Lepinje pekarne Banoviæ

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
V Leclercu se dobi te lepinje pakirane po 2 kos, ima jih tudi Marinček v LJ. Rabim informacijo, če se kje prodajajo tudi v Kamniku ali bližnji okolici, da se ne bi vozil jutri. Hvala!

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
na ovitku je telefonska od pekarne, dvomim da boš drugje zvedel? Na leclercdrive pa imajo trenutno 20% bon na vse, tudi te lepinje imajo, če ti kaj pomaga.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Poglej v Tušu na kamniški obvoznici...Mislim, da sem jih že večkrat tam kupil-prava bosanska lepinja piše gor..upam,da je to to..

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
mislim, da jih je twinman našel, sem šel v tuš na perovem, pa ravno ven prihajata 2 tipa s polnim naročjem teh lepinj, vse sta pobrala, sem šel potem na bakovnik v tuš, ker me je res zanimalo kake so
smile-1.gif
Osebno so mi boljše v pekarni v Svetilniku, ker so res sveže, jih lahko same ješ, tele so ble pa precej suhe.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.686
113
en nasvet za probate.
hit mix pripravljena mešanica za pica testo. nardiš po navodilih.
razvaljaš v neko obliko lepinje mogoče kak slab cm debelo (ali pa zrolaš v svaljke. Vržeš na razgret žar po 3 minutah obrneš in maš čez 5 minut take kruhe oziroma lepinje da brezveze.

Nazadnje urejeno:

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
J's delam tk da dam cca. 400g moke pa mal soli na rob moke, pred tem pustim na toplem vzhajat kvas pa mal cukra. Potem vlijem na kvas v moko pa se deci vode zravn potem fajn zmesim pa pustim kake 40min da vzhaja. Potem nardim 1,5cm debela dva kupcka pa dam pect. Se napihne sam not nima ful kruha... kar je kul vsaj men najes se od sestavin hambuergerja ne od kruha

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Kot je rekel Narodnjak, Pekarna Jarše je poslovalnica Meti Pek iz Kamnika.
Sicer teh izdelkov šiptarskih pekran ne maram (mi niso dobri), z redkimi zijemami, kot sta sirnica (ponekod) in pa te lepinje. Lepinje se dobro obnesejo, ko v njih zarineš plesko ali mesni sir z vsemi dodatki.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pekarna Center ma tudi zelo dobre lepinje! Normalno velika 40c po komadu oz. velika pa 60c.