Ok morm povedat včeraj na poti iz zobozdravstvene srednje šole od znanca napadel hčerko (3 punce so šle iz šole na vlak) črnc cca 185cm visok. Udaril jo je z kamnom od zadaj. Punca zgubila zavest ima 8 šivov, napada se ne spomni. Policijo in rešilca sta sošolki poklicali. Na urgenci so ji rekl da ona ni prva, ter da to ni nobena redkost.
Mediji kot da se nič zgodilo!
ni neka skrivnost, da mediji to ne bojavljajo. Že za časa prvih resnih upadov niso dajal vem pravih podatkov. Sem tukaj pisal; so prišli čez vas ilegalci, domačini poklicali policijo. Ko so se pozanimali kaj bo z njimi, je policija odgovorila da so to turisti.
Da jih je ena punca fasala, ni nek hud prekršek. Če jih bo cigan fasal, bodo vsi mediji objavli. Sem dolenc in vem in vidim kako pa kaj. Politično je to izpeljano sam pojma nimam kam to pelje. Se pogovarjamo s sodelavci, s prijali, s sokrajani a nobenmu nič jasno. Nisem nek pristaš teorij sam v Sloveniji gre čudno ta zgodba.
Kako je kr naenkrat brezposelnost na minimumu, kako kr naenkrat dobro stoječe firme ala Krka zgubljajo delavce? Pri meni v firmi je dejansko že destletje problem, trenutno smo takorekoč v pyizdi a šefi še vedno govorijo, da tisti ki gredo stran (vsaj 1 mesečno) da so neumni, ker pri nas je najbolje. Da bi pa nove privabili pa ne. Aja, če ma kdo peto stopnjo izobrazbe in hoče delat za 900€, lahko zrihtam službo.
Potem pa poslušaš privatnike, recmo dobro stoječe, ni delavcev, ni materjala, stroški enormni, a naročila za x let!!!!!! Pa dobr a smo po koroni čist zaglajzal??? Tudi miselno???