Lepote multikulturnosti 4

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.459
113
Zadnji odstavek, to je sramota kar se dogaja ampak tvoji mujoti pa to na veliko delajo ampak to te ne moti. Če je človek enkrat uš je vedno uš
Moji mujoti? Imam do njih popolnoma enak odnos kot do tvojih. Normalne spoštujem, radikalne nestrpneže pa preziram. Kam pa ti pašeš?
No, pol pa najprej pri sebi porihtajte in šele pol pri drugih.

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
So tvoji kaj drugačni? Radikalni Islam, radikalna Rimokatoliška cerkev, isto versko sranje v drugačnem paketu. Sam ti misliš zase da si boljši. Tko da rasistki in ksenofobi kar fajn se mejte en z drugim.
Da ne govorim od tvojih, ko vsake tolk kak pedofilski okostnjak iz omare pade.
Tukaj si ga totalno pihnil mimo. Ni je nobene mainstream religije na svetu, ki bi se v svoji radikalni verziji lahko kosala z radikalnim islamom v današnjem času.
Obsojam početje krščanske cerkve kar se tiče financ in pa sploh pedofilijo. Ampak kljub temu krščanstvo ne seže islamu niti do prstov na nogi po ekstremizmu.
Pa tudi po pedofiliji prednačijo, ampak se o tem ne sme govoriti, ker bi spet rezali glave.

PS sam sem ateist da ne bo kakšne pomote.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
No ravno o tem je problem. Treba bi bilo veliko govoriti o tem in jih tudi kaznovati.
Tako imaš pa v nekaterih večjih Z evropskih mesti predele, kjer vlada šeriatsko pravo.
Prvo je treba problem vztrajno izpostavljat, potem pa kaznovat povzročitelje. Zatiskanje oči ga samo poglablja.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.459
113
Seveda, tu ni dileme z moje strani in mi je problem jasen. Problem imam z rasistki 8888 kova.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.654
5.843
113
So tvoji kaj drugačni? Radikalni Islam, radikalna Rimokatoliška cerkev, isto versko sranje v drugačnem paketu. Sam ti misliš zase da si boljši. Tko da rasistki in ksenofobi kar fajn se mejte en z drugim.
Da ne govorim od tvojih, ko vsake tolk kak pedofilski okostnjak iz omare pade.
Bravo, izumil si novo besedno zvezo (radikalna Rimokatoliška cerkev). Zanimia me samo s čim opravičuješ to. Pa ne mi z osvajalnimi pohodi iz prejšnjih tisočlethih.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.459
113
Bravo, izumil si novo besedno zvezo (radikalna Rimokatoliška cerkev). Zanimia me samo s čim opravičuješ to. Pa ne mi z osvajalnimi pohodi iz prejšnjih tisočlethih.
Verski fanatiki. Če ti nisi mel opravka z njimi, še ne pomen da ne obstajajo. Mesija je lep primer takega fanatika.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.459
113
Največji rasistki so po navadi ravno priseljenci. Kot je Matey napisal; "ko si v Rimu, se obnašaj kot Rimljan". Ne moreš vsiljevati svojih vrednot, vere, kulture in jezika v tuji državi, ali pa pač ne hodi v tujo državo.
Mešaš nekatere stvari. S tem kar praviš se strinjam, tud ujčkanja migrantov ne podpiram. Sam to nima veze z rasizmom.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.459
113
Nimajo nobene moči? Kamelarji? Mater sem v hudi družbi.
In ja, do tega o čemer govoriš bi morali imeti ničelno toleranco, pa še Ciganov ne znamo v red spravit, tko da imamo problem. Verski fanatizem iz čisto domače slovenske cerkve pa mal podcenjuješ, prav tako se ne strinjam da so vsi muslimani taki kot naš 8888.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.086
4.997
113
Nuku`Alofa
Kamelarji imajo moč. Poglej no-go cone v evropskih mestih, kjer vlada šeriatsko pravo, poglej napade na prehrano v šolah, da ne naštevam dalje. 8888 pa lahko samo gobca, narediti ne more nič. Ja niso vsi muslimani taki, ampak velik del normalnih je ostal doma, sem pa so poslali ekstremiste. Upam, da nisi nasedel pravljicam o "ubogih beguncih", ki bežijo pred nevem čim, vsi pa mahajo z ajfoni po jurjaplus...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.459
113
Seveda, politika do tega je zgrešena. Samo to nima veze z rasizmom. In ne nikakor ne nasedam da so ubogi begunci. So bili v začetku iz Sirije, cele družine, sledili so pa brezdelni razvajeni mladci.

kemb

Majstr
7. okt 2018
793
813
93

Zanimivo, zgleda, da je uvoženim "znanstvenikom" dolgčas. Kaj bo šele zdaj, ko imajo Hrvatje zunanje meje čez.. "znanstvenikov " bo kot listja in trave...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.094
3.173
113

Zanimivo, zgleda, da je uvoženim "znanstvenikom" dolgčas. Kaj bo šele zdaj, ko imajo Hrvatje zunanje meje čez.. "znanstvenikov " bo kot listja in trave...
Sedaj so naši policisti ugotovili da ni več toliko dela ker se večina prebežnikov enostavno odpelje čez slovenijo, kogar pa dobijo pa takoj zaprosi za mednarodno zaščito.