Lepote multikulturnosti 4

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
A veš ko v bolnici omejijo obiske ker je kup ljudi bolanih in prinesejo gripo in vse podobno do bolnikov. Tvoj odgovor pa je kaj ste rasisti saj je bolan samo kakšen med njimi večina pa jih je zdravih.

A veš jaz tudi podpiram njihov prihod. Naj si uredi vizo pa delovno dovoljenje pa pride v slovenijo, ne bo treba indonezijcev. Delavci Wilkommen...
Kakšen odgovor? Model me je obtožil da podpiram uvoz nasilnežov. Nevem kje sm kej podobnega omenil.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Model me je obtožil da podpiram uvoz nasilnežov. Nevem kje sm kej podobnega omenil.

Saj ga podpiraš posredno, kaj se zdaj sprenevedaš?

S svojimi premnogimi posti s katerimi podpiraš migracoje, pozivaš k pomoči ilegalcem, kontriraš meni in ostalim, ki nasprotujemo tako nesprejemljivi obliki obravnave ilegalnih ekonomskih migrantov kot se izvaja zadnja leta ter s pisanjem, da moramo samo bolj sprejemati te ljudi z več ljubezni pa ne bo težav in drug bullshit, ki pade zraven dejansko prav lepo posredno podpiraš uvoz neprilagojencev med katerimi je izjemno prevelik delež nasilnežev.

Res ne vem kaj se je treba zdaj tako slepo sprenevedat in delat lepega zgolj zato, ker nisi nikjer direktno napisal, da podpiraš uvoz nasilnežev.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
Napisal sm da podpiram da se ljudem pomaga. Očitno je pomoč ljudem tuja v naši deželi in na tem forumu. Dejmo se rajs vso pobit med sabo ja to je odgovor! (predvsem neumnih, ki drugače kot z nasiljem ne znajo)
Migracije podpirat ali ne sploh ne more bit vprašanje. Migracije SO! Če si jih ne želiš potem raje delaj na tem da do njih ne prihaja.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
V tvojem tonu: "Tak kot vse katoličane. Imejte svojo zarukano državo. Meni tle zvonite ko hočem spat. Pa vaši poveljniki posiljujejo male fantke. Mejte jih tam pa Nej posiljujejo v vaši državi."

Floki

Guru
6. sep 2007
10.097
3.173
113
Kakšen odgovor? Model me je obtožil da podpiram uvoz nasilnežov. Nevem kje sm kej podobnega omenil.

Podpiraš uvoz migrantov, med njimi pa je večinski procent beračev in manjši del kriminalcev. Finega se delat pa rečt jaz podpiram samo prihod "ta pridnih" je pa pravljica za otroke ne za odrasle.

Migracije SO! Če si jih ne želiš potem raje delaj na tem da do njih ne prihaja.

Migracije so ker se jih dopušča. Zakaj pa ni bilo pakistancev, alžircev, tunizijcev in podobnih 10 ali več let nazaj. Pa niso bile razmere tam nič drugačne kot danes.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.751
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Tvoji so jih pa razčlovečili. Ženskam so toliko časa pulili nohte in drobili kosti, da so priznale, da so jahale metlo. Potem so jo privezali na kol in zažgali.

Seveda, ti praviš, da je bilo to v dobro naroda, saj so ga s tem obvarovali greha ali kako?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Napisal sm da podpiram da se ljudem pomaga. Očitno je pomoč ljudem tuja v naši deželi in na tem forumu. Dejmo se rajs vso pobit med sabo ja to je odgovor! (predvsem neumnih, ki drugače kot z nasiljem ne znajo)
Migracije podpirat ali ne sploh ne more bit vprašanje. Migracije SO! Če si jih ne želiš potem raje delaj na tem da do njih ne prihaja.

Daj nehaj nakladat no. Če bi napisal zgolj in samo to, da podpiraš, da se ljudem pomaga, sploh nebi imeli te debate. Začni raje bolj počasi brat pa razmišljat zraven pa boš ugotovil, da bolj kot ne vsi podpiramo pomoč ljudem in nasprotujemo nasilju ! ! ! ampak v mejah normale, sprejemljivosti in lepo po prioritetah.

Izjava "Če ne želiš migracij delaj na tem da do njih ne prihaja" je pa tako žaljivo nerealna, da je sploh ne bom komentiral v detajle, ker itaq več kot očitno ne razumeš kaj ti pravzaprav govorimo še manj pa razumeš situacijo po svetu.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Izjava "Če ne želiš migracij delaj na tem da do njih ne prihaja" je pa tako žaljivo nerealna, da je sploh ne bom komentiral v detajle, ker itaq več kot očitno ne razumeš kaj ti pravzaprav govorimo še manj pa razumeš situacijo po svetu.
Če kdo ne razume situacije po svetu si to ti in tvoja falanga. Turbo ima prekleto prav!
Naj ostane na tem; jasno mi je da bi bilo bolje da bi bil tiho, ampak tvojega sprenevedanja, lepljenja nalepk (če nisi z nami si proti nam) in obračanja besed ("luščenja" pomena nenapisanega; ko to nekdo naredi tebi so pana vrsti tirade na več straneh...) je tukaj na tone. Pa ne samo tvojega.

Disklejmer (ker vem da bom fasal nalepko...): ne podpiram tega kar se dogaja, ne podpiram islama (sploh pa ne radikalnega; no, to velja za katerokoli vero), ne podpiram pizdarij, ki jih počnejo ilegalci. Jih pa razumem.

P.S.: ne grem se brezplodnega razčiščevanja, zato bom res hvaležen, če ostane na tem. Povedal sem samo svoje mnenje. Ne nameravam ga branit in zagovrjat.

SamSvoj - Povedal si svoje mnenje? Ogromno napisanega pa nič konkretnega povedanega z izjemo tega da "jaz in moja falanga" ne razume situacije, ne podpiraš dogajanja ampak razumeš ilegalce, lol. Moja falanga - kdo pa je vse to? Me tudi ti enačiš z dejanskimi fašisti in rasisti zgolj zato ker ne odobravam dandanašnjega poteka stvari oz. reševanja problematike? Daj ne seri še ti. Argumenti - recimo zakaj nimam prav, kje se jaz in "moja falanga" motimo, itd.- so pa vedno zaželjeni.

Da pa potem po vsem skupaj še zbrišeš svoj post - wtf model? Če ne nameravaš branit in zagovarjat svojega mnenja kot si napisal lahko potem vsaj malce bolje spišeš vse skupaj že v štartu in potem obmolkneš, tole je pa krneki. Ampak očitno si pač dobil potrebo, da se malo zbuniš, whatever.

Nazadnje urejeno:

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.988
3.677
113
Matey za razliko od tebe jih je SamSvoj pripravljen sprejemati. In tu je ta tvoja falangnost. Ne vem zakaj jih on ne bi smel naseliti v tvoj dom.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Ne, ne, tala "falanga" je letela na "moje somišljenike" in zato me pa zanima kdo vse naj bi to bil.

In ti dobro veš zakaj jih on nebi smel naseliti v moj dom :p

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.138
355
83
Sem se bal da sem bil z brisanjem prepozen ja. Jebat ga, imam slab dan...
In ja, ne grem naprej...