Ali pa bi jo morda fental kak modrooki in svetlolasi arijec, samo o tem ne bi pisal noben cajteng
Daj kdaj izkoristi priliko pa ostani tiho v kolikor nimaš česa pametnega za napisat.
Ali pa bi jo morda fental kak modrooki in svetlolasi arijec, samo o tem ne bi pisal noben cajteng
Ti kar glej, tako bo tudi v Evropi, razen če se upremo islamu, izdajalski levici in multi kulti.Še tri dni imate časa, da si v ljubljanski Galeriji Jakopič ogledate razstavo iraških fotografov Na moje oči. Na ogled so tudi fotografije in zgodbe osmih jazidskih deklet, oblečenih v poročna oblačila, ki so uspele pobegniti iz ujetništva. Presunljivo.
Razstava, vredna ogleda.
https://www.mapofdisplacement.com/
https://www.rtvslo.si/kultura/razst...ja-razstava-sodobne-iraske-fotografije/473801
Dones tole objavil Delo. Torej borba za "naše" đihadiste se je začela. Za "uboge" bošnjake bodo pa ja storili vse.
Si Avstrijec?Dones tole objavil Delo. Torej borba za "naše" đihadiste se je začela. Za "uboge" bošnjake bodo pa ja storili vse.
Isto velja zate. Sicer pa, kdo si pa ti, da me boš utiševal, kadar napišem kaj, kar ti ne paše?Daj kdaj izkoristi priliko pa ostani tiho v kolikor nimaš česa pametnega za napisat.
Sem EUropejec....in določen del blagajne in problemi so skupni...Si Avstrijec?
Zdaj se bos se ti zacel sam s sabo pogovarjat, kot matej?Sem EUropejec....in določen del blagajne in problemi so skupni...
Ce bi jas bil precednik je ne bi domov vzel.Še ena bošnjakinja đihadistka v Siriji se je najdla. Tokrat "hrvaška" državljanka. Bi tud rada nazaj domov.
Za vse uvožene đihadiste za ozemlju Sirije/Iraka so pristojna le in samo sirijska/iraška sodišča !Še ena bošnjakinja đihadistka v Siriji se je najdla. Tokrat "hrvaška" državljanka. Bi tud rada nazaj domov.
Seveda ji bo čez čas pripadala še združitev družine, pa bo prišel še mož. (pa potem moževi straši, sestre, brati....) Peter Klepec bo pa spraševala, zakaj pa ne, ali je koga ubil?Še ena bošnjakinja đihadistka v Siriji se je najdla. Tokrat "hrvaška" državljanka. Bi tud rada nazaj domov.