Lepote multikulturnosti 4

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.386
113
Pomurje
Dobrga špenglarja vodovodarja al pa keramika kr pripravi 3k neto,če boš mel srečo da ga dobiš,ker če so dobri so na svojem:aplauz:
Ravno danes terjal mizarja za dnar, pa mi je razložil kako je fajn delat privat. Je ubobožal pri privat strankah. Gre nazaj na šiht.
Je pa res da je mizarjev kot listja, keramičarjev, elekt....pa ni.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.479
3.884
113
Ljubljana
hmpg.net
Jaz sem slovenec, foter slovenec, mati slovenka, vsi smo in še bomo ustvarjali Slovenijo. Pridružujem si pravico da so moji otroci drugače tretirani kot oni od doL.
Jaz sem Slovenec, foter Slovenec, mati Slovenka, star foter (oba) Slovenec, stara mati (obe ) Slovenka, star star foter (vsi štirje) Slovenec, stara stara mati (vse štiri ) Slovenka, Pridružujem si pravico da so moji otroci drugače tretirani ko tvoji, ki imaš samo dve generaciji Slovencev

ps. Slovenec, ne slovenec. Slovenščina.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.277
113
Ok morm povedat včeraj na poti iz zobozdravstvene srednje šole od znanca napadel hčerko (3 punce so šle iz šole na vlak) črnc cca 185cm visok. Udaril jo je z kamnom od zadaj. Punca zgubila zavest ima 8 šivov, napada se ne spomni. Policijo in rešilca sta sošolki poklicali. Na urgenci so ji rekl da ona ni prva, ter da to ni nobena redkost.

Mediji kot da se nič zgodilo!

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.082
425
83
45
dolenska
Ok morm povedat včeraj na poti iz zobozdravstvene srednje šole od znanca napadel hčerko (3 punce so šle iz šole na vlak) črnc cca 185cm visok. Udaril jo je z kamnom od zadaj. Punca zgubila zavest ima 8 šivov, napada se ne spomni. Policijo in rešilca sta sošolki poklicali. Na urgenci so ji rekl da ona ni prva, ter da to ni nobena redkost.

ni neka skrivnost, da mediji to ne bojavljajo. Že za časa prvih resnih upadov niso dajal vem pravih podatkov. Sem tukaj pisal; so prišli čez vas ilegalci, domačini poklicali policijo. Ko so se pozanimali kaj bo z njimi, je policija odgovorila da so to turisti.
Da jih je ena punca fasala, ni nek hud prekršek. Če jih bo cigan fasal, bodo vsi mediji objavli. Sem dolenc in vem in vidim kako pa kaj. Politično je to izpeljano sam pojma nimam kam to pelje. Se pogovarjamo s sodelavci, s prijali, s sokrajani a nobenmu nič jasno. Nisem nek pristaš teorij sam v Sloveniji gre čudno ta zgodba.
Kako je kr naenkrat brezposelnost na minimumu, kako kr naenkrat dobro stoječe firme ala Krka zgubljajo delavce? Pri meni v firmi je dejansko že destletje problem, trenutno smo takorekoč v pyizdi a šefi še vedno govorijo, da tisti ki gredo stran (vsaj 1 mesečno) da so neumni, ker pri nas je najbolje. Da bi pa nove privabili pa ne. Aja, če ma kdo peto stopnjo izobrazbe in hoče delat za 900€, lahko zrihtam službo.
Potem pa poslušaš privatnike, recmo dobro stoječe, ni delavcev, ni materjala, stroški enormni, a naročila za x let!!!!!! Pa dobr a smo po koroni čist zaglajzal??? Tudi miselno???

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.458
113

Kje? V Kranju?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.277
113
Tam niti ni nujno da nardi pizdarijo tujec. Tam se vsega boga svaljka.
Ne vem če si bral kar sem napisal črnc okol 185cm višine, priletel usekal tamala je padla, sej ona se nič ne spomni, sošolki sta povedali kaj sta videli. Nato je par metrov višje odvrgel kamen in stekel.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.458
113
Sem bral in mi je jasno da je bil črnc. Hočem sam rečt da tam ni nujno da faše od črnca, Bosanca Alžirca, je tud kr neki Slovencev na igli stalno tam in niso vsi stabilni. Tud tam okol Nobel bureka je vedno pestro. Mene bolj zanima kaj so rekl na policiji, kot na urgenci.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.277
113
Sem bral in mi je jasno da je bil črnc. Hočem sam rečt da tam ni nujno da faše od črnca, Bosanca Alžirca, je tud kr neki Slovencev na igli stalno tam in niso vsi stabilni. Mene bolj zanima kaj so rekl na policiji, kot na urgenci.
Ja to pa ne vem... Vem samo da so mat klical včeraj okol 13h v službo in sta z možem letela na urgenco, danes sem to zvedel, kar so pač povedal.. Žal več ne vem. Lahko pa naš policaj tukaj na alterju kej več pove, če bo seveda hotel. Zgodilo se je ob 12h tam nekje med potjo iz UKC proti postaji.

To je vse kar vem.

5. apr 2015
1.398
721
113
Mislim groza no.

But why mi gre po glavi.. Kar tako tolče ljudi po glavi? Za stavo kao a upaš?

Res bolanija no.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.277
113
Mislim groza no.

But why mi gre po glavi.. Kar tako tolče ljudi po glavi? Za stavo kao a upaš?

Res bolanija no.
Men bi se obrnil, če bi to bla moja tamala, ironija bom še to povedal, da je mat od nje zagovornica migrantov. Danes je na šihtu izjavila pazi to da so sami nekulturni tukaj...
Sej ne morš verjet.

Ampak mene moti, da vsak Francl k se stepe v gostilni je na prvi strani to pa nič.... Ter da na urgencu pravijo, da to ni nobena redkost.

kemb

Majstr
7. okt 2018
793
813
93

To je storil po mojem mnenju migrant oziroma nekdo iz azilnega doma. Strokovnjak, znanstvenik, ki ni znal v Slovenijo čez uradni mejni prehod. Kaj če pride do spolnega napada, bodo mediji tudi tiho?
Je pa noro, kaj se vse dogaja...

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth