Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
36.903
10.472
113
evo, kaj čakaš? domači fantje in punce bi fajn živeli, kofetkali, zabavali ipd, otroke bo pa "prispeval "kdo že? potem pa taki najbolj pizdite..:gorjaca:;)
Saj eni ne kofetkajo in se zabavajo cele dneve, ampak delajo sluzbo po sluzbi, ki je lahko tudi hobi...pac da mine cajt pa to...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Da ne znesne, da je otrok predrag, ... so najbolj bedni izgovori slovenceljnov, ki jim gre (dosti) predobro in se niso pripravljeni odreči dvakrat letno novemu telefonu, avtu na lizing, kavi in/ali piru vsak dan,... na račun otroka!

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V vseh državah, je število otrok obratno sorazmerno z višino standarda in tega dolgoročno ne spremenijo nobeni ukrepi.

B81

22. jul 2007
36.903
10.472
113
Da ne znesne, da je otrok predrag, ... so najbolj bedni izgovori slovenceljnov, ki jim gre (dosti) predobro in se niso pripravljeni odreči dvakrat letno novemu telefonu, avtu na lizing, kavi in/ali piru vsak dan,... na račun otroka!
To je sigurno res...sem na terenu imel stranke, ki so zivele v res slabih hisah, stanovanjih, otroci pa veseli letali sem in tja in vsi bili veseli. Te reklame, da nisi "in" s super telefonom, zjebejo mozgane do konca. Dior pupike pa to... :)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.044
5.652
113
To bo to ja :aplauz:
Razlogi za ne...
Službe so...pa niso...
Delovnik od 8 do X...ker si zadnji se niti ne moraš kaj dosti zmisljevat kdaj bi rad mel tvoj X...
Vrtec za pobirat je ponavadi X - 1do3ure...đabe...

Tko kot nekateri gor pišete je ko da vam je vaše bog dal...

Obstaja tudi opcija ki jo gledam v žlahti....majo otroka (2)...znjima pa več babica kot starši :) Fajn...jaz bi mel tud psa...pa nimam časa zanj...

I

Izbrisan uporabnik #15304

Pa ti res nimas drugega dela kot cele dneve iskati vire na netu? Verjetno imas privatno zivljenje? Ali pac ne?

Vam ne bi lagal o taki zadevi, kaj bi imel s tega? Sem zelel tudi sam narediti sliko casopisa pa si me prehitela.
Ko si povedal za kateri časopis gre, sem za iskanje z linkanjem vred porabila manj kot pol minute.
Sicer ne vem katere šole so vštete in kakšna je bila metodologija pri Kronen, pa vseeno. Mar ni lepo, da priseljenci hodijo v šolo?

Pa še malo statistike za Gradec.

http://www1.graz.at/Statistik/Bevölkerung/Bevoelkerung_2016_final.pdf

Samo še to (če smem). Za Graz und Wien imamo slovenski imeni Gradec in Dunaj in lepo je, da ju uporabljamo. Kot sem rekla, pojdi na staro pokopališče in boš videl koliko znanih Slovencev je pokopanih v Gradcu in kakšna je bila nekoč narodnostna sestava v tem delu Avstrije. Je zanimivo.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
To bo to ja :aplauz:
Razlogi za ne...
Službe so...pa niso...
Delovnik od 8 do X...ker si zadnji se niti ne moraš kaj dosti zmisljevat kdaj bi rad mel tvoj X...
Vrtec za pobirat je ponavadi X - 1do3ure...đabe...

Tko kot nekateri gor pišete je ko da vam je vaše bog dal...

Obstaja tudi opcija ki jo gledam v žlahti....majo otroka (2)...znjima pa več babica kot starši :) Fajn...jaz bi mel tud psa...pa nimam časa zanj...
Kje ti živiš? Ni samo tromostovje in stara Ljubljana Slovenija.

Služb je definitivno dovolj za tiste, ki ne izbirajo, tudi v Mariboru, kjer jaz živim (mogoče ne več za mojo generacijo, za tiste do 30 let pa). Delavniki so od 7h do 17h, vrtec prav tako (prva roka - center MB).
Kar se tiče babic, pa tako - ja tudi naši pridejo na obisk in ju tu pustijo ko gredo v "trgovino" (midva nisva tega nikoli delala) ker kao nimajo miru, ja OK pa naj, saj mi ni težko enkrat na dva tedna kaki dve urci merkat, vse ostalo pa sorry no go - imamo tudi mi svoje življenje in obveznosti. ;)

Sama komotnost in izgovori!

PS: zdaj pa se odločite ali sem farški (kolko jih je bog dal) ali pa komi (baje podpiram rdečo vlado, če nisem proti).

I

Izbrisan uporabnik #9334

V bistvu - a ne bi raje malce počakali s tole njihovo "invazijo", sej se bodo itak sami postrelili. :aplauz:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.770
113
Kar se retardov tega tipa s posnetka tiče - iz tvojih ust v božja ušesa :aplauz:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.770
113
891980_10151521879415155_1198877985_o.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Qshtr

stricodstrica

Fizikalc
17. dec 2011
140
43
28
Planet bo crknil zaradi prenaseljenosti, množična brezposelnost, večina dela kar ga je pa za mizerijo,
nam pa kr trobijo da se nas premalo rojeva. :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.770
113
Otroka si ne moreš "privoščiti"?
Ti ubožec ti..vprašaj fotra, kako se je pa lahko tebe privoščil- se grem stavit, da ni niti približno živel tako udobno kot ti dandanes..

Čak čak.... a ti to resno zanikaš povezavo oziroma zanemarjaš faktor financ z "zagorspravt" par otrok ter povsem drugo ekonomsko oz. v bistvu vsesplošno drugačno situacijo leta 2018 al sam mal trollaš, ker si slučajno take volje?

• Všeč mi je
Reactions: stricodstrica
I

Izbrisan uporabnik #9334

Matej, vsak otrok prinese tudi žlico s seboj. :D

Kaj te je tega strah?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Čak čak.... a ti to resno zanikaš povezavo oziroma zanemarjaš faktor financ z "zagorspravt" par otrok ter povsem drugo ekonomsko oz. v bistvu vsesplošno drugačno situacijo leta 2018 al sam mal trollaš, ker si slučajno take volje?
In kaj je drugače oz. slabše kot recimo leta 80, 90, 00 ipd? samo bolj presrani ste, nič drugega..
In kaj recimo tebi fali, če se že gremo? star si preko 30, imaš stanovanje, dobre avtomobile, ok službo? jajca manjkajo, a ne? pa ne mislim zdaj, da je treba imeti "par" otrok, eden je dovolj..
Drgač pa, kakor vam paše--konec koncev je tema o tem, kako nas bodo boge slovenčke izrinili migronti ..;)

• Všeč mi je
Reactions: McGiver
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.