Pa sej načeloma te pregleduje okulist.....samo da ima ordinacijo kar pri optiku. Vsaj tako sem jz navajena.
@leprotto...samo brez panike. Sama sem se navadila tako, da si jih vstavljam na mizi in ne pokonci....ogledalce na mizo, lečo na prst, gledaš pa v ogledalo, ne v prst, kot pravi že ynos.
Prednost moje metode je še, da če ti leča pade s prsta, pade na mizo, in jo hitreje najdeš, kot če napol slep preučuješ umivalnik ali še hujše, tla.
Itak boš sama ugotovila, kaj ti je najbolj komot - te pa zelo razumem, pri meni je bilo isto.
Še en nasvet - če sem prav razumela, bi jih rada nosila že v soboto. Ne vem, no, lahko da bo šlo, samo na začetku dostikrat priporočajo, da oko postopno navajaš na nošnjo - vsak dan malo dlje. Plus, če gre za svečano priložnost (make up), je potem sitno to ven dajat, ker dokler je človek neroden, se zna precej zasolzit in razmazat.
Sej to pa veš, da je splošno pravilo: "leče noter, make up gor & leče ven, make up dol"?
Čeprav potem, ko si mojster, jo lahko čisto enostavno spraviš noter tudi ko si že namazan....