Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
me zanima nekaj stvari: Ali so 720p filmi nekje velikost 4 gb ker so mpeg4 , kot tudi dvdji, ki so mpeg2. torej bistveno boljša kvaliteta pa isto zavzame? pa še to. torej na full hd tvju, če predvajaš 720p film, ga mora downscalat. Kar je večja izguba kot pri pri hd ready 768 ki ga mora bistveno manj, torej hd ready se tu bolj izkaže?
ja je boljša slika na 720p kot na dvd-ju.
gledam pa panasonic plazmi, ki je hd ready.
fhd tv-je priporočam samo tistim, ki bodo gor priklapljali pc za surfanje po netu ali delo v windosih. Za gledanje z razdalje 3m+ pa je hd ready čisto zadosti, oz še boljše za razne dvd ripe in siol tv.
Ce gre na milimetre notri, potem tako odpadejo modeli, ki imajo Ambilight...
...
Glede prostora... to sem jaz ze pri prejsnji TV predeloval... ker po merah, naj bi sla na milimetre not... ko je bil pa TV doma, pa ni sel not... in je bilo treba predelat omare v dnevni sobi... Takrat je to bil CRT TV z diagonalo 32" ... Sedaj novi je 46"... pa je se "dost lufta"
če lahko regal ven vržeš potem to nared in vzem večji tv.
jst na tej razdalji gledam 50" plazmo, pa bi za filme komot lahko bla še večja
mal preurejanja stanovanja paše na vsake tolk časa - fengšu pa te fore)
pa ja ne boš kupoval 32 " lcd in še to full hd in gledal na 3.5 metra. nujno predelat regale, magar kaj ven vrzt, pa notri 50" lahko tudi plazmo, pri tej razdalji lahko hd ready.
Enkrat sem že vprašal nekje, pa ni bilo odziva, namreč, kakšni se vam zdijo LCD TV Sharp? O njih ne najdem nič, sploh ne vem, kdo jih prodaja? Koliko so kaj kvalitetni, kakšne so cene, ima kdo kaj izkušenj?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.