Zakaj uporabljaš izraz homiči? Z 8888 širita takšne novice zato ker jih podpirata? Tako namreč v resnici izgleda vajin vajin pogled na homoseksualnost.
Zakaj uporabljaš izraz homiči? Z 8888 širita takšne novice zato ker jih podpirata? Tako namreč v resnici izgleda vajin vajin pogled na homoseksualnost.
Dilema slovenskih levičarjev
Omenjeni dogodek se je zagotovo dotaknil tudi slovenskih levičarjev, ki so po eni strani vneti zagovorniki LGBT-lobija, hkrati pa jim Kuba kljub revščini, kriminalu in siceršnji zaostalosti ter izključno zaradi ideoloških razlogov predstavlja idealno državo. Splošno znano je dejstvo, da slovenska levica v veliki meri financira dejavnosti homoseksualnih aktivistov pri nas, hkrati pa se njeni pripadniki, med drugim Zoran Janković, pogosto udeležujejo tudi različnih LGBT-prireditev. Paradoksalno je, da slovenski levičarji obenem častijo kubanskega revolucionarja Che Guevaro. Ta je namreč preganjal homoseksualce, znan pa je bil tudi kot rasist. Zaradi njegove brutalnosti se ga je oprijel celo vzdevek Mesar iz La Cabane. V povezavi s tem nas je pred kratkim šokirala fotografija kandidata stranke SD na prihajajočih evropskih volitvah Milana Brgleza, ki je poziral v majici z obrazom omenjenega kubanskega revolucionarja.
Sem imel že nekaj napisano pa sem potem gledal - kaj to da ti je mladina kredibilen medij ni dovolj velik razlog?Mladina je takšna kot vsi drugi mediji. Je Mladina danes in je Mladina izpred 30 ali več let. Ima / in je imela takšne ali drugačne novinarje, sodelavce in kolumniste. Tudi Jurij Gustinčič je bil eminenca slovenskega novinarstva, pa je pač napisal, kar je napisal. Vsega ne gre enačiti in posploševati.
Ja, po mojem mnenju je v veliki večini kredibilen medij, ima pa tudi mimosunke, kot jih ima pač vsak. Vsekakor je absolutno bolj kredibilna kot večina tistih, ki se financirajo z Orbanovim denarjem. O tem sploh ni dileme.
Te lahko še jaz nekaj vprašam? Kaj konkretno v mojem primeru označuje izraz ekstremni levičar, da ga uporabljaš v povezavi z mano?
Kateri je pa zate trenutno kredibilni medij? In kateri je bil 5, 10, 20 ali 30 in več let nazaj?Sem imel že nekaj napisano pa sem potem gledal - kaj to da ti je mladina kredibilen medij ni dovolj velik razlog?
Pa takoj ene primerjave, kdo je kaj spraševal o primerjavah? Zraven pa ne omeniš s kje se pa mladina financira, torej klasično leftardovsko sprenevedanje.
Debata je izmenjava mnenj. Ti imaš samo mnenje o meni, svojega ne poveš. To ni debata.Torej, najprej o financiranju mladine, kaj spet preusmerjaš? Vidiš, ekstremni levičar.
Debate pa s takim kot si ti žal ni vredno imeti.
Če je ti ne vidiš še ne pomeni, da je ni.Debata je o kredibilnosti mladine. In če mediji ki so financirani iz tujine niso kredibilni, kako je mladina pa lahko kredibilna? Tudi tak medij ima za sabo agendo, ki pa je ne vidiš in slepo slediš. Samorefleksije ni, tudi med drugim bolj leftardovska zadeva.
Trdiš tudi da vsak ki ima osnovni vpogled v medijski prostor ve kdo je lastnik teh cajtngov. Torej tudi vsak ve za Orbanove ki ima osnovni vpogled v medijski prostor. Kje pa je logika da ga potem omenjaš medtem ko je debata o mladini razen tega da poskušaš debato speljat drugam? Kako to da ne omenjaš raje Odlazka? Klasični spini, leftardovska zadeva.
Pa brez skrbi, točno vem da pričakuješ odgovor a takoj ko ti ga dam je to edina nit debate zate. No, saj je že sedaj. Ko pa pokažeš malo samorefleksije ti pa z veseljem povem svoj pogled.
Mladine ne berem že nekaj let, tako da težko rečem, če je še kredibilna. V tej temi se pa pojavlja trditev, da je bil Obama potomec sužnjev in da je to uradno stališče Mladine, ker je to objavila. Torej, ta trditev se pojavlja v kolumni, v katerih avtorji pišejo kar želijo in vsebina nima nobene zveze s politiko medija, v kateri je kolumna objavljena. Običajno je pri kolumnah objavljen tudi disclaimer.Ampak še vedno ni odgovora ali je za vaju (bizi Peter Klepec ) mladina kredibilen medij?
Konkreten odgovor prosim, ne tistega standardnega leftardovskega preusmerjanja pozornosti kot počneta zadnjih nekaj postov.