Ta vsekakor ni višek kvalitete.HP Laptop 15-fc0016nm prenosnik, R5 7520U, 16GB, SSD512GB, 15,6FHD, DOS (7W6Y5EA) | mimovrste=)
15% popusta na izbrane artikle s promo kodo VIKEND041015SI. Ponudba velja od 4. 10. do odprodaje zalog oz. najkasneje do 6. 10. 2024. R5 7520U/16GB/SSD512GB/15,6FHD/DOS Prenosnik poganja zmogljiv in varčen procesor AMD Ryzen™ 5 7520U z integriranim grafičnim procesorjem AMD Radeon™ 610M...www.mimovrste.com
R5 7520U, 16 GB, SSD 512GB, 15,6FHD, DOS
A je dober nakup (v tem cenovnem razredu seveda)
Išče se predvsem kvaliteten laptop po uporabniški izkušnji (kvalitetno zgrajen), same specifikacije so drugotnega pomena - ne bo videoediting ali pa igranje iger (za OS so licence, tako da to ni problem).
Sam imam EliteBook, ki je že tudi padel na tla in je preživel, samo je malo izven budgeta. Kakšni po specifikacijah naviti računalniki, drugače pa krš (občutek v rokah katastrofa, se pregreva, ...) niso zanimivi.
Primerljiv (cenovno, RAM, SSD) vendar Intel i3, kateri je bolj prepričljiv.Just fyi, tale 7520U je samo prepakiran 4300U...
Thinkpade dobiš tudi za 800€. Če pa sprejme rabljenega. Pa še manj.Se strinjam, thinkpad za 2k€ je sigurno bolj kvaliteten.
Prejšnji laptop, ki sem ga imel je bil ProBook pa je bil jajc, EliteBook je povsem drug razred (jasno, tudi cenovno).tisti hp po specifikaciji ni napačen. le ti nizkocenovci od hpja me ne prepričajo. ne vem, nekako mi ne potegnejo drugače pa ja, če bo bolj kot ne navadna uporaba, je lahko tudi refurbished roba dobra. torej kakšen thinpad ali cenejši thinkbook.
O katerm i3 ti to?Primerljiv (cenovno, RAM, SSD) vendar Intel i3, kateri je bolj prepričljiv.
Ne vem zakaj mi je link odrezalo.O katerm i3 ti to?
jajc v smislu izdelave (trdnost...) ali jajc v smislu zmogljivosti? ker na slednje lahko vplivaš, na drugo ne moreš. in ja, s probookom se nekako začne pri hpju. osebno se mi zdi, da je probook dovolj dobro narejen...kaj je v njem, pa lahko vsak izbira.Prejšnji laptop, ki sem ga imel je bil ProBook pa je bil jajc, EliteBook je povsem drug razred (jasno, tudi cenovno).
Elitebook več ni to kar je bil 10 let nazaj. Zdaj je tista najjača serija Zbook.ProBook - plastik fantastik občutek,
EliteBook - spodoben, kvaliteten občutek