Lepote multikulturnosti 4

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.277
113
To je storil po mojem mnenju migrant oziroma nekdo iz azilnega doma. Strokovnjak, znanstvenik, ki ni znal v Slovenijo čez uradni mejni prehod. Kaj če pride do spolnega napada, bodo mediji tudi tiho?
Je pa noro, kaj se vse dogaja...
In to z kamnom, za moje pojme je to poskus uboja.
Ampak očitno res živimo v državi mi vi... Spomnim se mislim da Postojne, ko sta dva pakija al alžirca sej ne vem nadlegoval eno sestro od nekega Postojčana in jih je ta prefukal..

Kako so ga po cajtngih vlačil kot extremista.

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth in Kamele0N

kemb

Majstr
7. okt 2018
793
813
93
Men bi se obrnil, če bi to bla moja tamala, ironija bom še to povedal, da je mat od nje zagovornica migrantov. Danes je na šihtu izjavila pazi to da so sami nekulturni tukaj...
Sej ne morš verjet.

Ampak mene moti, da vsak Francl k se stepe v gostilni je na prvi strani to pa nič.... Ter da na urgencu pravijo, da to ni nobena redkost.
Politika in mediji ščitijo uvožene in nas, Slovence, počasi pripravljajo, da Slovenija ne bo več samo bela, krščanska ampak mešana po narodnosti, barvah. ...ali si predstavljaš Slovenijo leta 2050?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.277
113
Politika in mediji ščitijo uvožene in nas, Slovence, počasi pripravljajo, da Slovenija ne bo več samo bela, krščanska ampak mešana po narodnosti, barvah. ...ali si predstavljaš Slovenijo leta 2050?
Brezveze komentirat, noro. Še enkrat če bi bila moja tamala, ga dan in noč iščem po Ljubljan, nebi se končalo dobro...
Verjetno bi bil v novicah ob jutranji izdaji na prvi strani.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.003
4.277
113
Tole bi moral nekdo na kakšen medij poslati, nima veze kateri in potem udarna novica na prvo stran. Če nič drugega pa vsaj na fb ...
Mah na lastno pest je alter to to....
Sem pa prav mal googlal danes, če slučajno kje kej piše...nič. Za moje pojme je to poskus uboja!

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.938
3.633
113
Ok morm povedat včeraj na poti iz zobozdravstvene srednje šole od znanca napadel hčerko (3 punce so šle iz šole na vlak) črnc cca 185cm visok. Udaril jo je z kamnom od zadaj. Punca zgubila zavest ima 8 šivov, napada se ne spomni. Policijo in rešilca sta sošolki poklicali. Na urgenci so ji rekl da ona ni prva, ter da to ni nobena redkost.

Mediji kot da se nič zgodilo!
Mr'bit je slovenski državljan?

Men bi se obrnil, če bi to bla moja tamala, ironija bom še to povedal, da je mat od nje zagovornica migrantov. Danes je na šihtu izjavila pazi to da so sami nekulturni tukaj...
Sej ne morš verjet.

Ampak mene moti, da vsak Francl k se stepe v gostilni je na prvi strani to pa nič.... Ter da na urgencu pravijo, da to ni nobena redkost.
mati bolj levo usmerjena? Poznam take, jih mam okrog sebe. Ne rabi država ščitit inžinerjev pri taki mentaliteti.

PS od znanke kolegica na Švedskem leta in leta mela isto politiko glede multikulti...zdaj prodaja firmo, hišo in se seli iz države ker je pač preveč multi kulti postalo

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.526
3.026
113
Res zanimivo je tole spremljati. Vsak poskus uboja ali karkoli podobnega ponavadi konča v medijih, tukaj pa očitno nič. Tole sicer ni nič drugega kot potuha iz strani medijev, da so taki napadi brez kazni in naj se kar nadaljujejo. Lepo prihodnost nam pripravljajo. Še sreča, da sem daleč od prvega mesta.

Disclaimer: Tudi v naši občini je en črnec, sicer ga že en čas nisem videl ampak človek je res kulturno vzgojen, pozdravi ob srečanju, lepo sta vozila otroka naokrog,... ima otroka z eno punco iz naše občine, nobenih težav. Taki so zmeraj dobrodošli. Žal se vse postavlja na isti enačaj in potem tudi tile, ki še za v zapor niso dobri prosto hodijo med nami in povzročajo težave, mediji in država pa brez jajc, da se ne bi slučajno komu zamerili.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.654
5.843
113
Jaz sem Slovenec, foter Slovenec, mati Slovenka, star foter (oba) Slovenec, stara mati (obe ) Slovenka, star star foter (vsi štirje) Slovenec, stara stara mati (vse štiri ) Slovenka, Pridružujem si pravico da so moji otroci drugače tretirani ko tvoji, ki imaš samo dve generaciji Slovencev

ps. Slovenec, ne slovenec. Slovenščina.
Ostalih mojih daljnih rodov niti ne rabim naštevat, je bilo samoomevno, ko sem samo očeta in mater omenil, če si že tako pameten. Slovnične napake, pa komot za meboj popravljaj. Sem tehnik in glede pravopisa precej nedosleden, sploh ko nan itro tipkam po telefonu. Hvala!

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.459
113
Ostalih mojih daljnih rodov niti ne rabim naštevat, je bilo samoomevno, ko sem samo očeta in mater omenil, če si že tako pameten. Slovnične napake, pa komot za meboj popravljaj. Sem tehnik in glede pravopisa precej nedosleden, sploh ko nan itro tipkam po telefonu. Hvala!
Ja zihr sta tvoja praprednika sefela ob knežjem kamnu....