Nimam navade neznancev javno zmerjati s prizadetimi, zato ne vem kaj si imel v mislih. Kar pojasni mi prosim.Lololol, lej jo provokatorko hehe... ne vidim razloga, da bi ti še posebej razlagal kaj naj bi pomenil izraz "prizadeta", saj pomen oba dobro poznava
Nimam jajc ja Ni druge
Ne. Ne vem. Povej.Jaz tudi nimam te navade a sem sklenil v tvojem primeru narediti izjemo
In ja, brez dvoma RES ne veš kaj sem imel v mislih. Če verjameš v smrkce.
V bistvu je potarnala čez cerkev, da je pripomogla k temu, da slovenske kletvice bojda ne obstajajo več in nato sledi: "kaj je zame zdaj užitek? Da rečem nekemu fašistu, nekemu nacistu (in pogleda gor na steno projecirano fotografijo Janše), da mu rečem jebo te pas mater", LoL.
Zadnje sekunde posnetka:
Kdo pravi, da ne znamo preklinjat?
Super."Ne, ne vem"
Abejžno. Daj, odjebi u skokovima. Upam da je to dovolj multikulti zate, da ti potegne in zaključiš. Vsaj jaz vem da bom, ker tvojemu prizadetemu sprenevedanju pri določenih tematikah pač ne bo ne konca ne kraja
ta ženska ima jajca.V bistvu je potarnala čez cerkev, da je pripomogla k temu, da slovenske kletvice bojda ne obstajajo več in nato sledi: "kaj je zame zdaj užitek? Da rečem nekemu fašistu, nekemu nacistu (in pogleda gor na steno projecirano fotografijo Janše), da mu rečem jebo te pas mater", LoL.
Zadnje sekunde posnetka:
saj sploh ne repliciraš, ampak smetišPa a si ti res tok glupa al se sam delaš tako glupo? Ja še več kot petnajstkrat in vsakič je držalo pa tudi zdaj bo. Da ti pa ne potegne, da s tem ne mislim, da se dokončno odpovedujem repliciranju na tvoje vsakodnevne debilizme na Alterju me pa seveda niti malo ne preseneča. Ne ne, res ne
Tale pa je nasilna.V bistvu je potarnala čez cerkev, da je pripomogla k temu, da slovenske kletvice bojda ne obstajajo več in nato sledi: "kaj je zame zdaj užitek? Da rečem nekemu fašistu, nekemu nacistu (in pogleda gor na steno projecirano fotografijo Janše), da mu rečem jebo te pas mater", LoL.
Zadnje sekunde posnetka:
saj sploh ne repliciraš, ampak smetiš
ta ženska ima jajca.