Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
Lololol, lej jo provokatorko hehe... ne vidim razloga, da bi ti še posebej razlagal kaj naj bi pomenil izraz "prizadeta", saj pomen oba dobro poznava :srce:
Nimam jajc ja :aplauz: Ni druge :cheer:

I

Izbrisan uporabnik #15304

Lololol, lej jo provokatorko hehe... ne vidim razloga, da bi ti še posebej razlagal kaj naj bi pomenil izraz "prizadeta", saj pomen oba dobro poznava :srce:
Nimam jajc ja :aplauz: Ni druge :cheer:
Nimam navade neznancev javno zmerjati s prizadetimi, zato ne vem kaj si imel v mislih. Kar pojasni mi prosim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
Jaz tudi nimam te navade a sem sklenil v tvojem primeru narediti izjemo :srce:
In ja, brez dvoma RES ne veš kaj sem imel v mislih. Če verjameš v smrkce.

I

Izbrisan uporabnik #9334

V bistvu je potarnala čez cerkev, da je pripomogla k temu, da slovenske kletvice bojda ne obstajajo več in nato sledi: "kaj je zame zdaj užitek? Da rečem nekemu fašistu, nekemu nacistu (in pogleda gor na steno projecirano fotografijo Janše), da mu rečem jebo te pas mater", LoL.

Zadnje sekunde posnetka:

Kdo pravi, da ne znamo preklinjat?

psovke_display.jpg

P.s. : Aja, manjka prevod :

Janez pravi : "Tristo hudičev!"
Slobo pa pravi : "Jebo ti pas mater, da ti jebo, u usta, ... "

Nazadnje uredil moderator:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
"Ne, ne vem" :valjamse:

Abejžno. Daj, odjebi u skokovima. Upam da je to dovolj multikulti zate, da ti potegne in zaključiš. Vsaj jaz vem da bom, ker tvojemu prizadetemu sprenevedanju pri določenih tematikah pač ne bo ne konca ne kraja :cheer:

I

"Ne, ne vem" :valjamse:

Abejžno. Daj, odjebi u skokovima. Upam da je to dovolj multikulti zate, da ti potegne in zaključiš. Vsaj jaz vem da bom, ker tvojemu prizadetemu sprenevedanju pri določenih tematikah pač ne bo ne konca ne kraja :cheer:
Super.
Sicer si to izjavil že ene peštnajstič, ampak ok. Upanje umre zadnje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
Pa a si ti res tok glupa al se sam delaš tako glupo? :aplauz: Ja še več kot petnajstkrat in vsakič je držalo pa tudi zdaj bo. Da ti pa ne potegne, da s tem ne mislim, da se dokončno odpovedujem repliciranju na tvoje vsakodnevne debilizme na Alterju me pa seveda niti malo ne preseneča. Ne ne, res ne :poreden:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
V bistvu je potarnala čez cerkev, da je pripomogla k temu, da slovenske kletvice bojda ne obstajajo več in nato sledi: "kaj je zame zdaj užitek? Da rečem nekemu fašistu, nekemu nacistu (in pogleda gor na steno projecirano fotografijo Janše), da mu rečem jebo te pas mater", LoL.

Zadnje sekunde posnetka:
:aplauz:ta ženska ima jajca.

I

Pa a si ti res tok glupa al se sam delaš tako glupo? :aplauz: Ja še več kot petnajstkrat in vsakič je držalo pa tudi zdaj bo. Da ti pa ne potegne, da s tem ne mislim, da se dokončno odpovedujem repliciranju na tvoje vsakodnevne debilizme na Alterju me pa seveda niti malo ne preseneča. Ne ne, res ne :poreden:
saj sploh ne repliciraš, ampak smetiš

• Všeč mi je
Reactions: Mamca in Matey

B81

22. jul 2007
36.903
10.473
113

Zadnje sekunde posnetka:
Tale pa je nasilna.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sem dodal tam zgoraj še prevod, če se kdo ne spozna preveč na hieroglifščino ... :D

stricodstrica

Fizikalc
17. dec 2011
140
43
28
Makarovička naj raje zahvali bogu za našega ljubljenega Vodjo JJ . Brez njega bi desnica vladala vsaj že četrti mandat in o privilegiranih pokojninah bi že nekaj let brali samo v zgodovini. Brez našega Velikega Vodje bi Makarovički jebalpasmater najcenejši kruh in paketi RK pa še to v omejenih količinah.

• Všeč mi je
Reactions: sad
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.