Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.928
-8.634
113
jest5 - Ja ... sej vem.
Ampak ne znam drugače povedat, da pa neke moralne vrednote je pa le treba gojiti. Čeprav skozi pravljice. Saj smo odrasli.

Ti doma niso privzgojili morale? Ti zakoni niso dovolj? Se rabiš bati xyz božanstva, da se obnašaš kolikortoliko normalno? Hja, kaj naj pol rečem...

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

stricodstrica

Fizikalc
17. dec 2011
140
43
28
Lej imbecil, kot prvo ne zagovarjam uvoza kogarkoli. Če sem proti nacionalistično-fašističnim kretenizmom, lažem, vzpodbujanju rasizma, nestrpnosti,..., to ne pomeni, da kogarkoli želim uvažati.

Kot drugo pa me nimajo kaj za naučiti
Stisnit in prdnit ne gre. Pozabi. Al si za al si proti, tretjega ni. Ni to parlament.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.928
-8.634
113
Če sem po tvoje zadrgnjen, ker ne potrebujem odrasle verzije Miklavža, da bi bil priden, se bom pa res full zasekiral:valjamse:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Da ne boš poletel ... bota skupaj z Jagobabo slikala slovensko panoramo pod seboj by night.

Tele orientalske preproge so ena sama coprnija ...

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
Ti doma niso privzgojili morale? Ti zakoni niso dovolj? Se rabiš bati xyz božanstva, da se obnašaš kolikortoliko normalno? Hja, kaj naj pol rečem...

Dajmo se vprašat od kje izvira morala. Se pravi splošne družbene norme, kaj je prav in kaj narobe, da se obnašaš "kolikortoliko nromalno". Jasno je, da to kar je recimo v Evropi "normalno" kje drugje ni normalno in obratno.

Od kje torej morala?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.043
5.652
113
Hoče noče je za to zaslužna cerkev :)

10 božjih zapovedi je univerzalnih...pa sem v cerkvi samo kot turist/poroka/pogreb...

B81

22. jul 2007
36.902
10.468
113
Zapovedi sploh niso slabe oz so pozitivne, kakorkoli en antiktrist obrne...
Nas prejsnji zupnik je rekel, da clovek, ki se drzi zapovedi in se trudi bit dober in ne gre nikoli v cerkev, je mnogo boljsi clovek od tistega, ki je redno v cerkvi in misli slabo.
Tega ne slisis vec od zupnika :)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.