Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Da vas vprasam. Koliko je po vasem mnenje v Grazu recimo v osnovnih solah.. koliko je tam muslimanov, koliko rimokatolikov, evangelicanov? V procentih.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Odkrito - nimam pojma sedaj, ker že ene 5 let ne hodim redno v mesto, lahko pa povem, da recimo od 15 let nazaj pa do 5 let nazaj se je stanje v predmestjih bistveno spremenilo iz skoraj "čistega hitlerjugend prebivalstva" v zelo zelo "ruta, burka, brada,... prebivalstvo".

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Pocakam se vec odgovorov, predvsem me zanimajo mnenja biziija, jagababe in eriksena. Nato povem %. Raziskava A cajtnga.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik #15304

Da vas vprasam. Koliko je po vasem mnenje v Grazu recimo v osnovnih solah.. koliko je tam muslimanov, koliko rimokatolikov, evangelicanov? V procentih.
Ne vem. Povej.

Pojdi ob priliki na centralno pokopališče v Gradec (Zentralfriedhof), opečnat rdeč kompleks na levi strani na Tržaški iz iz slovenske smeri, pa se sprehodi po njem in poglej napise in imena na nagrobnikih. Mimogrede se lahko pokloniš še tam pokopanim slovenskim žrtvam nacizma, povečini talcev iz Maribora in celjskega Starega Piskra, njihova imena so poleg ostalih vklesana v spomenik mednarodnim žrtvam nacizma (avtor arhitekt Boris Kobe).

Aja, nazadnje ko sem se vozila tam naokrog, sem videla kar nekaj muslimansko napravljenih žensk.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Sem medtem našla uradne statistične podatke o prebivalstvu v Gradcu. Ti pošljem na ZS.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.327
6.140
113
BOSSMAN V INTERVJUJU ZA NEMŠKI SPIEGEL O AKTUALNIH TEMAH: "Danes bi mi bilo kot Neevropejcu zelo težko postati župan"

Na vprašanje, kako težko se mu je bilo samemu integrirati, ko je leta 1977 iz Gane prispel v Slovenijo, je Bossman dejal, da se je najprej naučil jezika in nato študiral medicino. "Ko sem v 80. letih začel delati, je v Sloveniji vladalo pomanjkanje zdravnikov. Kljub temu sem bil sprva 'črni zdravnik'. Po približno dveh letih ljudje niso več govorili, da gredo k 'črnemu zdravniku', ampak samo k 'zdravniku'. Takrat sem vedel, da so me dokončno sprejeli." Nekaj let kasneje se je po lastnih besedah želel vrniti v Gano, a so njegovi bolniki sprožili peticijo, saj so želeli, da ostane. "In tako sem ostal."

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tako je res. Nismo slovenci zarukani. Zarukani so nekateri prišleki, ki bi danes radi zganjali komando. In skozi leta so se nam zelo namnožili, to bo !

Gremo gledat, kako se praši okoli nekaterih npr. županov . Okoli Bossmana in npr. našega Ocvirka prav nič - pa oba delata! :D

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.