firma, ne jaz, koliko mi je znano pod 2k bruto še nobenemu. Je pa res, da moje dojemanje kaj je izkušen električar/šlosar se navadno razlikuje od kandidatovega mnenja.In kok si ponudil izkušenemu električarju, al pa šlosarju?
firma, ne jaz, koliko mi je znano pod 2k bruto še nobenemu. Je pa res, da moje dojemanje kaj je izkušen električar/šlosar se navadno razlikuje od kandidatovega mnenja.
No, v tem grmu tiči zajec. 2k EUR bruto bo počas premal, ker je inflacija v zadnjih 10 letih na 33 procentih. Če želiš izkušenga električarja, pomen, da ga ne boš iskal na trgu, ampak ga boš moral enmu speljat, spet 2000 bruto že ma. Tamle na Litostroju jih na vratih čakajo Avstrijci in gre mularija (tasposobna, z nesposobnimi si ne morš pomagat) po opravljeni šoli direktno gor. Jest osebno sem že mal prestar, da bom šel za koga drugega kot zase ponovno v steno mlatit, sam če boš hotel v bodoče inteligentne mlade ljudi prepričat, da se rokodelstvo splača, bo 2k bruto minimum. Do takrat bo pa jamranje, da ni ljudi, pa javni sektor bo kriv in vse sorte drugega zraven.firma, ne jaz, koliko mi je znano pod 2k bruto še nobenemu. Je pa res, da moje dojemanje kaj je izkušen električar/šlosar se navadno razlikuje od kandidatovega mnenja.
Potem bi jih morali ukiniti tudi za vaše žene in otroke. Saj veš, enaka obravnava za vse. Vse drugo je protiustavno in tudi na ESČP odleti kot knof od gat.Ja samo ukinit socialne transferje za žene in otroke. Oni ne kelnarijo, šoferirajo oni so BREME države! Kaj je to tako težko?
Ja seveda, odlično, sedi pet.Evo, bizi, MrDaco ima rešitev.
A misliš, da so šlosarji električarji in malarji slovenska posebnost in jih drugje ne poznajo?In to boš našel pri tujcih? Ne nakladaj
Trenutno je v Sloveniji polna zaposlenost in so na zavodu samo nezaposljivi. A ti bi jih pa na silo steral iz ene službe v drugo?Takšna ureditev kot je, ni vzdržna. Koristi enega delavca so manjše kot problemi ki jih pripelje s seboj. Kdaj bo narod to dojel? Preden me kdo napade, da nimamo delavcev, bom samo omenil našo napihnjeno javno upravo. Nekako imam občutek da je tam ogroomno sposobnih kelnarjev in voznikov tovornjakov.
Jaz sem slovenec, foter slovenec, mati slovenka, vsi smo in še bomo ustvarjali Slovenijo. Pridružujem si pravico da so moji otroci drugače tretirani kot oni od doL.Potem bi jih morali ukiniti tudi za vaše žene in otroke. Saj veš, enaka obravnava za vse. Vse drugo je protiustavno in tudi na ESČP odleti kot knof od gat.
No, v tem grmu tiči zajec. 2k EUR bruto bo počas premal, ker je inflacija v zadnjih 10 letih na 33 procentih. Če želiš izkušenga električarja, pomen, da ga ne boš iskal na trgu, ampak ga boš moral enmu speljat, spet 2000 bruto že ma. Tamle na Litostroju jih na vratih čakajo Avstrijci in gre mularija (tasposobna, z nesposobnimi si ne morš pomagat) po opravljeni šoli direktno gor.
samo primer, ko pride dečko ki se pohvali da je 5-10 let delal v A,N,I itd, same velike projekte ala BMW linije... kot električar, navadno preko neke SLO firme... v 95% ni električar za moje pojmedojemanje se tudi razlikuje, ko si pri stranki in jo potem vprašaš, če se na vse spozna, zakaj te je sploh klicala.... tako da, ni nujno, da je tvoje dojemanje vendo pravilno...
Kje sem tujce omenil?In to boš našel pri tujcih? Ne nakladaj
Taki kot si ti pol dobijo kakega zetka od dol, al pa še bolj od dol, pa se jim usta zaprejo. Poznam enga k so ga bla cel lajf polna usta, zdej pa vnučka mulatka s ponosom prevaža po vasi.Jaz sem slovenec, foter slovenec, mati slovenka, vsi smo in še bomo ustvarjali Slovenijo. Pridružujem si pravico da so moji otroci drugače tretirani kot oni od doL.
Mogoče celo bolje kot pa da je copata, ki ima s seboj vedno svojo ženo.Taki kot si ti pol dobijo kakega zetka od dol, al pa še bolj od dol, pa se jim usta zaprejo. Poznam enga k so ga bla cel lajf polna usta, zdej pa vnučka mulatka s ponosom prevaža po vasi.
Dobrga špenglarja vodovodarja al pa keramika kr pripravi 3k neto,če boš mel srečo da ga dobiš,ker če so dobri so na svojemžal se motiš. Enostavno ljudi ni za praktično noben sektor. Če pa iščeš šlosarja, električarja in podobno, pa je čista tema.
Končno en s pametjono, s tem se štarta v poizkusni dobi, dalje je stvar dogovora. Sigurno je tu na štajerskem pritisk s strani A, samo nisem najbolj ziher če si znajo fantje ki tako kujejo v nebo jodlare prav izračunat koliko dejansko zaslužijo.