Lepote multikulturnosti 4

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
Trenutno je v Sloveniji polna zaposlenost in so na zavodu samo nezaposljivi. A ti bi jih pa na silo steral iz ene službe v drugo?
4 ure na dan bi lahko krompir obirali, pometali ceste, kakšno luknjo na cesti in bankini zakrpali, kakšno smet odnesli, kakšen rondo popleli.. kakšen mail napisal, kaj pretipkali in podobno.

ko kaže te zgubljence po TV pa znajo vse nagruntat, kje je kaj ceneje, kolk denarja dobijo zakaj ga dobijo, kolk bi še mogli dobit, kolk kaj stane. vse naštudirano. ko pa pride na zavod, pa se naredi invalida 15 stopnje z luknjo v glavi.

Marš.

so izjeme, a verjetno par 100.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.225
2.550
113
Nič od policije.
Zdej če so napadeni levi, policaji stopijo v akcijo.
Če ga serjejo levi, pravijo, da so bila vrta odprta. :oops1:

p.s. slaba sociala. ker taki črnci iz azila vse poberejo. 1,5k na mesec

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Morgoth

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.277
113
Nič od policije.
Zdej če so napadeni levi, policaji stopijo v akcijo.
Če ga serjejo levi, pravijo, da so bila vrta odprta. :oops1:

p.s. slaba sociala. ker taki črnci iz azila vse poberejo. 1,5k na mesec
Še to me zanima, če so ga res legitimiral a so ga spustil, punco je v nezavest spravu... Še na urgenci ni vedla kje je? wtf...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.459
113
Pregovarjaš se s trolom, če nisi opazil.
Za to ker je udaril s kamnom punco po glavi bi moral v čuzo in to je delo za policijo, tebe moti, ker ni v medijih. Če bi foter poklical na 24 ur, bi bilo pri večernih novicah zagotovo.
Tvoj problem rata, ker potenciraš nepomembno stvar, da je napadel punce črnec. Je kaka razlika, če bi jih napadel enako moten Slovenec? Če mene vprašaš, sodi vsako budalo, ki s kamnom udar punco po glavi v zapor, ne glede na raso, spol, spolno usmerjenost ali versko prepričanje. Poleg vsega pa preži na punce med 15 in 20 let še cel kup enih nevarnosti, ki niti pod razno niso povezane z migracijami. Upam da svojo hčer tud na to pripravljaš, da se ne bo bala sam črncev, Pakijev in Afganistancev. Z lahkoto jo zvab v avto en lepo oblečen Slovenec, pa te ne bo nikol več videla, ti pa nje ne. Al ji pa v pijačo podturi drogo, pa bo lepo dišal in bel bo.
Seveda je pa jasno, da z migranti ne pridejo rožice, ker so praviloma vedno odrinjeni na rob družbe, če se jim pa skozi prste gleda, pa stvari uidejo izpod nadzora. Spet, rasa migrantov nima kaj dosti s tem.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.277
113
Pregovarjaš se s trolom, če nisi opazil.
Za to ker je udaril s kamnom punco po glavi bi moral v čuzo in to je delo za policijo, tebe moti, ker ni v medijih. Če bi foter poklical na 24 ur, bi bilo pri večernih novicah zagotovo.
Tvoj problem rata, ker potenciraš nepomembno stvar, da je napadel punce črnec. Je kaka razlika, če bi jih napadel enako moten Slovenec? Če mene vprašaš, sodi vsako budalo, ki s kamnom udar punco po glavi v zapor, ne glede na raso, spol, spolno usmerjenost ali versko prepričanje. Poleg vsega pa preži na punce med 15 in 20 let še cel kup enih nevarnosti, ki niti pod razno niso povezane z migracijami. Upam da svojo hčer tud na to pripravljaš, da se ne bo bala sam črncev, Pakijev in Afganistancev. Z lahkoto jo zvab v avto en lepo oblečen Slovenec, pa te ne bo nikol več videla, ti pa nje ne. Al ji pa v pijačo podturi drogo, pa bo lepo dišal in bel bo.
Seveda je pa jasno, da z migranti ne pridejo rožice, ker so praviloma vedno odrinjeni na rob družbe, če se jim pa skozi prste gleda, pa stvari uidejo izpod nadzora. Spet, rasa migrantov nima kaj dosti s tem.
Ne morem, da nebi repliciral, če bi jest sesul enga pakija za brezveze tam v Tivoliju, bi bil na prvih straneh novic. To grem pa stavit.

Tukaj imaš primer, kako so mediji napihovali zgodbo.
Druga stvar vse živo sem že videl, od džankijev do vsega, pa še nisem bil priča random napadu (če ni bla agenda rop), da bi za brezveze nekdo z kamnom punco po piskru usekal....

Kaj vse preži na mladoletnike mi ne rabiš govort ziher pa do danes nisem slišal napadi iz hrbta z kamnom. Razen v Nemčiji, Švedski itd.... Če praviš da migranti niso problem pa ok....

odrinjeni na rob praviš.... Slovenci pa nismo.

Levičarji tud pravijo da z Cigoti ni problema, samo tist k žvi z njim jih imajo...
Prijave občanov o krajah in nadlegovanju pa je statistika za policijo...

zanimivo

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.225
2.550
113
''How to produce meth from air!''

1678442267552.png