?

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Glede na napisano torej veš da je medij financiran iz tujine že dalj časa, torej tudi v času ko si ga ti še bral in imel za kredibilnega?

Ali meniš da je imela takrat mladina plačano agendo glede na to da so bili/so financirani iz tujine?
Misliš takrat, ko je za Mladino pisal Janez Janša?
Ne vem, vprašaj Janšo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Mnenja o kredibilnosti si ne ustvarim na podlagi samo enega vira. In to nima nobene veze s financiranjem.

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Torej kdo je lastnik oziroma financer nima veze kaj potem ta medij piše al kako?

Kaj pa so po tvoje tisti kriteriji o kredibilnosti medija?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Torej kdo je lastnik oziroma financer nima veze kaj potem ta medij piše al kako?

Kaj pa so po tvoje tisti kriteriji o kredibilnosti medija?
Si že malo dolgočasen. Zadnja leta berem v glavnem spletne medije. Misliš da grem raziskovat, kdo je lastnik oz. financer recimo Siol.neta ali Financ, preden verjamem ali ne verjamem kakemu njihovemu članku? Pozabi!

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Na nobeno vprašanje pa nisi odgovoril.

Drugo vprašanje nima nič o financiranju, kar nekaj bluziš v odgovoru...

Kako pa to da spletne mladine ne bereš? Saj si sam trdil da je "popolnoma kredibilna".

Kaj pa je razlog da menjaš dober spletni vir za druge?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.792
113

No to je pa nekaj novega :oops1:

aR7gGl2A_700wa_0.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.792
113

"Med zapovedmi, ki jih Avstrija zahteva od svojih azilantov je: učenje nemščine, spoštovanje avstrijskih zakonov, sprejetje avstrijskih vrednot in vzgoja otrok v skladu s temi vrednotami, nenasilno reševanje konfliktov, spoštovanje verske svobode, preprečevanje nepotrebnega trpljenja živali in izkazovanje hvaležnosti Avstriji. "

:zmaga:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.145
113
Kaj so ostale tri zapovedi je težko odkriti, saj večina nemško govorečih medijev o njih zgolj poroča, nikjer pa jih izrecno ne zapišejo. Kakor kaže, bomo morali počakati, do same izdaje prvega uradnega seznama zapovedi.

Ker jih nesposobni Ivan Šokić ni našel, jih navajam:

Das sind die 10 Gebote

Du sollst die deutsche Sprache lernen.
Du sollst die österreichischen Gesetze befolgen.
Du sollst die hier gelebte Gleichberechtigung von Frau und Mann anerkennen.
Du sollst dich und die Erziehung deiner Kinder an österreichischen Werten orientieren.
Du sollst Konflikte gewaltfrei lösen.
Du sollst die hier geltende Religionsfreiheit achten.
Du sollst für die Dauer deines Aufenthalts Eigenverantwortung tragen.
Du sollst neben deinen Rechten auch die Pflichten wahrnehmen.
Du sollst Tiere vor unnötigem Leid schützen.
Du sollst Österreich gegenüber Dankbarkeit leben.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
To lih ni ok. Zakaj vlada padla, lepo bi ga vsedli za par mesecev pa zdravo. Pa kdo je sploh snemal?