Kako si lahko gledal ce si ti tako zelo proti vsakemu nasilju? Zgleda, kot da malo lazes ti...Uf ja. Sm gledal film. Te Azijci so tak fukjeni
Kako si lahko gledal ce si ti tako zelo proti vsakemu nasilju? Zgleda, kot da malo lazes ti...Uf ja. Sm gledal film. Te Azijci so tak fukjeni
? o cem pa se je slo v filmu?Dobr vidim ka vi nimate stika z realnostjo če povezujete film z realnostjo
Bi se ti nehal afnati s prekmurskim dialektom?Dobr vidim ka vi nimate stika z realnostjo če povezujete film z realnostjo
Nevem zakaj naj bi jaz to podpiral? Jaz ne podpiram nobenega nasilja. Nobenega.
Zakaj potem tako nasprotuješ tistim, ki nasprotujemo dandanašnjemu načinu obravnave prav prevečkrat nasilnih ilegalnih migrantov? Tudi jaz sem načeloma proti nasilju in delujem kot delujem ravno zaradi tega, ker nočem še dodatnega absolutno povsem nepotrebnega nasilja na naših slovenskih in evropskih tleh.
Nevem več kaj nej vam rečem. Grozno je kar se dogaja povsod po svetu. There is always another way.
Če bi to bil varnostnik pred klubom Tiffany...Pred dnevi (27. oktobra) je 19-letni Alžirec, ki živi v Grenoblu, grozil z dvema dolgima nožema, citiral Koran in kričal »Alahu akbar«. Pripadniki posebne policijske enote (BAC) so ga nekaj časa poslušali, potem pa preprosto – ustrelili.
(VIDEO) Z dvema nožema oborožen alžirski musliman kričal »Alahu akbar«, policija ga je najprej malo poslušala, nato pa – ustrelila! Padel je kot pokošen! - demokracija.si
Pred dnevi (27. oktobra) je 19-letni Alžirec, ki živi v Grenoblu, grozil z dvema dolgima nožema, citiral Koran in kričal »Alahu akbar«. Pripadniki posebne policijske enote (BAC) so ga nekaj časa poslušali, potem pa preprosto – ustrelili. Policija v Grenoblu je bila v nedeljo, 27. oktobra, okoli...demokracija.si