Seveda zakaj pa ne a je tako copatka.Si tvoje pedofilčke že kej nalimal?
Seveda zakaj pa ne a je tako copatka.Si tvoje pedofilčke že kej nalimal?
A tega si mislil?Si tvoje pedofilčke že kej nalimal?
Če bi bil tiho, svet nebi vedel da si glup. V redu kalbo?Si tvoje pedofilčke že kej nalimal?
Jest dostikrat zate isto mislim, tokrat še posebej. Vsak glupan zase misli da je pameten. Kaj pa če si ti? Ups.Če bi bil tiho, svet nebi vedel da si glup. V redu kalbo?
Ne od tvojga fajmoštra kolege.A tega si mislil?
Vrhovni pedofilĆe tito spolno zlorabljal 14 letnico.To so prej vajna saj imata vidva rada pedofila Broza. Jaz pa sem vedno napisal, da bi bilo treba vse pedofile kastrirani, če ne še kaj hujšega. Ampak video pa ne komentirata.
Tebi in kalbu. Tema je o migrantih, težavami in kriminalu zaradi njih. Vidva pa takoj ko se postavi ogledalo pred migrantoljubcem, takoj začneta z pedofilijo v cerkvenih vodah. Odprita si svojo temo o župnikih. Verjamem, da bom tam, če bo utemljeno, precej kritičen do tega.
Spet dokazuješ da si točno to, kar sam očitaš meni, glup. Mesiji pač vračam njegove provokacije, ker je rasistek in verski, rasni in še kakšen nestrpnež najtežje vrste, ti pa zagrabiš ko svinja bučo.Tebi in kalbu. Tema je o migrantih, težavami in kriminalu zaradi njih. Vidva pa takoj ko se postavi ogledalo pred migrantoljubcem, takoj začneta z pedofilijo v cerkvenih vodah. Odprita si svojo temo o župnikih. Verjamem, da bom tam, če bo utemljeno, precej kritičen do tega.
A, zdaj si našel Broza? On se vsaj v peklu cvre, tvoji so bli spovedani.To so prej vajna saj imata vidva rada pedofila Broza. Jaz pa sem vedno napisal, da bi bilo treba vse pedofile kastrirani, če ne še kaj hujšega. Ampak video pa ne komentirata.
Ja. In sem ne spada podtikanje našega full vernega katolika z "mojimi", "tvojimi", "ljubitelji",...Tebi in kalbu. Tema je o migrantih, težavami in kriminalu zaradi njih.
Oglej si video potem pa klobasajSpet dokazuješ da si točno to, kar sam očitaš meni, glup. Mesiji pač vračam njegove provokacije, ker je rasistek in verski, rasni in še kakšen nestrpnež najtežje vrste, ti pa zagrabiš ko svinja bučo.
Ker če meni rečeš migrantoljubec po vsem kar sem do sedaj napisal sem gor, si pač to kar očitaš meni, glup.
Si, samo razumel nisi. Se moram ponovit?Zagrabil sem točno to kar si napisal.