Da se vrnemo nazaj k lepotam....
jest5 - Ja ... sej vem.
Ampak ne znam drugače povedat, da pa neke moralne vrednote je pa le treba gojiti. Čeprav skozi pravljice. Saj smo odrasli.
Stisnit in prdnit ne gre. Pozabi. Al si za al si proti, tretjega ni. Ni to parlament.Lej imbecil, kot prvo ne zagovarjam uvoza kogarkoli. Če sem proti nacionalistično-fašističnim kretenizmom, lažem, vzpodbujanju rasizma, nestrpnosti,..., to ne pomeni, da kogarkoli želim uvažati.
Kot drugo pa me nimajo kaj za naučiti
Ti doma niso privzgojili morale? Ti zakoni niso dovolj? Se rabiš bati xyz božanstva, da se obnašaš kolikortoliko normalno? Hja, kaj naj pol rečem...
Zato pa si takšen kot si (katastrofa od človeka)Če sem po tvoje zadrgnjen, ker ne potrebujem odrasle verzije Miklavža, da bi bil priden, se bom pa res full zasekiral
Se mi močno dozdeva da boš med prvimi asimiliranimi, ki boš ob poldnevih proti meki rit u luft molil. Kot pred leti nekdanji komunisti v prvih vrstah v cerkvi.Grozno ane. Najbolš da se asimiliraš čimdlje od mene. Magari ilegalno
Bo pasal na roza ploščiceTudi prav Čaki grem jutri izbirat tepih za pod kolena. Mislim da bo rozast
Tiste so oranžne. Moje so vijola.Roza!
tist maček je še živ?
Ti doma niso privzgojili morale? Ti zakoni niso dovolj? Se rabiš bati xyz božanstva, da se obnašaš kolikortoliko normalno? Hja, kaj naj pol rečem...