Lepote multikulturnosti 4

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ni mislil v prispodobi. To samo lažeš in zavajaš kot to počneš vseskozi.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Ampak še vedno ni odgovora ali je za vaju (bizi Peter Klepec ) mladina kredibilen medij?
Konkreten odgovor prosim, ne tistega standardnega leftardovskega preusmerjanja pozornosti kot počneta zadnjih nekaj postov.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Ampak še vedno ni odgovora ali je za vaju (bizi Peter Klepec ) mladina kredibilen medij?
Konkreten odgovor prosim, ne tistega standardnega leftardovskega preusmerjanja pozornosti kot počneta zadnjih nekaj postov.
Mladina je takšna kot vsi drugi mediji. Je Mladina danes in je Mladina izpred 30 ali več let. Ima / in je imela takšne ali drugačne novinarje, sodelavce in kolumniste. Tudi Jurij Gustinčič je bil eminenca slovenskega novinarstva, pa je pač napisal, kar je napisal. Vsega ne gre enačiti in posploševati.
Ja, po mojem mnenju je v veliki večini kredibilen medij, ima pa tudi mimosunke, kot jih ima pač vsak. Vsekakor je absolutno bolj kredibilna kot večina tistih, ki se financirajo z Orbanovim denarjem. O tem sploh ni dileme.

Te lahko še jaz nekaj vprašam? Kaj konkretno v mojem primeru označuje izraz ekstremni levičar, da ga uporabljaš v povezavi z mano?